• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALDATILDIM

Genelde boşanamayan kadınlar maddi sorunlardan ya da ailesi destek olmadığından dolayı boşanamıyor. Bir de eskiden boşanmak daha zormuş. Kimisi okumamış, maddi özgürlüğü yok. Eski nesil de kendi ailesinden şiddet görerek birçok travmayla büyümüş. Aslında zincirleme sevgisizlik ,şiddet var ve nesilden nesile aktarılıyor. Konu sahibi maddi imkanım var demiş. İstese boşanabilir demek ki.

İç yanacak bir şey yok büyüdüm kocaman kadın oldum ben de. :)
Biliyorum canım o çocuk olan haline demek istedim 😘

seni herkeşlere şikayet ettim dedim gülüyo. kalk bulaşık makinesini boşalt diyo boşaltmıcam işte

bugün her yorum yaptığım konunun sahibi uçuşa geçti, noluyo yav. Mune bayram temizliğine sitede başladı herhalde

Konu geçmedi.Bul o kadını ama daha çok kadın olacak zaten .Eşiniz sizin adınızı biliyor iyiki muhtemelen aldattığı kadinlarada işte toplum baskısı naparsin evlendim bana yeterli gelmiyor mutsuzum ama bir düşüncesizlik yaptım evlendim diyordur .Ne diyeyim sakin bosanmayin mutlu mesut uyumlu çift olmak zor .Şakamisiniz siz utanmadan yüzünüze bunu diyen koca dediginiz kişiye karşılık kadını bulacakmista napcan kadını yanındakine laf geçir sıkıyorsa deriz.Neyse fake konu diye düşünmek istiyorum bir insan bu kadar kör olamaz algısı kapalı olamaz inanmadım lütfen gercek değildi denemeydi diyin .Ben hayal ürünü olarak yaptım yorumumu.Yani o kadın önemli değil belliki sizde değilsiniz yoksa bu laçkalığın bu rahatlığın sizin cinsinizi bu kadar kucumsemesinin başka izahı yok Az ahlak az edep demeyeceğim onunla evlenip kaç kızı kurtardiniz sevap burdan düşünün iyi gelir belki

Yok fake değilim eşiminde Allah belasını versin zaten baş şerefsiz o ama içim soğumuyor bebeğim var 8 aylık ne yapabilirim ki
Ya sen ona dunyanin en buyuk mucizesini ver o seni aldatsin ve ne yapabilirim diye mi soruyorsun ? Allah akil fikir versin.

Havaya ya da suya bişey katıyorlar sanırım.

Hele belli yaşı geçen erkekler azgın teke gibi kendini beğendirmeye çalışıyor sağda solda. Çok mide bulandırıcı.

Kadınla işin yok adamı da boşa gitsin.

Kızlar merhaba ben eşimi bir kadınla mesajlaşırken yakaladım gece kadına video falan atmış kadın buna resmini atmış ama kadının ismini bile sormamış neden diye sorduğumda ismi umrumda olmadı ben sadece kendimi rahatlatmak istedim dedi şimdi resmi varya ben bu şerefsiz arkadaşı nasıl bulabilirim bu arada eşim içerik üreticisi napucamı şaşırdım içim içimi yiyor
Kendini sizinle niye rahatlatmamış kınamak için değil meraktan soruyorum bunu?..

Kızlar merhaba ben eşimi bir kadınla mesajlaşırken yakaladım gece kadına video falan atmış kadın buna resmini atmış ama kadının ismini bile sormamış neden diye sorduğumda ismi umrumda olmadı ben sadece kendimi rahatlatmak istedim dedi şimdi resmi varya ben bu şerefsiz arkadaşı nasıl bulabilirim bu arada eşim içerik üreticisi napucamı şaşırdım içim içimi yiyor
Hem eşiniz şerefsiz hemde o arkadaş şerefsiz ikisi de aynı.İlk önce kendi eşinize hesap sorun sonra orkadaşı dinlersiniz

Napmayi planliyorsunuz?
Her gece tavada yag kaynatip "napiyorsun" dediginde "senin uyumani bekliyorum" mu diyeceksiniz😒😒
Çok iyi
Olmuş bence bu yazdıklarınız, evde 14 yaşına kadar altına kaçıran ama doktora götürülmeyen bir çocuk var zaten.

Biz boşan deyince çocuklarım da çocuklarım diye çırpınıyorlar, ama şimdi desen ki madem o kadar çocuğunu düşünüyorsun insan 14 yaşına gelene kadar niye çocuğuna bunu yaşatır diye biz suçlu oluyoruz.
Doktora götürüp götürmediğimi bilemezsiniz boş konuşmayın çocuğumu da karıştırmayın insan gibi birşey sorduk zorbanın teki çıktınız ne diyeyim

Suçlu arıyorsan,önce güvenini çöpe atan insandan başla

Ben şahsen o şerefsiz kadını arayıp hesabını ondan sormanızı mantıklı buldum. Bakmayın siz burdaki kadınlara. O şerefsiz kadın kim oluyor da elin içerik üreticisi, mis gibi karısının yanında olan çocuğuna babalık yapan adamına karşılık veriyor? Adamın canı evli olduğu halde başka kadının içeriğini merak edip bu konuda içerik üretmek çekmiş olabilir, hemen atlayıp fotoğraf mı yollaması lazım o kadının da?

Ben şahsen o şerefsiz kadını arayıp hesabını ondan sormanızı mantıklı buldum. Bakmayın siz burdaki kadınlara. O şerefsiz kadın kim oluyor da elin içerik üreticisi, mis gibi karısının yanında olan çocuğuna babalık yapan adamına karşılık veriyor? Adamın canı evli olduğu halde başka kadının içeriğini merak edip bu konuda içerik üretmek çekmiş olabilir, hemen atlayıp fotoğraf mı yollaması lazım o kadının da?
Ben de ciddi ciddi okuyorum. Bu üye nasıl böyle bir şeye hak verir diye. 😅Yorumlarını sevdiğim birisiniz.

Yok fake değilim eşiminde Allah belasını versin zaten baş şerefsiz o ama içim soğumuyor bebeğim var 8 aylık ne yapabilirim ki
Ne yapabilirim derken ilk işiniz boşanmak olmalı hanımefendi ben doğumuma 20 gün kala aldatıldım affetmek aklıma bile gelmedi sabahında kendımı avukata attım bunu bır kere yapan her zaman yapacaktır aldatmak sondur yani bir arayışın sonucunda bulunuyor sızı gözden çıkarmış sizi sevmeyen birinin yanında neden duracaksınız

Back
X