Bencede kendimiz sorup kendimiz cevaplayalım bari :roflol:
doğru çok haklısınız
benimde şüyle bir sorum olacak bilgisi olanlar lütfen bana akıl verirmisiniz
bende eşimden ayrılmak istiyorum fakat avukata verecek param yok şimdi
ben boşanma dilekçemi verdikten sonramı bana ücretsiz avukat verilecek yoksa ünce barodan avukat talebinde bulunup soramı boşanma davası açılıyor
birde eşimin iş hayatında ve evlilik te yaptığı bir çok hatalar var bunları benim araştırıp mahkemeye delil olarak sunmam gerekiyor yoksa savcılık araştırıyormu
lütfen bana yardımcı olurmusunuz çok acil
bende cok kısa bısı sormak ıstıyorum
annemler 10 kardesler 5 kız 5 erkek
dedemler ve anneannem vefat ettı onlardan kalan suan yaklasık 6 tane daıre var 10 yıldır dedm vefat ettı ancak hala mıras konusunda net bısı yapılmıs degıl.. 10 kardes oldukları ıcınde bırı evet dese otekı hyr stılmasın dıo bolece sureklı ıster ıstemez sorunlar oluo..
bu evınlerın satılabılmelerı ıcın 5 dayımın 4 teyzemınde onay vermesımı gerekıyo..yoksa sırf aralrndan bırı hyr dıo dıe evler bı kenarda bos bır sekılde durmaya devammı edıcek..
sımdıden cok tesekkur ederım...
selam benim sorunum eşimin kahve kumar alışkanlığı var.ailesi ve çocuklarıyla ilgilenmiyor
evin ihtiyaçları karşılanmıyor boşanmadan nafaka davası açma şansım varmı.
varsa nereye başvura bilirim teşekürler
cok tesekkur ederım ya bende sıze ozelden maıl attım cıdden mutlu oldum cvp verdıgınız ıcın :)
bıldıgımız kadarıyla dedem vasıyet bırakmamıs
yanı hayttayken sureklı mal varlıgım kızlarıma ve oguullarıma esıt dagıtılsın dıe sozlu vasıyette bulunurmus budurumda da dedıgınız gıbı izale-i şuyu davasımı acılır?
pekı bu davayı kımın acması gerekır
sadece annem gıdıp acabılırmı?
bu arada bız ıstanbuldayız ama evler farklı sehırde hepsı aynı sehırde ve yanyana o sehırdekı mahkemeyemı basvurmak gerekır...son olarak hangı mahkemeye basvurması gerekıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?