merhaba benimde bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim. eşimin ve benim ortak katkılarımızla bir ev aldık tapu işleriyle eşim uğraştı üzerine de kendi ismini yazdırmış ben kendi ismimin de yazılı olmasını istiyorum eklenebilir mi ? evetse nasıl?hayırsa bu durumdan dolayı ilerde bir kaybım olabilir mi?lütfen cevap....
merhabalr bizim bi kiralık dükkanımız var ve eylülde kontrat yenileyeceğiz ancak sorun şu ki kiracımız düzenli ödeme yapmıyor her ay kiranın çok cüzi bir miktarını ödüyor yeni bir kiracı bulmak zorlaştı ailemin başka bir geliri yok bu yüzden sizden ricam bana bir örnek sözleşme göndermeniz ki ödeme yapmadıkları zaman hakkımızı kolayca arıyabilelim internette bazı örnek sözleşmeler var ama uzman biri olarak sizin görüşünüzü almak istedim yardımcı olursanız sevinirim
ii günler benimde problemin var yardımcı olabilirsiniz sevinirim.benim sorunum eşimle 1 haftadır ayrıyız boşanacağını söyledi ve yakında dava açacak.evleneli 2 yıl oldu ve düğünde takılan altınları düğünden sonra eşim paraya çevirdi ve kendi adına bankaya yatırdı.şimdi boşanma davasında ben bu paradan hak alabilirmiyim? ikinci sorumda eşime manevi tazminat davası açabilirmiyim.
şimdiden vakit ayırdığınız için teşekkürler
geçimsizliğe dayanan çok problemli bir evliliğim var. mahkemeden önce maddi manevi yaralanmamı engelleyecek ne gibi tedbirler alabilirim ne tavsiye edersiniz? mahkemeye benim başvurmam mı yoksa eşimin başvurmasını beklemem mi daha iyi.ne farkeder?benden gizli eşim dava açarsa bir kaybım olur mu?ikimiz de memuruz boşandıktan sonra evimizi kullanabilir miyim?eşimin dava açılırsa bana çok acımasız davranacağını biliyorum yalanlar iftiralar yalancı şahitlere başvuracağını küçük hatalarımı çok fazla abartarak anlatacağını biliyorum boşanmaya sürecinden korktuğum için cesaret edemiyorum lütfenbir yol gösterin.... :)
kira sözleşmenize bir de tahliye taahhütnamesi eklemenizi öneririm. zaman kazandırır.
eşimle bi tartıişmamız sonucu dayak yedim ve hastaneye gidip rapor aldım ve raporun resmiyette olması için boşnmada delil olarak kullanılabilmesi için karakola gitmem gerektiğini söylediler aldığım raporla karkola gittim şikayetçi olmadım sadece raporun tutulmasını istediğimi söyledim neyse arda bir yıl geçti ve kamu davsı açılmış eşime biz eşimle barıştık ve mutluyuz ben mahkemede eşimin beni dövmediğini ben kızdığım için rapor aldığımı falan söylesem işte inkar etsem dayağı acaba eşim davadan kurtulurmu bu ifade sonucu değiştirir mi bana ne gibi bi işlem yapılır ne ceza alırım adli sicilime işler mi
yalnızca şikayetinizden vazgeçin. inkar yoluna gitmeyin. eşimle barıştık şikayetçi değilim dediğinizde davanın düşürlmesine karar vrilecektir zaten
eşimle bi tartıişmamız sonucu dayak yedim ve hastaneye gidip rapor aldım ve raporun resmiyette olması için boşnmada delil olarak kullanılabilmesi için karakola gitmem gerektiğini söylediler aldığım raporla karkola gittim şikayetçi olmadım sadece raporun tutulmasını istediğimi söyledim neyse arda bir yıl geçti ve kamu davsı açılmış eşime biz eşimle barıştık ve mutluyuz ben mahkemede eşimin beni dövmediğini ben kızdığım için rapor aldığımı falan söylesem işte inkar etsem dayağı acaba eşim davadan kurtulurmu bu ifade sonucu değiştirir mi bana ne gibi bi işlem yapılır ne ceza alırım adli sicilime işler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?