ilkokuldan beri kanım canım olan arkadaşım 9 yıllık evliliğini bitirmek üzere bende 4 yıldır başka bir şehirdeyim ve evliyim görüşmelerimizde davasına şahitlik edebileceğimi söyledim ve beni tanık listesinde yazdırdır.bu hafta sonu mahkemesi var ama ben gidemiyorum 1.neden bebek için tedavi görüyorum ve o gün iğne olmam gerekiyor.2.ve en önemli neden de eşimin bu olyadan haberi yok.çünkü o arkadaşımla görüşmemi yasakladı ben buna rağmen görüşmeye devam ediyordum.3 gündür arkadaşım arıyor telefonlara çıkmanıyorum.tanıklıktan çekilmek istediğimi söyleyemiyorum çok zor durumdayım acaba avukatını arasamda söylesem mi tanıklık yapamayacağımı eğer tebligat bulunduğum adrese gelir ve eşim öğrenirse benimde evliliğim biter gerçekten çok ama çok zor bir durumdayım
merhaba avukat arkadaşlardan bir yardım istiyorum.biz 4 kardeş bir bina yaptırıyoruz.hepimizin dairesi olucak 4 katlı.ama evler cok kücük.bizde balkonları pimapenle kapatmak istiyoruz.projede balkon 2.30 ama 1.30 u cıkma oluyor.acaba biz balkonu pimapenle kapatabilirmiyiz.?acaba yasal mı?acaba cıkma olan 1.30 acık kalıp bina içindeki alanı kapatsak yine sorun olurmuki?bunun cezası nedir?yardımcı olursanız sevinirim.
merhabalar benim bi sorum olucak. ben evlenince hem kendi soyadımı hem de eşimin soyadını kullanıcam. nişanlım bu durumdan pek hoşnut değil. ben kendi soyadımı alsam da her yerde kullanmasam olur mu?:44: her zaman kullanmak zorunda mıyım?
resmi işlerde iki soyadınızı kullanmak durumunda kalırsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?