- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
- Konu Sahibi halacocuksun
Eski eş kişisinin bana olan onca işkencesine rağmen küçücük yavrumu ona karşı asla doldurmadim onun küçük dünyası kirlensin istemedim o baban seni çok seviyor dedim biz anlaşamadık dedim..ama o mahluk o kadar kin ve nefret kusuyor ki küçücük yavruya normalde onalr konuşurken konuşmalarini dinlemezdim ama annem dinlemiş ve anlattı şok oldum.. kızımın psikolojisini anlamak için bende yanımda konusturuyorum artık..inanın ben mahfolurdum küçücük yavrumun psikolojisi ne kadar sağlam maşallah sübhanallah ...sürekli beni kotuluyor... Annen seni sevseydi evlenmedi diyor..seni Alicam diyor 4 buçuk yaşındaki cocuga..başka adamla aynı evde kalamazsin günah diyor vs vs sok olursunuz daha neler neler çocuğum olmaz burası benim evim ben mutluyum beni alamazsın dediği halde seni Alicam beni dinleyeceksin ben senin babanim diye sesini yükseltip bastırıyor ben güçlüyüm seni alırım diyor..yavrucum anneminde güçleri var diye beni savunmaya çalışıyor ağlıyor olmaz diyor hala Alicam diye inatlasiyor ve son 3 konusmyi dinledim her konuşmada psikolojik şiddet yapıyor bu şekilde ..başlarda dinlemezdim yavrumda konuşmak istemiyorum derdi sebebi buymuş demek ki çocuk bana sarılıyor anne beni almasın diye ağlıyor ne yapmalıyım hamileyim düşük tehlikem var kanamam mevcut huzur dolu evim var ama bu adam kızımın psikolojisini bozuyor hukuki açıdan ne yapmam gerek bilen varmı nasıl kanitlayabilirim bu konuşmaları annem şahit ne yapmalıyım kızlar