Avukat arkadaşlara soruyorum yapacagim bir şey var mı çocuğuma psikolojik şiddet yapiyor

Görüş gününün kısıtlanması ya da tamamrn kaldırılması için aile mahkemesine dava açılabilir, ama sağlam delillerinizin olması lazım, çocuk pedegogla dinlenebilir ama yaşı çok küçük kendini iyi ifade edemezse beyanına itibar edilmez, dava açmak hakkınız ama kazanmanız biraz zor bir ihtimal.

Nacizane tavsiyem uzaklaştırma değil de pedagog eşliğinde görüşmelerini sağlayacak bir karar aldırmak için mahkemeye baş vurmak olmalı. Hukukçu değilim nasıl yapılır bilmiyorum. O yüzden ben hiç baban iyi insan seni seviyor filan demiyorum oğluma.... oğlum onu aramiyor o da aramiyor şimdilik sorun yok ama ileride karşısına çıkar diye sevse gelir seni görürdü oğlum diyorum büyüyünce anlarsın zaten... Allah yardımcınız olsun 😔

Avukat degilim ama gorus gunlerine kisitlama talebi isteyebiliyorsunuz bildigim kadariyla. Ancak bu gorus gunleri tamamen kaldiriliyor mu onu bilmiyorum Gorus gunlerinin kisitlanmasi icin de dava acmaniz gerekiyor diye biliyorum.

Guvendiginiz bir program var mı acaba şimdilik kayıt edeyim iyice dusunucem napicami
[/QUOTE]
Arkadaşımın eşi böyle bir şey kullanıyordu, sorayım inşallah.

Çocuğunuza acil uzaklaştırma kararı aldırın.aile mahkemesi kalemine gidin ,danışın durumu anlatın ve hemen uzaklaştırmyi alın.1-2gunde çıkar sanıyorum.
O i.....istediği kadar delirsin ,sizin göreviniz çocuğunuzu korumak bu kişi babası bile olsa!izin vermeyin

Bence şikayetçi olmayın silahı varsa tehlikeli bir durum oluşabilir :KK43:
Tabi canım silahı var diye çocuğun tüm dünyasını karartsin .hep birlikte korkup oturalım.
Bir süre eşinle birlikte dışarı çıkın.uzaklastirmayi aldirinca haftada bir polis sizi ariyacak eski eşinizin silah kullandigi konusunda bilgilendirirsiniz.. uzaklaştırma alidirirkende dilekçede silahının olduğunu belirtin

Nacizane tavsiyem uzaklaştırma değil de pedagog eşliğinde görüşmelerini sağlayacak bir karar aldırmak için mahkemeye baş vurmak olmalı. Hukukçu değilim nasıl yapılır bilmiyorum. O yüzden ben hiç baban iyi insan seni seviyor filan demiyorum oğluma.... oğlum onu aramiyor o da aramiyor şimdilik sorun yok ama ileride karşısına çıkar diye sevse gelir seni görürdü oğlum diyorum büyüyünce anlarsın zaten... Allah yardımcınız olsun 😔
Evet bu çok mantıklı. Ayrıca halacocuksun halacocuksun kesinlikle babam iyi demeyin. Sessiz kalın.

Tabi canım silahı var diye çocuğun tüm dünyasını karartsin .hep birlikte korkup oturalım.
Bir süre eşinle birlikte dışarı çıkın.uzaklastirmayi aldirinca haftada bir polis sizi ariyacak eski eşinizin silah kullandigi konusunda bilgilendirirsiniz.. uzaklaştırma alidirirkende dilekçede silahının olduğunu belirtin
Ne bileyim son zamanlarda haberlerde gördüğüm şikayette bulunanların eşleri dahada delleniyor kadına saldırmak için fırsat kolluyor :(

Eski eş kişisinin bana olan onca işkencesine rağmen küçücük yavrumu ona karşı asla doldurmadim onun küçük dünyası kirlensin istemedim o baban seni çok seviyor dedim biz anlaşamadık dedim..ama o mahluk o kadar kin ve nefret kusuyor ki küçücük yavruya normalde onalr konuşurken konuşmalarini dinlemezdim ama annem dinlemiş ve anlattı şok oldum.. kızımın psikolojisini anlamak için bende yanımda konusturuyorum artık..inanın ben mahfolurdum küçücük yavrumun psikolojisi ne kadar sağlam maşallah sübhanallah ...sürekli beni kotuluyor... Annen seni sevseydi evlenmedi diyor..seni Alicam diyor 4 buçuk yaşındaki cocuga..başka adamla aynı evde kalamazsin günah diyor vs vs sok olursunuz daha neler neler çocuğum olmaz burası benim evim ben mutluyum beni alamazsın dediği halde seni Alicam beni dinleyeceksin ben senin babanim diye sesini yükseltip bastırıyor ben güçlüyüm seni alırım diyor..yavrucum anneminde güçleri var diye beni savunmaya çalışıyor ağlıyor olmaz diyor hala Alicam diye inatlasiyor ve son 3 konusmyi dinledim her konuşmada psikolojik şiddet yapıyor bu şekilde ..başlarda dinlemezdim yavrumda konuşmak istemiyorum derdi sebebi buymuş demek ki çocuk bana sarılıyor anne beni almasın diye ağlıyor ne yapmalıyım hamileyim düşük tehlikem var kanamam mevcut huzur dolu evim var ama bu adam kızımın psikolojisini bozuyor hukuki açıdan ne yapmam gerek bilen varmı nasıl kanitlayabilirim bu konuşmaları annem şahit ne yapmalıyım kızlar
Bir dahaki buluşmada ses kaydı al.uzaklaştıröa verirler.dersini alır bi daha yapmaz.ama ne yapacağı belli olmaz diyorsanız.eski eşinizle düzgünce konusun diyinki.suan küçük bende kalıyor.büyünce tabiki sende kalacak.sen onun babasısın.senden ayrılmasına asla izin vermem bu konuda hiç bir şekilde aranıza girmem ama şimdilik benim bakımıma ihtiyacı var diyin.huyundan gidin.cocugun yanında mesela diyinki kızım büyüyünce babasınada gider beraber sarılarak uyurlar baban sana kitap okur seninle oyun oynar falan diyim.eski eşiniz duysun bunları.o zaman içi rahatlar.şimdi kız oldugu için üvey baba yanında diye deliriyordur.malesefki haberlerdede bunla alakalı neler duyuyoruz.şuanki eşinizin ne kadar iyi oldugunu siz bilirsiniz ama bunu eski eşinize anlatamazsınız.belki sadece büyüdügünde babasnnda alcagını onla uyuyacagını yemek yapcagnı oyun oynıcagını falan söylerseniz eski eşiniz bir nebze rahatlayabilir.kızı tarafından unutulmaktanda korkuyor gibi geldi bana...

Son düzenleme:
Hoparlöre alın öyle konuşsun ayrıca konuşmayı kaydedin.delil olarak elinizde olsun.babası içinde nötr olun.süslemenize gerek yok anormal bir insan zaten ileride çocukta anlar.dikkat edin çocuğu kaçırmaya falan kalkmasın.sizi kıskanıyor karnınızdakini düşünün lütfen kendinizi çok yıpratmayın.inşallah bebeğiniz sağlıkla doğsun iyice kudursun.ne pislik adamlar var.böylelerini baba yapmayında soyları kurusun.

Farkındayim ama ne yapmam gerek ben sadece evladımı korumak istiyorum bu psikolojik işkenceden ...nasıl secebildim biliyormusunuz o kadar saftim ki anlatsam şaşar kalırsınız yasadiklarimla olgunlastim ancak bir nebze... Yani her konuşmada yavrumu korkutuyor aff Allah'ım yardım et
mahkemeden uzaklaştırma alın,konuşmalarını kayıt ettiyseniz,arayamasın göremesin bile.Mhkeme zaten çocuğu pedagog ile de görüştürür ona anlatır yavrucak.Siz panik yapmadan sakin davranın,karnınızdakini de düşünün.

Back
X