Avukat Arkadaşlardan Yardim rica ediyorum.

Tuana01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2014
814
505
103
44
Merhabalar,
Bu konuyu çok sevdiğim bir yakinim icin aciyorum.
Akrabam konya ilinde yasiyor.iki cocuk annesi.cocuklar universtede okuyor.esinden anlasmali olarak,yillar once ayrildi.Baba maasiyla geciniyordu.Çocuklar icin,cok nadir eski esiyle gorusuyordu.iki yetiskin cocuk icin.biri 22 yasinda,digeri onsekiz yasinda.
Esiyle beraber yasamamasina ragmen,adamin baska ilde calismasina ragmen,kotu niyetli biri sikayet etmis.simdi ssk geriye donuk herşeyi istiyormus.maas kesilmis.eski esde emekli.cocuklar babadab aliyor sanirim.ssk nin tespiti bir gun ayni hastanede ayni gun gitmisler.kamera goruntusu varmis.akrabam olan bayan,eski esden cok cekti.kesinlikle birliktelik yok.psikolojik tedavi goruyor.nasil.olduysa,bir gun arka arkaya beraber doktora gitmisler..ssk nin parayi almamasi icin ne yapabilir?

Beraber hastaneye gitmeleri aynı evde yaşadıkları anlamına gelmez, çok mantıksız. şöyle düşünün, aynı mahallede oturuyorlar, aynı aile hekimine gidiyorlar bu onların aynı evde oturduğunu ispatlar mı tabi ki hayır. SGK nın elindeki tek done bu değildir. İtirazda bulunsunlar hemen, umarım haklıdırlar ve sonuç alabilirler...

Gerçekte birlikte olmayan birisini şikâyet etmişler Onlarda hastanede birlikte görüntülenmiş. Aslında birlikte gitmiyorlar. Tesadüfe mi şaşırayım SGK' nın azmine mi bilemedim.

Eger,baba maasi icin bosanmis olsalardi yazardim.Kadin gercekten ayri.ama gelin gorunki,iki cocuk var ortak.zaman zaman bir araya geliyorlar mecburi.

Beraber hastaneye gitmeleri aynı evde yaşadıkları anlamına gelmez, çok mantıksız. şöyle düşünün, aynı mahallede oturuyorlar, aynı aile hekimine gidiyorlar bu onların aynı evde oturduğunu ispatlar mı tabi ki hayır. SGK nın elindeki tek done bu değildir. İtirazda bulunsunlar hemen, umarım haklıdırlar ve sonuç alabilirler...

Bende itiraz et dedim.ettim diyor.hastaneye bir gun arka arkaya muayene olmusuz diyor.kamera goruntusu varmis.o yuzden maasi hem kesip,hemde ileriye donük cok borc cikarmislar.iki ortak cocuklari var.universte ogrencisi.

nedense bana şikayet eden kişi eski eş gibi geldi ayni gun hastane falan çok manidar

Eski es etmez.çunkuuu nafaka veremiyor.bu sekilde gecinmesi onunda isine geliyordu.gelin gorunki biri dusmanlik yapmis.sikayet etmis.tek hatalari kadin hastayken,eski esde geliyor hastaneye.kamera goruntusu var.

Eski es etmez.çunkuuu nafaka veremiyor.bu sekilde gecinmesi onunda isine geliyordu.gelin gorunki biri dusmanlik yapmis.sikayet etmis.tek hatalari kadin hastayken,eski esde geliyor hastaneye.kamera goruntusu var.
ne sacma ne var yani cocuklarinin annesi oldugu icin gelemez mi illa kanli dusmanmi olmalari lazim bosandiklari icin gelemezmi yani

ne sacma ne var yani cocuklarinin annesi oldugu icin gelemez mi illa kanli dusmanmi olmalari lazim bosandiklari icin gelemezmi yani

Cocuklar icin,zaman zaman bir araya geliyorlar.ama iki yabanci gibi.bey hanim diye hitap ediyorlar.kadinin baska bir geliri yok.Sikayet edende vicdan kalmamis.Cocuklar var,evede gelir diyorum.ssk gelemez diyormus.bir gun ayni hastanede arka arkaya muayene olmuslar.kameradan da goruntu tespit etmisler..

Yani sadece bununla sgk maaşı kesmez diye düşünüyorum avukata falan danışın yüklü miktar borçlar çıkıyor sonrasında

Cocuklar icin,zaman zaman bir araya geliyorlar.ama iki yabanci gibi.bey hanim diye hitap ediyorlar.kadinin baska bir geliri yok.Sikayet edende vicdan kalmamis.Cocuklar var,evede gelir diyorum.ssk gelemez diyormus.bir gun ayni hastanede arka arkaya muayene olmuslar.kameradan da goruntu tespit etmisler..
Avukat tutup dava açmak zorunda. En az 2-3 sene sürer ama er geç kazanır.

Eger,baba maasi icin bosanmis olsalardi yazardim.Kadin gercekten ayri.ama gelin gorunki,iki cocuk var ortak.zaman zaman bir araya geliyorlar mecburi.
Elbette yazardınız. Sizce de tuhaf değil mi durum? Şikayet eden, olmayan birşeyi şikayet ediyor. Üstelik sgk da yeterli delil buluyor. Hastanede el ele değillerse birlikte bile girmemişlerse SGK nasıl maaş kesebiliyor. Dahası bu nasıl azim. Kamera kaydı incelemek falan. Hastaneleri biliyorsunuz orada ilgili kişileri kamerada tanımak büyük iş.

Aynı evde oturmadıkları sürece sgk parayı geri alamaz. Avukat değilim ama bu çok saçma, insan tesadüf değil birlikte hastaneye de gidebilir eski kocasıyla, bu birlikte yaşadıkları anlamına gelmez.

Back
X