- 15 Haziran 2019
- 1.619
- 597
- 123
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
Keşke öyle yapsaydım görüntümü yaymasın diye almaya çalıştım alamadım ailesine attı sizde saklı dursun dediMantiginiz niye devre dışı kalıyor ki.
Videoyu çekerse çeksin
Niye elinden almaya çalışıyorsunuz ?
Al bi ruh hastası dahaEşim öfke kontrolü olmayan biri. Bugun 1,5 yaşındaki oğlumu odadan çıkarırken bağırarak çıkardı ve çocuk göğsünden gelen bir feryatla yerde ağlıyordu. Eşimin huyunu bildiğim için vurmuş olmasından korktum ve sen bu çocuğa ne yaptın dedim. Bişey yapmadım diyerek bağırdı ve salak, beyinsiz gibi hakaretler etti. Ardından ona öfke kontrolü problemi olduğu için korktuğumu filan söyledim bir süre tartışma yaşandı sonra benim videomu çekmeye başladı. Çekerken de ‘ yanımdan gider misin bana saldırıyosun’ tarzı şeyler söyledi. Ben ne yapacağımı bilemeyip telefonu almaya çalıştım. Gücüm yetmediği için videoda daha bi rezil görüntü oluştu. Bana dava açacakmış, kendisi de avukat. Ardından diğer odadan mesajlar ile bana hiçbir zaman vurmadığını söyledi ve vücudundan kızarıklık resimleri attı. Geçmişte bana şiddet uyguladı burada da paylaştım ama raporum yok. Ben şimdi ne yapacağım çocuğumu da almaya çalışcak. Ben evden gitmeyeceğimi söyledim ptesi kendisi gidecek. Hiçbir gelirim yok. Kira, doğal gaz vs ödeyemem. Onları geçtim bana dava ile zarar verebilir mi
Adama konunun şeytanı ..... konu sahibi sakin sabırlı dikkatli ilerlemeli ...Bunu onceden planlamistir bu. Normal insanin aklina durduk yere boyle bir sey gelmez. Dava acip kullanacak demek. Velayeti almak icin de elinden geleni ardina koymaz bu. Cocuguna karsi cok dikkatli davran en ufak seyi kaydedip delil diye kullanir bu adam. Resmen koynunda yilan beslemissin.
Geçmişte yaşananların maalesef mahkeme için bir önemi yok.Eşim öfke kontrolü olmayan biri. Bugun 1,5 yaşındaki oğlumu odadan çıkarırken bağırarak çıkardı ve çocuk göğsünden gelen bir feryatla yerde ağlıyordu. Eşimin huyunu bildiğim için vurmuş olmasından korktum ve sen bu çocuğa ne yaptın dedim. Bişey yapmadım diyerek bağırdı ve salak, beyinsiz gibi hakaretler etti. Ardından ona öfke kontrolü problemi olduğu için korktuğumu filan söyledim bir süre tartışma yaşandı sonra benim videomu çekmeye başladı. Çekerken de ‘ yanımdan gider misin bana saldırıyosun’ tarzı şeyler söyledi. Ben ne yapacağımı bilemeyip telefonu almaya çalıştım. Gücüm yetmediği için videoda daha bi rezil görüntü oluştu. Bana dava açacakmış, kendisi de avukat. Ardından diğer odadan mesajlar ile bana hiçbir zaman vurmadığını söyledi ve vücudundan kızarıklık resimleri attı. Geçmişte bana şiddet uyguladı burada da paylaştım ama raporum yok. Ben şimdi ne yapacağım çocuğumu da almaya çalışcak. Ben evden gitmeyeceğimi söyledim ptesi kendisi gidecek. Hiçbir gelirim yok. Kira, doğal gaz vs ödeyemem. Onları geçtim bana dava ile zarar verebilir mi
Allahindan bulsun ya. Resmen konu sahibini hicbir sucu yokken saldirgan, agresif, siddet yanlisi bir insan gibi gosterip en az zararla, nafaka vermeden cocugun da velayetini alarak bosayacak.. Karaktersiz herif.Adama konunun şeytanı ..... konu sahibi sakin sabırlı dikkatli ilerlemeli ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?