Avukat arkads veya bilen varsa yardım edebilir misiniz eşimle birbirimize girdik

o kadar dıyoruz esınızden sıddet gordugunuzde affetmeyın acırsanız acınacak hale dusersınız dıye

adam resmen plan yapmıs
merak etmeyın yuz kızartıcı suc ıslemedıgınız surece turkıyede oyle kolay degıl cocugu annesınden almak kendısı avukat sadece mahkemenızın hakımı degıl savcısı degıl kendısı dılekce olusturur sızı kıskırtmaya calısır pisleşir sız sakın kalacaksınız bu surecte
sızde ona mesaj yazın zamanında bana vurmustun cocuga da vurdugunu dusundum senın huyundur dıye sızde onun yaptıgını yapsaydınız ya kendınızı kontrol edın boyle bır adamla evlı olan sızsınız yapabılecegı bellı zamanında sıddet uygulamıs acımamıs bır adam herseyı yapar sonucta

dayak yiyip de darp raporu almayan kadınlara ibret olsun bu konunuz. ne desem bilemedim. videoda dövmediyseniz neyi ispat edebilir ki
buyuk ıhtımal konu sahıbı sınır krızı gecırıyordur o an , onu cekmıstır
mahkeme de bakın asıl sıddete meyıllı olan esım ben degılım demek ıcın
cunku adam plan yapmıs
karısının daha once sıddet uyguladıgına daır soylemını curutmek adına
bu goruntuyle adam hakkında sıddet uyguladı soylemını yumusatıyor

Telefonu almaya çalıştığım ve videonun açık olmadığı bir sıra bileğimi sıktı boğazımı sıktı görünürde bir morluk yok kızarıklık yok bu şekilde darp raporu verilir mi ben yarın gidip alsam

Vermezler.
Biliyorum çok doğru gibi gelmiyor ama kendiniz bir iki morluk yapın bence.

ilk şiddetinde ne olursa olsun darp raporunu almalıydınız, bir kere şiddet gösteren defalarca gösterir. bir kere kolaylıkla vurabilen sonrasında neler yapmaz. lütfen çocuklarınız için bunlara göz yummayı bırakın. çocuklar böyle bir evde büyüdüğünde daha çok psikolojisi bozuluyor anne baba ayrı olduğunda değil. avukat değilim neler yapabilir bilmiyorum ama kendi avukatsa muhtemelen bunları planlamıştır. Allah yardımcınız olsun

Bu benim de aklıma geldi. Açıkçası öyle adama ben de bunu yapardım.

Size diğer konunuzda bin tane nutuk çekip ailenize gidin demişiz. Niye yapmaydınız bunu? Daha mı iyi oldu? Şu kocanızı anlattığınız mesaja bi bakın. Bu adam resmen canavar. İnsan değil. Siz iyi misiniz ya? Niye o zaman gitmediniz?

Böyle bir ruh hastasıyla nasıl aynı evde kaldınız, nasıl çocuğunuzu emanet ettiniz?
Nasıl bu evliliğe devam etme cesareti buldunuz?
Hayretler içindeyim.
Sokakta kalsanız bu adamla evde olduğunuzdan daha güvende olurdunuz.

Evin içinde seni videoya alması başkalarına göndermesi özel hayata müdahaleye girer suçtur diye biliyorum

Malesef bunu da yaşadım hafta içi ailemin yanına döneceğim bugun bileğimi ve boğazımı sıktı ama bir iz yok yukarda bir arkadas darp raporu verilmez dedi onu alabilseydim keşke

Maalesef verebilir... Keşke sana vurduğunda darp raporu alsaydın.. Avukatlar adli süreçleri iyi bildiğinden seni oyuna getirmiş...

Ama sağlam şahitlerin varsa durumu ispatlarsın

yumruğunu sıktı bazen seni öldüresim geliyor dedi gitti.

Eski konunuza yazmışsınız bunu. Bu kavga üstüne "gelirken süt al" demişsiniz adama
Yani kusura bakmayın ama kendinizi bu duruma siz düşürmüşsünüz.
Bırakın ne varsa, gidin bir avukat tutun. Maddi durumunuz müsait değilse adli yardım talep edin. Canınızı kurtarmaya bakın bir an önce.

Maalesef verebilir... Keşke sana vurduğunda darp raporu alsaydın.. Avukatlar adli süreçleri iyi bildiğinden seni oyuna getirmiş...

Ama sağlam şahitlerin varsa durumu ispatlarsın
Dünkü hırpalamasından kaynaklı kollarımda morluklar çizikler oluştu dun belirsizdi bugün belli oldu darp raporu verirler mi dun birde kendi vucudunda kızarılık oluşturup fotoğraf çekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…