Avukat bir bayan bana yardimci olabilirmi lutfen😊

Mneozgurrr09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2021
988
328
33
Merhaba kızlar.. Diger konularimdanda beni bilen bilir. Konu şu sekilde. Bilmeyenler icin. Esimin 3 cocugu var ve suan velayet annede ama bosandiklarindan beri cocuk hep babada kaldi. O ilgilendi yani. Kendisi hic bir sekilde ilgilenmedi bi cok evlilik yapti. Hatta 3 gun once yine evlenmis. Biz velayet davasi actik temmuza ertelendi. Bende diyorum ki hic bir sekilde annelik yapmiyo aramiyo bile gonlunce gezip tozuyo cocugun kolu kirildi cumartesi arayip merak bile etmedi 3 yasindaki kizini o derece yani. Davada nafaka talebinde bulunsak sonuc ne olur sizce? Yani hayatta ama olmayan bi kadin var 2 cocugu onu biliyor ister istemez ozlem duyuyolar ama o istemiyor ona bu hak ceza olur cocuklarin okulu var vs. Var ben calisamiyorum onlara baktigim icin. Hic yoktan odesin cocuklarinin nafakasini cocugu oldugunu anlasin bence oyle deil mi.?

Size ne yahu eşinizle eski eşi arasında ki mesele. Ayrıca gidin avukatla danışma ücreti ödeyim danışın. Taş mı yiyecek bu Avukatlar? Pardon “bayan” avukatlar xkcööcöv
Sizene mi pardonda cocuklari buyuten benim ? Doguruysa ya ilgilenecek cocuklariyla boyle gunu birlik gezmeyecek yada oduycek haklarini dogur birak ne ala memleket

Anne çalışıyor mu?nafaka talebinde bulunmak için gelirinin olması gerekmez mi?
Baba sevgisini yuva sıcaklığını tamamlıyorsa en büyük pay sizden kaynaklanıyorsa dava açmak o süreci stresi ile yaşamayı göze almayın.
Ailecek huzurunuz bol olsun

Merhaba kızlar.. Diger konularimdanda beni bilen bilir. Konu şu sekilde. Bilmeyenler icin. Esimin 3 cocugu var ve suan velayet annede ama bosandiklarindan beri cocuk hep babada kaldi. O ilgilendi yani. Kendisi hic bir sekilde ilgilenmedi bi cok evlilik yapti. Hatta 3 gun once yine evlenmis. Biz velayet davasi actik temmuza ertelendi. Bende diyorum ki hic bir sekilde annelik yapmiyo aramiyo bile gonlunce gezip tozuyo cocugun kolu kirildi cumartesi arayip merak bile etmedi 3 yasindaki kizini o derece yani. Davada nafaka talebinde bulunsak sonuc ne olur sizce? Yani hayatta ama olmayan bi kadin var 2 cocugu onu biliyor ister istemez ozlem duyuyolar ama o istemiyor ona bu hak ceza olur cocuklarin okulu var vs. Var ben calisamiyorum onlara baktigim icin. Hic yoktan odesin cocuklarinin nafakasini cocugu oldugunu anlasin bence oyle deil mi.?
3 yas kol kiriliyor. ama anne yok mu, çocuğa uzuldum...

Sizene mi pardonda cocuklari buyuten benim ? Doguruysa ya ilgilenecek cocuklariyla boyle gunu birlik gezmeyecek yada oduycek haklarini dogur birak ne ala memleket
Bence avukatlara danışın ücret karşılığında danışın. Para verince anlaşılıyorsa bir şeyler siz de öyle yapın. Baba ne diyor bu işe

Aynen zaten bende buna sasiyorum ya ufacik cocuklari var uvey annede ve gerisini hic dusunmuyo cok garipp
Bende size şaşırıyorum eski konudan hatirliyorum sizi. Gencecik yaşta kocanizin 3 çocuğuna bakıyorsunuz ve size çok üzülüyorum

Napayim girdik bi ise yani zoruyla kolayıyla elimden geldigince biseyler yapmaya caalisyorum cocuklar iyi olsun psklojilri yerinde olsun die
Hayatım boyunca bu kadar sevgi pitircigi olamadigim için bana garip geliyor demekki. Yeri geliyor insanın kafası kendi cocuklarink kaldırmıyor. Ben kotuysem demek 🙄🙄🙄

Back
X