• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avukat birisi yardım edebilir mi lütfen acil ?

FBahar

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2010
463
176
303
Sosyal medya sorunu dolayısıyla bi boşanma durumu söz konusu, benim merak ettiğim davayı açınca kanıt olarak hbtk falan yardımcı oluyor mu ? Mesela facebook hesabını, paylaşımı, mesajına ulaşabilir mi ? Ya da hattından kimlerle görüştüğüne dair bi döküman ? sosyal medya hesabı herkese kapalı ? Sahte bi ad ve sahte bi hesap var ortada, lütfen yardımcı olun.

sorun hala geçerlimi bilemıyorum ama mahkeme kararı ile telefon kayıtlarına ulaşılabılınıyor

Sosyal medya sorunu dolayısıyla bi boşanma durumu söz konusu, benim merak ettiğim davayı açınca kanıt olarak hbtk falan yardımcı oluyor mu ? Mesela facebook hesabını, paylaşımı, mesajına ulaşabilir mi ? Ya da hattından kimlerle görüştüğüne dair bi döküman ? sosyal medya hesabı herkese kapalı ? Sahte bi ad ve sahte bi hesap var ortada, lütfen yardımcı olun.
Merhaba sosyal medya mesajlari whatsupp mesajlari delil olarak kabul edilmektedir.isteginiz dogrultusunda incelenecektir.

Back
X