merhaba
aslında derdimi buraya yazıp yazmamayı çok düşündüm ama kendi başıma işin içinden çıkamadım.
ben yaklaşık 1.5 senelik evliyim. ve 4.5 aylık hamileyim. olayın ayrıntısını yazıp sizi sıkmak istemem. benim sorum ben yaklaşık 1 hafta önce eşimden şiddet gördüm. yüzümde vücudumda darp izi olmadığı için ispatlayamıyorum ama ben de ve bebeğimde yarattığı ruhi travmayı ifade etmem mümkün değil. üstelik bu eşimin bana karşı ilk yanlışı da değil.
olay zamanı üzüntüden ve darbeden dolayı ağrılarım arttı.kasılmalar yaşadım. bebeğimi kaybetme riski yaşadım. ailem gelip beni aldı.ertesi günü doktora gittim eşim ne doktora geldi ne de o günden beri aradı. üstelik aileme bir mail yollamış ki akıllara zarar. kzınız nasıl gittiyse gelir gelip özür dilemem hatta gelmese de sorun değil demiş.zehir zemberek. o mailde bana vurduğunu itiraf da ediyor.
boşanmak üzereyim kararımı verdim dava açacağım ama haklarımı bilmek istiyorum. eşim bunca hatasına rağmen anlaşmalı boşanmaz çirkefleşecektir daha önce yaptıkları bana yaşattıklarından bana zorluk çıkaracağını biliyorum.
darp raporu ile ispatlayamasam da yazdığı itirafi le mahkeme de hakkımı savunabilir miyim bunu öğrenmek istiyorum. hukuk bilgisi olan yada kk da mesleği avukat olan arkadaşlardan yorum bekliyorum. bilgiye ve akla çok ihtiyacım var şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?