avukat hanımlar-hamileyken şiddet

• Konu Sahibi Konu Sahibi epic
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ellerine sağlık canım üşenmeden yazmışsın ya allah razı olsun. çok tşk ederim.
evet fiziki şiddetin yanında psikolojik şiddet de var. kişiliğimi ezmek amaçlı hakaretlerden tut da haklarımı engellemeye kadar.

ama çoğu soyut kanıtlar. ya ikimizin arasında kalmış konuşmalar yada şahit olup mahkemeye çıkmak istemeyen insanlar... aile 1. dereceden yakın olduğu için şahitliği güçlü olur mu ki?

tşk ederim. nasıl da özenli anlatmışsın. ne diyeyim sizden destek görmek nasıl moral veriyor anlatamam opuyorumnanaktan

evliliğimizin 3 yılı demişsin canım. bu hakim boşamaz dava 3 sene uzarsa mı yoksa evliliğimin başladığı tarihten bu yana 3 yılın dolması mı orayı pek anlayamadım?

eşim çalışıyor. tek başına kaldığında hayli rahat geçinebilecek durumda olacaktır. çocuğunun nafakasını karşılasın ben hiç bişiy beklemiyorum kendisinden. evlendikten sonraki mallarda da gözüm yok. beni azad etsin yeter.

beyoğlu tünelde istanbul barosu var, adli yardım alabilirsin üstelik ücretsiz.
kadın hakları kısmı da var sanırım. hakkında hayırlısı olsun, kararlılığın için tebrikler. Rabbim yardımcın olsun

en basındanda şimdiki karnındakı bebegınınde velayetıne ömür boyunca sen kendı ustune al sakına bebektır kucuktur deme bosnma davanda bunuda sor danıs avukatına ıns saglıkla mutlulukla huzurla alırsın bebegını kucagına ınankı cok uzuldum aman kendınede bebegınede ıyı bak neyskı aılen sana sahıp cıkmıs senı yarı yolda olesı bı adamın elıne bırakmamıslar cok sukur ne deyım gulum rabbım sana sabır versın ıyılerle karsılastırsın ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…