Hanımefendi belirtmişim özellikle orada mahrum etmeyeceğiz diye.Kadın aldattı diye çocuğundan niye mahrum birakıyorsunuz? Bence kimseyi ekmeğinden etmeye de değmez. Herkes baksın yoluna.
Ne kadar polyannayım ya bugun.
Başa gelmeyince insan anlamıyor işte.Ayy ezberledim mesajları iki gündürgidin bir avukata danışın burda bedava danışmanlık mi yapacak millet ..Çocuğun velayetini de birakin da hakim karar versin ...
E boşandıktan sonra ister sevişir ister dövüşür. Nafaka vermemek dışında işiniz kadınla tamamen bitiyor zaten boşanınca. Oradan ayrılıp başka yerde yine ikisinin işe girmeyeceği ne malum? Yine sevişirler.Hanımefendi belirtmişim özellikle orada mahrum etmeyeceğiz diye.
Kadın gayrimeşru ilişki yaşıyor.
Mağdur adam ağlıyor, perişan halde hayatına kaldığı gibi, aynı kurumda devam mı edecekler, sevişecekler?
Başa gelmeyince insan anlamıyor işte.
Oradan konuşmak, sitem etmek ne kadar kolay değil mi?
Ama televizyondaki olaylara, cinayetlere duyar kasarsanız iş bittikten sonra.
Pislik çünkü, adi, şerefsiz çünkü.Ne alakası var ?
Siz kadını korumaya calismiyorsunuz ki , üstüne üstlük kadın için o pislik diyorsunuz .
Saçma sapan işler ..
Beyefendi sizin neyiniz oluyor ^^Pislik çünkü, adi, şerefsiz çünkü.
Çok mu beğendiniz kadını, sizin hayatınıza da böyle bir kadın dahil olsun diye dua edeceğim.
Pislik çünkü, adi, şerefsiz çünkü.
Çok mu beğendiniz kadını, sizin hayatınıza da böyle bir kadın dahil olsun diye dua edeceğim.
Hakikaten ha. Bu niye feryat figan , bilboardlara bastirmadigi kaldı mesajları bir tekBeyefendi sizin neyiniz oluyor ^^
O işler öyle olmuyor işte. Çocuk var, şirket olmuşlar bu işten zararsız çıkmaya çalışıyorlar. Öyle bir şey hayatın hangi alanında var.E boşandıktan sonra ister sevişir ister dövüşür. Nafaka vermemek dışında işiniz kadınla tamamen bitiyor zaten boşanınca. Oradan ayrılıp başka yerde yine ikisinin işe girmeyeceği ne malum? Yine sevişirler.
Önceki konunuzda okumuştum. Bu kadın bu işi ilk kez yapmamış ki daha önce de bi vukuatı olmuş. Adam ilk kez başına gelmiş gibi bunalımlara girmesin. Boşansın kurtulsun.
Beddua değil dua. Durumun ciddiyetinin farkında değilsiniz, yorum yapıp buranın standartını düşürmeyin bari
Herkes paranoyak olmuş.Bu mesajlar ispat filan değil bence. Olsa bile özel hayatları yüzünden çok büyük ayıp olmadan atılacaklarını sanmıyorum. Senin ne derece yakının bilemedim ama sende de adama karşı başka bi duruş sezdim sanki. Kardeşim hariç kimsenin işine böyle karışmam. Sana anlatabildiğine göre aranız baya baya iyi.
Birisi akrabam, diğeri yengemizBu insanlar sizin akrabanızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?