Avukat hanımlar ya da bilgisi olanlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Salvia

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
1.698
1.923
408
Hanımlar merhaba.
Dün gece bir konu açtım ve yorumlarınız çok faydalıydı kibar ya da katı.

Özel bir bakımevinde çalışan evli hemşire ve hasta bakıcının arasındaki ilişkinin, etik olmadığı ve yuva dağıttığı gerekçesiyle bu kurum şikayet edilebilir mi, işten çıkarılmaları sağlanabilir mi?
Ki pandemi sebebiyle, karantinada bile aynı vardiyada çalışmış pislik bunlar.

Yazışma delil olmaya yeterli mi? Zaten boşanma sebebi olacak ve kadının kendi için nafaka talep etmeye hakkı olur mu?

10 yaşında bir erkek çocuğunun velayetini almaya yeterli mi? O pisliğe bırakmak istemiyoruz ama annesi sonuçta, ayırmak niyetinde de değiliz.

Ayrıca kurumun denetlenmesini de, hastalara nasıl davranıldığını kontrol etmeleri için nereye şikayet etmeliyiz?

Eklentiler

• 25108541-F2C5-4552-856F-44C3877197CF.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 584
Bence ne kadar yakin olursa olsun siz konulara bu kadar dahil olmayin.Kim bosanmak istiyorsa avukatinida bulsun danisacaginida danissin kendisi versin kararini kendi bosansin sessizce kenara cekilmeniz tavsiyemdir.Dinleyip dinlememekte sizin ozgur karariniz

Kadın aldattı diye çocuğundan niye mahrum birakıyorsunuz? Bence kimseyi ekmeğinden etmeye de değmez. Herkes baksın yoluna.
Ne kadar polyannayım ya bugun.
Hanımefendi belirtmişim özellikle orada mahrum etmeyeceğiz diye.
Kadın gayrimeşru ilişki yaşıyor.

Mağdur adam ağlıyor, perişan halde hayatına kaldığı gibi, aynı kurumda devam mı edecekler, sevişecekler?

Ayy ezberledim mesajları iki gündür gidin bir avukata danışın burda bedava danışmanlık mi yapacak millet ..Çocuğun velayetini de birakin da hakim karar versin ...
Başa gelmeyince insan anlamıyor işte.
Oradan konuşmak, sitem etmek ne kadar kolay değil mi?
Ama televizyondaki olaylara, cinayetlere duyar kasarsanız iş bittikten sonra.

E boşandıktan sonra ister sevişir ister dövüşür. Nafaka vermemek dışında işiniz kadınla tamamen bitiyor zaten boşanınca. Oradan ayrılıp başka yerde yine ikisinin işe girmeyeceği ne malum? Yine sevişirler.

Önceki konunuzda okumuştum. Bu kadın bu işi ilk kez yapmamış ki daha önce de bi vukuatı olmuş. Adam ilk kez başına gelmiş gibi bunalımlara girmesin. Boşansın kurtulsun.

Başa gelmeyince insan anlamıyor işte.
Oradan konuşmak, sitem etmek ne kadar kolay değil mi?
Ama televizyondaki olaylara, cinayetlere duyar kasarsanız iş bittikten sonra.

Ne alakası var ?
Siz kadını korumaya calismiyorsunuz ki , üstüne üstlük kadın için o pislik diyorsunuz .
Saçma sapan işler ..

Ne alakası var ?
Siz kadını korumaya calismiyorsunuz ki , üstüne üstlük kadın için o pislik diyorsunuz .
Saçma sapan işler ..
Pislik çünkü, adi, şerefsiz çünkü.
Çok mu beğendiniz kadını, sizin hayatınıza da böyle bir kadın dahil olsun diye dua edeceğim.

O işler öyle olmuyor işte. Çocuk var, şirket olmuşlar bu işten zararsız çıkmaya çalışıyorlar. Öyle bir şey hayatın hangi alanında var.
Herkes perişan olmuş, tedavi görmüş, çocuk evsiz kaldık, parasız mı kaldık diye insanı kahreden konuşmalar yapıyor. Siz ne anlatıyorsunuz ya

Bu mesajlar ispat filan değil bence. Olsa bile özel hayatları yüzünden çok büyük ayıp olmadan atılacaklarını sanmıyorum. Senin ne derece yakının bilemedim ama sende de adama karşı başka bi duruş sezdim sanki. Kardeşim hariç kimsenin işine böyle karışmam. Sana anlatabildiğine göre aranız baya baya iyi.

Herkes paranoyak olmuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…