Aldattı kocasını diye nafaka vermek istememenizi anlayabiliyorum ki zaten kanıtlanınca vermezsiniz bence. Ama işten çıkarayım perperişan edeyim sokaklarda sürüm sürüm sürünsün tavrınızın biraz yukarda bahsettiğiniz kadına şiddet olaylarına katkı sağlamaktan başka ne amacı var?O işler öyle olmuyor işte. Çocuk var, şirket olmuşlar bu işten zararsız çıkmaya çalışıyorlar. Öyle bir şey hayatın hangi alanında var.
Herkes perişan olmuş, tedavi görmüş, çocuk evsiz kaldık, parasız mı kaldık diye insanı kahreden konuşmalar yapıyor. Siz ne anlatıyorsunuz ya
Cahille sohbeti kestim hanımefendi. Siz de belli ki açık görüşlü bir kadınsınız.Hakikaten ha. Bu niye feryat figan , bilboardlara bastirmadigi kaldı mesajları bir tek
Ya sen bana niye saldiriyorsun?Cahille sohbeti kestim hanımefendi. Siz de belli ki açık görüşlü bir kadınsınız.
Benim konumu da provake edip yardım alamadan kapatılmasına neden olduğunuzda, hayattaki böyle büyük bir başarınız için kutlama yapın.
Hayır istemiyor sadece psikolojik olarak pek iyi değil. Bazen öfkeli bazen duygusal. Çok derin bir kısım burası.Bu mesaj işten atılmalarına yetmez galiba ya. Boşanmak istiyor mu kadının eşi? Adam kararsız gibi. Bakın, yarın adam karısını affeder barışır, kabak sizin başınıza patlar. Bu olayda taraf olmayın bence bu yüzden.
Ben sizi haklı buldum önceki konunuzu kurgu sanmıştım.Pislik çünkü, adi, şerefsiz çünkü.
Çok mu beğendiniz kadını, sizin hayatınıza da böyle bir kadın dahil olsun diye dua edeceğim.
Şu üsluba bakın. Kamyon arkası sözleri bile size fazla.Ya sen bana niye saldiriyorsun?
Avukata gidin danışın dedim . Bana burda kamyon arkası sözlerle ne konuşuyorsun ?
Durumdan sanane ?
Kadını işten cikartcaklarmis mis mis mis .
Aç mahkemeni kurtul , çocuğa da anlatın böyle anan şöyle yaptı anan böyle yaptı diye kiciniz soğur belki
Ben kendi kafama göre iş aramıyorum. Benden yardım ve sormam rica ediliyor, ben de elimden geleni yapıyorum.Açarsınız davanızı alırsınız tazminatınızı bu kadar. İnsanların hayatlarını kökten mahvetmeye hakkınız yok. Sizin müdahil olmaya da hakkınız yok ya neyse.
İyi de, adam istemiyormuş. Siz ısrarla boşan diye diretmiyorsunuzdur umarım. Niyetiniz iyi olabilir, ama bu ikisi arasındaki mesele. Adam kararlı ise yardım etmeniz anlaşılabilirdi. Bu şekilde korkarım adamdan da tepki alabilirsiniz. Buna hazır olun.Hayır istemiyor sadece psikolojik olarak pek iyi değil. Bazen öfkeli bazen duygusal. Çok derin bir kısım burası.
Ben kabak tarafında hiç değilim, tek istediğim şu an yardımcı olabilmek.
Çekip çıkamam konudan, yalnız bırakıp.
Şu üsluba bakın. Kamyon arkası sözleri bile size fazla. Annesini ben akrabamı karşıma alıp savunmuşumdur pek çok konuda. Adana conoları gibi konuşmayın.
Durduk yere ortamı gerip, sıyrılıyorsunuz.
Hayır burada bile varsınız, sizin gibilerin olmadığı yer yok mu?
Kendimi şu an seviyem düşmüş hissediyorum, olmayan tadım kaçtı.
Keşke hiç görmeseydiniz konumu ya düşman başına.
Adam kadını istemiyor. Öyle biri değilim, hiç işim de olmaz benim derdim bana yetiyor.İyi de, adam istemiyormuş. Siz ısrarla boşan diye diretmiyorsunuzdur umarım. Niyetiniz iyi olabilir, ama bu ikisi arasındaki mesele. Adam kararlı ise yardım etmeniz anlaşılabilirdi. Bu şekilde korkarım adamdan da tepki alabilirsiniz. Buna hazır olun.
Şu mesajlara, emojilere bakar mısınız :)))Adana nesibir de bana açık görüşlü demiş .. Al elindeki mesajları bir de Müge Anlı ya cik , ordan Show TV anahaber , sabahlari magazin
Deli mi ne
Naparsan yap bana ne
Pek akraba gibi gelmedi bana bu kadar parcalanman ama hadi hayırlısı
Dün geceki konuşmaları okuyunca, bir de bu konuda danışmamı rica etti.nolmus burda ya niye kavga cıktı
nıye aldatılan adam avukata gıtmıyorda sız o adam rahat bosansın dıye bu kadar ugrasıyorsunuz onu anlayamadım adam kardesınız bıle olsa kendısı aldatıldı kendısının esı , bu ekran goruntusuyle gıtsın avukata ? dun ve bugun actıgınız konuyla avukat arkadaslar sıze ne kadar yol gosterebılır kı...
Bi yardım aldırın adama şu aşamada. Sağlıklı düşünme yetisini kazansın geri. Boşanmayı sonra düşünür. Şu an düşünemiyor zaten. Hadi dersiniz, işe koyulursunuz, yarı yolda bırakır. Önceliğiniz tedavi olsun şimdilik.Adam kadını istemiyor. Öyle biri değilim, hiç işim de olmaz benim derdim bana yetiyor.
Kurduğum cümle de her zaman saygı duyar, desteklerim.
Ben isteğimle dahil olmadım yani, benden yardım istedi. Aklıma kötü düşünceler geliyor diyor ve ben de psikolog gibi destek olmaya çalışıyorum.
İlk olay değil bu kurumda.Özel hayata ilişkin bilgiler, kadının evli iken iş arkadaşı ile birlikte olması işten atmak için bir sebep değildir, ha muhafazakar bir kurumsa kurum sahibi/yetkilisi işten çıkartır. Kadın da işe iade davası açar, kazanır, tazminatı da yanına kar kalır.
İşten attırma çabanız sizin aleyhinize olur. Nafaka yükümlülüğü açısından.
Aldatmanın velayete ilişkin bir etkisi yoktur.
Kurumun denetlenmesini istiyosanız niçin beklediniz, aldatmanın konuyla ilgisi ne? Gidip direkt şikayet edin.
Evet şu an buna da ikna etmeye çalışıyorum.Bi yardım aldırın adama şu aşamada. Sağlıklı düşünme yetisini kazansın geri. Boşanmayı sonra düşünür. Şu an düşünemiyor zaten. Hadi dersiniz, işe koyulursunuz, yarı yolda bırakır. Önceliğiniz tedavi olsun şimdilik.
Hanımlar merhaba.
Dün gece bir konu açtım ve yorumlarınız çok faydalıydı kibar ya da katı.
Özel bir bakımevinde çalışan evli hemşire ve hasta bakıcının arasındaki ilişkinin, etik olmadığı ve yuva dağıttığı gerekçesiyle bu kurum şikayet edilebilir mi, işten çıkarılmaları sağlanabilir mi?
Ki pandemi sebebiyle, karantinada bile aynı vardiyada çalışmış pislik bunlar.
Yazışma delil olmaya yeterli mi? Zaten boşanma sebebi olacak ve kadının kendi için nafaka talep etmeye hakkı olur mu?
10 yaşında bir erkek çocuğunun velayetini almaya yeterli mi? O pisliğe bırakmak istemiyoruz ama annesi sonuçta, ayırmak niyetinde de değiliz.
Ayrıca kurumun denetlenmesini de, hastalara nasıl davranıldığını kontrol etmeleri için nereye şikayet etmeliyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?