Avukat hanımlar ya da bilgisi olanlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok teşekkür ederim. Önceki konumda da bunu hak etmediği söylenmişti ve ben de açıkçası doğru buldum.
Ben burada sadece şansımı denedim, zaten para mesele değil avukata danışılacak.
Akrabamın şu an içi içine sığmıyor, duramıyor yerinde. Hemen öğrenmek bir şeyler yapmak istiyor, psikolojik olarak zor durumda.
Ben de elimden ne gelirse öğrenip, yardımcı olmaya çalışıyorum.

Benim bu konuda hiçbir çıkarım yok.
Avucunuzu yalarsınız ne kadar çirkin bir cümle. Hayatımda, aile içinde en çok hainliği, ahlaksızlığı, ihaneti ben görmüşümdür ama insanlar benden daha paranoyak ve art niyetli.

Ne düşünerek bunu söylüyorsunuz biliyorum ama beni tanımıyorsanız bile orada geçmiş konularım gizli değil.
Anlaşılabilir derdim ne, niye benden yardım isteniyor ve ben neden bu kadar çırpınıyorum.

Ayrıca ben her şeyin bu şekilde gelişeceğine de inanmıyorum.
Yine de teşekkür ederim, zahmet edip uzun bir cevap yazmışsınız.
En azından burada avucumu yalamamışım!

Evet bunu söylemem yeterli olur eminim. Gerçekten herkes çok garip.

Bir de neden kurgu olsun, geçmiş konularım bile açık benim orada.
Böyle düşünecek ne var anlamadım.
Dünyada neler oluyor neler, durumumuz o kadar mı vahim.

Hanımlar merhaba.
Dün gece bir konu açtım ve yorumlarınız çok faydalıydı kibar ya da katı.
Hayır bir de kadınlar kulübü, yardımlaşma platformu değil mi burası, ne çirkin, duygusuz, g.tü rahatta insanlar var yorum yapan, sinirden varya şu an.

Halbuki dün çok memnun kalmışsınız forumdaki bedava danışmanlık hizmetinden

Boşanmak isteyen elinde belgeleriyle gider bir avukatla görüşür, gerekli bilgiyi alır.
Boşanmak istemiyorsa da oturur hayatına bakar.
3. şahıs olarak sizi ilgilendiren kısım neresi?

Önceki sayfada kadın cinayeti bilmem ne demişsiniz, sonra da kadını süründürecek fikirler gelmediği için hakaretler, küfürler...
Siz bu hırsla adamı şiddete ya da daha kötüsüne azmettirmiyorsunuzdur umarım.

Aldatılan kişinin yerine sadece kendinizi koyun.. Sizde hayatına mutlu mesut devam etsin istermiydiniz ? Herkes birlik olup saldırmış konu sahibine. Beddua etmek ,ahının çıkmasını istemek bile aynı şeydir bu konuda. Konuya gelecek olursam velayet durumuna etkisi olmayacak malesef durumun. Genelde mahkeme aldatılma durumlarında da anneye veriyor velayeti. Bence eger adamin niyeti boşanmak ise açsın davasını ortak velayet olarak istesin. Yine de bir avukata danışın tabiî

İki kişinin hayatına bu kadar müdahil olan, insanlar olumsuz yorum yaptığında kendince dua N.ş.a' da beddua eden birisini daha görmedim. Siz o kadar kibar şeyler yazıyorsunuz ki birisi size avcunuzu yalarsiniz diye akıl verince onun üslubunu sorguluyorsunuz. Siz oturup kendi üslubunuzu tarttınız mi hanımefendi ?

Konuya gelince de kadının yaptığı yanlış olabilir evet, nafaka verilmek istenmeyebilir evet, ancak orda bir gayrimeşru ilişki yaşandı diye kurumu şikayet etmek veya kurama insanları şikayet edip işinden etmeyi düşünecek kadar dip düşünmek enteresan. Hı bide Kurumun çalışmasına karşı şikayeti aldatma olayına gelene kadar düşünecektiniz. Sizin başınıza böyle birşey geldi diye kimseyi zan altında bırakmanız etik değil

Avucunuzu yalarsınız derken sizden bahsetmedim. İşyerine şikayet edip işten çıkarılmalarını isteyen her kimse ondan bahsettim aslında. Üstünüze alınmanıza gerek yoktu.

Kötü niyetli kişileri kastettim. Haset kişileri. Hırsından aklı başından giden ve ne yaptığını bilmeyen kişileri. Kendilerini bu yüzden komik duruma düşüren kişileri. Kim o kişilerin kovulmasını istiyorsa onları yani. Sizi değil :)

Hakaret ve küfür etmedim, bu konuda belli bir kesimi hiddetlendiren nedir bilmiyorum.
Evet dün forumun nabzı daha normaldi sanki. Şimdi herkes kötü bir enerji etkisinde gibi. Açıkçası önemi yok, şu an daha önemli konular var gündemimde, malumunuz.
Bedava danışmanlık diyerek de para kastettiğinizi düşünüyorum. Herkes kendi açısından değerlendiriyor tabi, anlıyorum.
Benim sinirlendiğim nokta çok açık, komplo teorileriyle yorum yapılması, hele de alakasız ve kaç gündür az uykuyla geçirdiğim günlerde bence yine iyi tepki verdim.

Herneyse görüyorum ki herkes artık dayanışmayı twit atarak, instada paylaşım yaparak gösteriyormuş.
Ülkenin bu hale gelmesine şaşırmamalı.

Aldatılan kişinin yerine sadece kendinizi koyun.. Sizde hayatına mutlu mesut devam etsin istermiydiniz ?
Boşanmak dışında ne yapılabilir? Getirsin de taşlayalım bari hepimiz kadını. (Gerçek anlamda taşlamaktan bahsediyorum)

Kocasının üzgün olmasını anlayabilirim de işsiz kalacak kadına yine kendi nafaka vermek zorunda kalacak. İşsiz bırakmaya çalışmak filan biraz abartı hareketler.

O şahıs hak etti. Üslubum da küfür değil, savunduğu şeyin başına gelmesi konusunda bir dilekti.
Bu kadar ağır gelmesine gerek yok.

Ne kadar çirkin bir üslubunuz var. İki mesaj istediğiniz gibi gelmedi diye fikir danıstığınız insanlara hakaret etmeye ne hakkıniz var?

Bu mesele buradan çözülmez, akrabanız gider bir avukata ney nasıl olur öğrenir. Tabi avukata böyle atar gider yapamazsınız.

Son düzenleme:
Bir arada, hiçbir şey olmamış gibi çalışmamaları gerekiyor.
Kim ne derse desin bu hiçbir mizanda doğru olamaz. Evet burada da yargıyı ben verdim, çünkü böyle düşünüyorum.
Dünyayı karşıma alsam da, aksini savunamam.

Çocuk çoluk yorum yapıyor.
Durumun ciddiyetinden haberi yok, eğlenmek için girmiş buraya.
Benim tepki gösterdiğim kişiler belliydi orada, saptırmayalım.

O şahıs hak etti. Üslubum da küfür değil, savunduğu şeyin başına gelmesi konusunda bir dilekti.
Bu kadar ağır gelmesine gerek yok.
Hanımefendi Allah korusun bende size bir dilekte bulunayim madem bu bir dilek böyle enteresan dilekleri kendinize saklayın. Valla Allah şerrinizden korusun. Sizi görümce veya kayınvalide olarak düşünemiyorum. Her gün insanların hayatını rahatsız edip telefonda beddualar eden kadınlar varya onlara dönersiniz. Allah sizin ve sizin gibi dip düşünceli insanların şerrinden cümlemizi korusun. Buda benim dileğim. Saygılar

Başka bir iş yerinde yine aynı yerde çalışırlarsa daha mı az yanlış oluyor?

Ben taslansın falan demiyorum elbette. Ama kimse aldatan tarafın huzurlu olmasını istemez konu sahibi de bunun bedeli olarak işinden olsun istiyor demekki. Ben olsam uğraşmam işinden olsun falan diye ama mutlu bir şekilde beni aldattığı kişi ile de devam etsin hayatına istemem. Kimisi beddua eder ah eder geçer kimisi de bu şekilde biseyler yapıp canını acıtmak ister.

Konu sahibinin kocası olsa bu hırsı anlayabilirim de akrabamın karısına bu denli hırsa anlam veremiyorum. Zaten kendi kocası olsa daha farklı yorumlar gelirdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…