Çok teşekkür ederim. Önceki konumda da bunu hak etmediği söylenmişti ve ben de açıkçası doğru buldum.Ben sizi haklı buldum önceki konunuzu kurgu sanmıştım.
her şeyin bedeli olmalı.
Bence avukatla aldattığını kesin kanıtlayacak deliller nasıl toplanır iyice bir oturup konuşun.
ben olsam bende böyle birine bir kuruş vermem.
ama profesyonel yardım almalısınız hangi kanıtlar Bu durumda işe yarıyor vb gibi.
Umarım biri yardımcı olur burdan da.
Benim bu konuda hiçbir çıkarım yok.Sırayla cevap vereceğim
Çalıştıkları kuruma şikayet edebilirsiniz ama elinize bir şey geçmez. Bizim işyerinde (kamu kurumu) bir arkadaşı şikayet ettiler bir adamla nikahsız yaşıyor diye (adamın eski eşi şikayet eden de). Kız savunma verdi, özel hayatım kimseyi ilgilendirmez dedi, soruşturma düştü.
Sizinkilerin iş performansını etkileyen bir şey yoksa, işyerine yansımıyorsa maalesef buradan avucunuzu yalayarak çıkarsınız.
Kadın kendisi için nafaka talep edebilir. Bu mesaj tek başına aldatmayı ispatlar mı ispatlamaz mı hakim karar verir. Tek başına bu mesajla aldatma var diyemezsiniz. Kocasının maaşı önemli. Eğer kadın boşanınca gerçekten daha düşük seviyeye inecekse nafaka alabilir (kendisi için). Çocuğu için her halükarda alır zaten. O başka.
Velayeti kendi vermezse siz alamazsınız. Anne alır.
Kurumu şikayet edebilirsiniz. Kurum kendi savunmasını kendisi verir. Gene elinize bir şey geçmeyebilir.
Hayatta öğrendiğim en büyük ders: Öfkeyle kalkan zararla oturur, hırsla düşünmeyin, davranmayın, adam gibi bir avukata gidip elinizdeki delilleri sunun.
Yoksa siz de avcunuzu yalarsınız.
Evet bunu söylemem yeterli olur eminim. Gerçekten herkes çok garip.2 kişi arasındaki ilişkinin gidişatına hiçkimsenin müdahil olmaması taraftarıyım.
adam kaç yaşında insan, çoluk çocuk sahibi. duygusal çöküşü anlayabilirim ama boşanma davasının peşine kendisi düşmek zorunda.
Bir de neden kurgu olsun, geçmiş konularım bile açık benim orada.Ben sizi haklı buldum önceki konunuzu kurgu sanmıştım.
her şeyin bedeli olmalı.
Bence avukatla aldattığını kesin kanıtlayacak deliller nasıl toplanır iyice bir oturup konuşun.
ben olsam bende böyle birine bir kuruş vermem.
ama profesyonel yardım almalısınız hangi kanıtlar Bu durumda işe yarıyor vb gibi.
Umarım biri yardımcı olur burdan da.
Hanımlar merhaba.
Dün gece bir konu açtım ve yorumlarınız çok faydalıydı kibar ya da katı.
Hayır bir de kadınlar kulübü, yardımlaşma platformu değil mi burası, ne çirkin, duygusuz, g.tü rahatta insanlar var yorum yapan, sinirden varya şu an.
Benim bu konuda hiçbir çıkarım yok.
Avucunuzu yalarsınız ne kadar çirkin bir cümle. Hayatımda, aile içinde en çok hainliği, ahlaksızlığı, ihaneti ben görmüşümdür ama insanlar benden daha paranoyak ve art niyetli.
Ne düşünerek bunu söylüyorsunuz biliyorum ama beni tanımıyorsanız bile orada geçmiş konularım gizli değil.
Anlaşılabilir derdim ne, niye benden yardım isteniyor ve ben neden bu kadar çırpınıyorum.
Ayrıca ben her şeyin bu şekilde gelişeceğine de inanmıyorum.
Yine de teşekkür ederim, zahmet edip uzun bir cevap yazmışsınız.
En azından burada avucumu yalamamışım!
Hakaret ve küfür etmedim, bu konuda belli bir kesimi hiddetlendiren nedir bilmiyorum.Halbuki dün çok memnun kalmışsınız forumdaki bedava danışmanlık hizmetinden
Boşanmak isteyen elinde belgeleriyle gider bir avukatla görüşür, gerekli bilgiyi alır.
Boşanmak istemiyorsa da oturur hayatına bakar.
3. şahıs olarak sizi ilgilendiren kısım neresi?
Önceki sayfada kadın cinayeti bilmem ne demişsiniz, sonra da kadını süründürecek fikirler gelmediği için hakaretler, küfürler...
Siz bu hırsla adamı şiddete ya da daha kötüsüne azmettirmiyorsunuzdur umarım.
Boşanmak dışında ne yapılabilir? Getirsin de taşlayalım bari hepimiz kadını. (Gerçek anlamda taşlamaktan bahsediyorum)Aldatılan kişinin yerine sadece kendinizi koyun.. Sizde hayatına mutlu mesut devam etsin istermiydiniz ?
O şahıs hak etti. Üslubum da küfür değil, savunduğu şeyin başına gelmesi konusunda bir dilekti.İki kişinin hayatına bu kadar müdahil olan, insanlar olumsuz yorum yaptığında kendince dua N.ş.a' da beddua eden birisini daha görmedim. Siz o kadar kibar şeyler yazıyorsunuz ki birisi size avcunuzu yalarsiniz diye akıl verince onun üslubunu sorguluyorsunuz. Siz oturup kendi üslubunuzu tarttınız mi hanımefendi ?
Konuya gelince de kadının yaptığı yanlış olabilir evet, nafaka verilmek istenmeyebilir evet, ancak orda bir gayrimeşru ilişki yaşandı diye kurumu şikayet etmek veya kurama insanları şikayet edip işinden etmeyi düşünecek kadar dip düşünmek enteresan. Hı bide Kurumun çalışmasına karşı şikayeti aldatma olayına gelene kadar düşünecektiniz. Sizin başınıza böyle birşey geldi diye kimseyi zan altında bırakmanız etik değil
Bir arada, hiçbir şey olmamış gibi çalışmamaları gerekiyor.Boşanmak dışında ne yapılabilir? Getirsin de taşlayalım bari hepimiz kadını. (Gerçek anlamda taşlamaktan bahsediyorum)
Kocasının üzgün olmasını anlayabilirim de işsiz kalacak kadına yine kendi nafaka vermek zorunda kalacak. İşsiz bırakmaya çalışmak filan biraz abartı hareketler.
Çocuk çoluk yorum yapıyor.Ne kadar çirkin bir üslubunuz var. İki mesaj istediğiniz gibi gelmedi diye fikir danıstığınız insanlara hakaret etmeye ne hakkıniz var?
Bu mesele buradan çözülmez, akrabanız gider bir avukat ney nasıl olur öğrenir. Tabi avukata böyle atar gider yapamazsınız.
Hanımefendi Allah korusun bende size bir dilekte bulunayim madem bu bir dilek böyle enteresan dilekleri kendinize saklayın. Valla Allah şerrinizden korusun. Sizi görümce veya kayınvalide olarak düşünemiyorum. Her gün insanların hayatını rahatsız edip telefonda beddualar eden kadınlar varya onlara dönersiniz. Allah sizin ve sizin gibi dip düşünceli insanların şerrinden cümlemizi korusun. Buda benim dileğim. SaygılarO şahıs hak etti. Üslubum da küfür değil, savunduğu şeyin başına gelmesi konusunda bir dilekti.
Bu kadar ağır gelmesine gerek yok.
Başka bir iş yerinde yine aynı yerde çalışırlarsa daha mı az yanlış oluyor?Bir arada, hiçbir şey olmamış gibi çalışmamaları gerekiyor.
Kim ne derse desin bu hiçbir mizanda doğru olamaz. Evet burada da yargıyı ben verdim, çünkü böyle düşünüyorum.
Dünyayı karşıma alsam da, aksini savunamam.
Ben taslansın falan demiyorum elbette. Ama kimse aldatan tarafın huzurlu olmasını istemez konu sahibi de bunun bedeli olarak işinden olsun istiyor demekki. Ben olsam uğraşmam işinden olsun falan diye ama mutlu bir şekilde beni aldattığı kişi ile de devam etsin hayatına istemem. Kimisi beddua eder ah eder geçer kimisi de bu şekilde biseyler yapıp canını acıtmak ister.Boşanmak dışında ne yapılabilir? Getirsin de taşlayalım bari hepimiz kadını. (Gerçek anlamda taşlamaktan bahsediyorum)
Kocasının üzgün olmasını anlayabilirim de işsiz kalacak kadına yine kendi nafaka vermek zorunda kalacak. İşsiz bırakmaya çalışmak filan biraz abartı hareketler.
Konu sahibinin kocası olsa bu hırsı anlayabilirim de akrabamın karısına bu denli hırsa anlam veremiyorum. Zaten kendi kocası olsa daha farklı yorumlar gelirdi.Ben taslansın falan demiyorum elbette. Ama kimse aldatan tarafın huzurlu olmasını istemez konu sahibi de bunun bedeli olarak işinden olsun istiyor demekki. Ben olsam uğraşmam işinden olsun falan diye ama mutlu bir şekilde beni aldattığı kişi ile de devam etsin hayatına istemem. Kimisi beddua eder ah eder geçer kimisi de bu şekilde biseyler yapıp canını acıtmak ister.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?