- 20 Ocak 2021
- 1.985
- -139
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Ev sahibi d.gaz dosetmek istiyor.eve girerken sobali olarak konusuldu.muhtemelen zam ic8n yapıyor.cikacak mısın evden diye sordu.tayin vs var mı dedi.yok deyince bozuldu.
Şimdi ben çalışanın.evde kimse yok.dedim.haftasonu dosettirecekmis.benim eşyalarım ne olacak, ev toz toprak olacak.ben çıktıktan sonra yaptır diyorum.herseye zam geliyor.izin vermezsen yazı getiririm.istemiyorsan çek git dedi.
Doğalgaz döşenmesine razı olmak zorunda miyim.toz toprak temizlemek istemiyorum.bu zaruri bir şey değil.avukat olan var mi
Zaten karışamaz.Pamuk adamın evine yapacağı tadilata karışma. Naylon ört, örtü ört eşyalara. Sonuçta ı dığalgaz size de iyi olur hem
Tayinim olmadi maalesefEv sahibi haklı. Ztn seni çıkarır tadilata karışamazsın. İş mahkemeye giderse tüm masrafı da ödersin
E hani tayin işi ne oldu? Hani gidiyordun
Kiram 1.750 d.gaz olursa 6000 istiyormuş.Bizim de yeni çıkacağımız evde yok dosetsin diye taklalar atiyozeşya girdikten sonra bile razıyım doğalgaza hayır denir mi
Elektrik sobası 200 lira yakıyor.daha ucuz.ben akşam geliyorum eve sadeceBizim de yeni çıkacağımız evde yok dosetsin diye taklalar atiyozeşya girdikten sonra bile razıyım doğalgaza hayır denir mi
Kendi çıkarınızi düşünüyorsunuz ama bu ülke şartlarına göre çok ucuz kiraniz adam kendini düşünmekte gayet haklı. Sizin o kirayı ödeyecek gücünüz var zaten olmazsa başka ev bulunElektrik sobası 200 lira yakıyor.daha ucuz.ben akşam geliyorum eve sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?