• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avukat olanlar ya da bilgisi olanlar yardım!

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.196
1.573
53
41
Kızlar geçen hafta ilk duruşmam vardı nafaka için arttırmak için.Avukatı aradım ulaşamadım o gün msj attım bilgi almak için hani ertelendi mi ne zaman vs. Sadece ertelendi sıkıntı yok yazmış. E devletten gördüm ama.. Bana detaylı bilgi vermesi gerekmiyor mu.Bi daha da sormak istemedim uyuz oldum.Bilenler yazabilir mi. 2. Duruşmaya da girecek değil mi avukat yine aynı şekilde. Zaten ilk görüştüğüm de ikinci duruşmada biter demişti. Bir de msj ımı görmüş cvp vermedi acayip uyuz oldum ya.Bi yandan eski eşimden de korkuyorum hem çocuğuna bi faydası yok hem de bu dava için kızgınlıkla velayet davası falan açabilir ye korkuyorum nolur avukat olan ya da bilgisi olan sorularımı yanıtlayabilir mi Allah rızası için düşünmekten başım ağrıdı :(

Kızlar geçen hafta ilk duruşmam vardı nafaka için arttırmak için.Avukatı aradım ulaşamadım o gün msj attım bilgi almak için hani ertelendi mi ne zaman vs. Sadece ertelendi sıkıntı yok yazmış. E devletten gördüm ama.. Bana detaylı bilgi vermesi gerekmiyor mu.Bi daha da sormak istemedim uyuz oldum.Bilenler yazabilir mi. 2. Duruşmaya da girecek değil mi avukat yine aynı şekilde. Zaten ilk görüştüğüm de ikinci duruşmada biter demişti. Bir de msj ımı görmüş cvp vermedi acayip uyuz oldum ya.Bi yandan eski eşimden de korkuyorum hem çocuğuna bi faydası yok hem de bu dava için kızgınlıkla velayet davası falan açabilir ye korkuyorum nolur avukat olan ya da bilgisi olan sorularımı yanıtlayabilir mi Allah rızası için düşünmekten başım ağrıdı :KK43:
Tabiki de 2. Durusmaya girecek. 1. Durusmada zaten bir gelisme olmaz onun icin onemsememistir. Yogun bir anina denk gelmis olabilirsiniz. Durusma gununu merak ediyorsaniz ofisini arayip sekreterinden bilgi alin.

Tabiki de 2. Durusmaya girecek. 1. Durusmada zaten bir gelisme olmaz onun icin onemsememistir. Yogun bir anina denk gelmis olabilirsiniz. Durusma gununu merak ediyorsaniz ofisini arayip sekreterinden bilgi alin.
Canım e devletten öğrendim zaten ama yine de bilgi vermesi gerekiyordu bence

Nafakayı arttırmaya sinirlenen adam velayeti mi alır? Bu babacıklara çocuk diyince şeytan çarpmış gibi oluyo, boşuna korkma.

Avukat konusunda haklısın. Baro avukatı mı, kendi tuttuğun avukat mı? Ben avukatıma akşam bile yazsam cevap alabiliyorum.

Nafakayı arttırmaya sinirlenen adam velayeti mi alır? Bu babacıklara çocuk diyince şeytan çarpmış gibi oluyo, boşuna korkma.

Avukat konusunda haklısın. Baro avukatı mı, kendi tuttuğun avukat mı? Ben avukatıma akşam bile yazsam cevap alabiliyorum.
Bir de avukat arkadaşımın en samimi arkadaşı

İlk ddurusmada sonuç alamayacağını bildiği için, önemsiz davranmış.

Ama sen önemli olup olmadığını bilmiyorsun yine de bilgi vermesi gerekiyordu.
Yoğun bir zamanına denk geldinsanirim

İlk ddurusmada sonuç alamayacağını bildiği için, önemsiz davranmış.

Ama sen önemli olup olmadığını bilmiyorsun yine de bilgi vermesi gerekiyordu.
Yoğun bir zamanına denk geldinsanirim
Bilemiyorum canım en azından yoğunluğu bitince bi msj A cvp verebilirdi bozuldum bürosuna gitsem öğrenirim ama ona da gitmek hiç canım istemiyor sinir oldum

Back
X