Avukatım dedikten sonra neler yaptığına bağlı, danışmanlık veriyorsan evet snshsjMerhaba herkese , başlıkta belirttiğim durum suç mu arkadaşlar ?
Merhaba herkese , başlıkta belirttiğim durum suç mu arkadaşlar ?
Yukarıda açıkladım .Peki bunu neden sordunuz?
Duruma bağlı mesleğini yalan söylediyse suç değil ama avukatım diyip birinin iyi niyetini suistimal ettiyse suç mesleğin güvenilirliğini kullanarak suç işlemiş sayılırMerhaba herkese , başlıkta belirttiğim durum suç mu arkadaşlar ?
Vala diploması olmadığı halde diploman yok demek suç. Ama avukatı bilmem benMerhaba herkese , başlıkta belirttiğim durum suç mu arkadaşlar ?
Beni geri püskürtmek için söyledi amaç bu .Duruma bağlı mesleğini yalan söylediyse suç değil ama avukatım diyip birinin iyi niyetini suistimal ettiyse suç mesleğin güvenilirliğini kullanarak suç işlemiş sayılır
Ben de öyle düşündümSuç tabi böyle bir yalan olabilir mi müebbete kadar yolu var :)
Yok bu taze dün akşamki olayMüge anlıya çıkmıştı bu konu
İşte orada detayı detayına suç mu değil mi izleyebilirsinizYok bu taze dün akşamki olay
Sarışın çok güzel bir üye vardı o mu ? Demek yalanmışSuç mu bilmiyorum ama burda hakim olmayıp aylarca burdakileri hakimim diye tehdit eden biri vardı onun suçlar baya birikmiştir ahskdjd
İkiniz de yalancısınız problem neBeni geri püskürtmek için söyledi amaç bu .
Ben de benim de eşim avukat dedimkarşılıklı yalanlaştık ama o kendiyle ilgili yalan söyledi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?