- 12 Nisan 2013
- 2.679
- 2.090
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet instagram bilgi vermez zaman kaybı deniliyor hele hesap silindiyse hiç uğraşma bile dedilerortada bi suç unsuru olması lazım sanıyorum.
yani biri beni gizliden aradı diye suç duyurusunda bulunursaniz kimse uğraşmaz. hani tehdit, hakaret vs olması lazım.
kapatılmış instagram hesabında da şüpheli. instagram'ın ip paylaşması lazım ki sanırım yapmıyor.
Evet instagram bilgi vermez zaman kaybı deniliyor hele hesap silindiyse hiç uğraşma bile dediler
Arama rahatsız etme sadece
instagram uygulaması facebooka bağlı yani aynı kişinin.instagram ve facebook ne olursa olsun özel bilgi vermiyor.
hattınızı gizli numaralara kapatabiliyosunuz. öyle yapsanıza.
Kapattım artık ama bu kişi kimse bulmak istiyorum
Sanmıyorum ama yanına kar kalmamalıcanı sıkılan bi ergen bile olabilir.
Sanmıyorum ama yanına kar kalmamalı
bişey elde edebileceğinizi sanmıyorum.
Yani savcılık bile boş bu konu da
iyi de savcılığın da daha önemli işleri var. yani sizi özelden çaldırıp kapatan birinin peşine neden düşsün ki?
Israrı veya daha kötü birşeyi yoksa sadece özel numaranın kim olduğunu bulmak için savcılığa başvurmak biraz haksızlık olmaz mı önemli konularda sırada bekleyenlere?Yani savcılık bile boş bu konu da
İnstagram olayı peki tehdit var ise işin ucunda kusura bakma bilgi verilmiyor çekeceksin mantığı değil mi bu?
Herkes sağa sola saldırsın o zaman
buna savcılık da bişey yapamaz ki? twitter da mesela ip paylaşmıyor benim bildiğim kadarı ile bilgi gizliliği çerçevesinde. twitterın merkezi türkiye'de değil. bizim yasalarımıza tabi değil. nasıl bi baskı kurabilir ki bizim türk savcısı?
Israrı veya daha kötü birşeyi yoksa sadece özel numaranın kim olduğunu bulmak için savcılığa başvurmak biraz haksızlık olmaz mı önemli konularda sırada bekleyenlere?
Başvuruda çıkar benc yine de ama dediğim gibi sırf meraktan girilecek iş değil.
Tamam kim olduğu belli oldu şimdi ben buna dünyayı dar etmezmiyim
kimmiş?