• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avukatlar yardımcı olabilir mi

sevvall1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2024
62
10
3
23
Arkadaşlar merhaba beni bir yerden sertifika vericez vs diyip hızlı konuşup tcmi ve ev adresimi aldılar şimdi de belge işkur diyorlar ama değil 3000TL talep ediyorlar en başta da söylemişlerdi iptal ederim diye bişey dememiştim ayrıca 3 günde belge çıkarmışlar adıma ne yapmalıyım 4 saat içinde atmazsanız icraya verilecek diyor

Arkadaşlar merhaba beni bir yerden sertifika vericez vs diyip hızlı konuşup tcmi ve ev adresimi aldılar şimdi de belge işkur diyorlar ama değil 3000TL talep ediyorlar en başta da söylemişlerdi iptal ederim diye bişey dememiştim ayrıca 3 günde belge çıkarmışlar adıma ne yapmalıyım 4 saat içinde atmazsanız icraya verilecek diyor
İnanmayın böyle dolandırıcılara ya neye dayanarak icraya vereceklermiş? Söylediniz mi avukatımla iletişime geçicem onunla muhattap olun diye? Korktuğunuzu belli ederseniz donunuza kadar alırlar

İnanmayın böyle dolandırıcılara ya neye dayanarak icraya vereceklermiş? Söylediniz mi avukatımla iletişime geçicem onunla muhattap olun diye? Korktuğunuzu belli ederseniz donunuza kadar alırlar
polise dilekçe yazdım telefonda da baya tartışma oldu saat 9a kadar ödemezseniz 10-15 bin bandında değişir dediler ama e devlette adıma açılan bir dava vs yok bu zamana kadar başıma hiç gelmemişti dalgınlığıma geldi kendime kızıyorum şuan ama bir yandan da korkmuyor değilim

Yazılı bir alışveriş mi yaptınız? Sadece telefon üzerinden mi evet dediniz?
Bence korkmayın. En kötü icra öncesi eve tebligat gelir. O zaman tebligat ile ödemenizi yaparsınız. (Avukat değilim)
Ay tavırları aşırı dolandırıcı gibi. Şikayetvar sitesine bir bakın isimlerini yazıp benzer şikayetler var mı?
Yine de bir avukata danışmanız en sağlıklı yol.

Yazılı bir alışveriş mi yaptınız? Sadece telefon üzerinden mi evet dediniz?
Bence korkmayın. En kötü icra öncesi eve tebligat gelir. O zaman tebligat ile ödemenizi yaparsınız. (Avukat değilim)
Ay tavırları aşırı dolandırıcı gibi. Şikayetvar sitesine bir bakın isimlerini yazıp benzer şikayetler var mı?
evet 5-6 tane şikayet var

Kanmayın böyle şeylere. İmza yok, senet yok neyin icrası bu?

ses kaydı aldık vs diyorlar bende ses kaydı almak çok basit şuan bende alabilirim ayrıca bana belirtmediniz alındığını dedim :((
Neyin kaydını almış?
Bilgi vermeden ses kaydı almak suçtur. (örneğin bankalar "hizmet politikamız gereği görüşmelerimiz kaydedilmektedir" diye uyarı verirler).
Ses kaydınızın olmasının hiçbir anlamı yok. Alacak verecek durumlarında kanunda ne yazarsa o olur. Bir de nasıl icraymış bu 4 saat içinde ödemezseniz..... Saçmalığın daniskası. İnanmayın, kanmayın, korkmayın.

Siz sertifika alabileceğiniz bir eğitime katıldınız mı, durup dururken ne sertifikası verecekler yani? Dolandırıcı oldukları o kadar belli ki, neye istinaden icraya vereceklermiş kanmayın böyle saçmalıklara lütfen.

Neyin kaydını almış?
Bilgi vermeden ses kaydı almak suçtur. (örneğin bankalar "hizmet politikamız gereği görüşmelerimiz kaydedilmektedir" diye uyarı verirler).
Ses kaydınızın olmasının hiçbir anlamı yok. Alacak verecek durumlarında kanunda ne yazarsa o olur. Bir de nasıl icraymış bu 4 saat içinde ödemezseniz..... Saçmalığın daniskası. İnanmayın, kanmayın, korkmayın.
polise gittim polis de içimin rahat etmesi için kimliğimi değiştirmemi tavsiye etti

Back
X