Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yavaş yavaş yükseliyordur foto varsa atım bakalımKızlar dün test yaptım negatifti sabah yaptım varla yok arası gibi birşeydi biraz önce de yaptım hâyali çizgi çıktı ne demek bu dün neden hiç birşey çıkmadı
Fotoğraf var mıKızlar dün test yaptım negatifti sabah yaptım varla yok arası gibi birşeydi biraz önce de yaptım hâyali çizgi çıktı ne demek bu dün neden hiç birşey çıkmadı
Yavaş yavaş yükseliyordur foto varsa atım bakalım
Fotoğraf var mı
Orda hafif bi karartı var çizgi şeklinde inşallah bebiştirEkleyince düşüyor kalite ama görebilirmisiniz bilmiyorum
Orda hafif bi karartı var çizgi şeklinde inşallah bebiştir![]()
Adetinize bu kadar varken neyden şüphelendiniz de test yaptınız ne gibi belirtileriniz var istiyor musun gebeliği eğer şüpheniz varsa spiral var madem bence hemen bş randevu alın kadın doğum doktoruna gözükün içiniz rahat etsinAma sprail var bende günüme de 13 gün var daha acaba kuruma çizgisimi diyicem o da hemen çıktı kafam çok karışık
Adetinize bu kadar varken neyden şüphelendiniz de test yaptınız ne gibi belirtileriniz var istiyor musun gebeliği eğer şüpheniz varsa spiral var madem bence hemen bş randevu alın kadın doğum doktoruna gözükün içiniz rahat etsin
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahYa normalde günü gününe olan biri değilim açıkcası kasık batmasından ve sabah bulantıdan şüphe ettim benim çocukta da böyle olmuştu fakat zor bir ihtimal gibi de geliyor ama zannetmiyorum da yine de adet gününü beklemek en eyisi
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah