Awox test DPO 13.gun bakar mısınız

Ben bi çok silik cizgi görüyorum kan verin netlessin uğraşmayın testlerle
Valla artımed freely days doctor nimo uzak durun hep pozitif ama kan maalesef negatif dpo 11. Günündeyim artımede hiç güvenim yok erken testlere elimde artımed kaset vardı sabah yaptım saniye içinde çıktı ama insanın umudu kalmıyo

Ikı kere aritmed kurbanı oldum bı awox bide luboquick den başka teste güvenemıyorum

Ikı kere aritmed kurbanı oldum bı awox bide luboquick den başka teste güvenemıyorum
Aynen bide klomen kullandım 16 temuz 20 temuz bitti 24 temuz doktora gittim çatlamş ddi Bi yönden umutlym ama yalancı pozitif aynı markadan yaşadm

Aynen bide klomen kullandım 16 temuz 20 temuz bitti 24 temuz doktora gittim çatlamş ddi Bi yönden umutlym ama yalancı pozitif aynı markadan yaşadm
Bende letu kullandım 23 unde gittiğimde sağda 25 mm solda 16 mm dedi ertesi günü çatladı bende bugun awox yaptım çok hafıf var gibi ama bilemiyorum beklemedıyım bende

Bende letu kullandım 23 unde gittiğimde sağda 25 mm solda 16 mm dedi ertesi günü çatladı bende bugun awox yaptım çok hafıf var gibi ama bilemiyorum beklemedıyım bende
Avox kuruma çizgisi dahil çıkarmıyor iki gün daha bekle tekrarla aynı marka koyulaşma varsa vardır demektir dpo 11dwyim yapsam mı diye düşünüyorum

Çizgi göremedim dpo nedir

Ben bi çok silik cizgi görüyorum kan verin netlessin uğraşmayın testlerle
Canım bu test awox belki kuruma falandır dedim evdeki diğer testi yaptım sonradan oda siyah çizgi çıkardı sonra bozuk diye çöpe attım. 20 temmuz pikti 21 temmuz akşam 7 de pikti sonra gece 3 te çatlamış gözüküyor du sabahına ilişki olmuştu.21 temmuz 1 sayarsam bugün catlamamin 15.gunu eğer adet olacak sam çatışmanın kaçıncı gün adet olunur ki bugün test yapmadım adet olurum diye olmadım daha

Çok hafıf silik goruyorum bende başka yaptınmı canım
Elimdeki son awox yapmıştım ondada aynı şekilde çıktı ben test bozuk diye düşündüm aslında awox kuruma veya siyaj çıkarmazdi ama bilmiyorum bugün hiç yapmadım baska onları dün yapmıştım

Canım senın bat gunun bugun çatlamayla 14. Gun bat sayılır adet gelmezse kan ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…