Awox test DPO 13.gun bakar mısınız

Evet farklı bı durum yoksa olunuyo gecende test yapmak için gittiğimde adet olmuştum tam 14 . Gundu
Ben 3. Bebeğimi Şubat'ta kaybettim son kez deneme kararı verdik artık psikolojik olarak yıprandım hayatla bağım kopmuş gibi. Doktor mfk ürünleri aldım aktif folat antox ve balık yağı onları kullandım bu ay.esim ve bende sorun çıkmıyor kromozom ama bebeklerim kalbi duruyor kızdı hepsi de

Çok üzüldüm evet süreç gerçekten yıpratıcı benım hiç olmadı 2 senedir deniyoruz pcos var bende eşimde problem yok insülin troidim yok yuksektı tedavıye başlatmadılr sonra kılo verdım kafamdan sıldım 4 ay herşeyım düşmüştü ama gebelık yıne olmadı en son 3 ay adet olmadı. Dıye doktora gıttım hsg istedi çektirdim sağ tüpçe tıkanıklım ve rahim içinde yapısıklık varmış açıldı bu ay letu kullandım sağda 25 mm solda 16 mm yumurta vardı değerlendırdık progesteron istediler 11.68 çıktı iyiydi yanı sonucum sağlıklı yumurta olmuş çatlamış rahımde hazır dedı doktor üyozden bu aydan ümitliyim aslında ama bakalım

İnşallah güzel haberlerini alırsın tez zamanda hiç kimsenin evlat yokluğu çekmesini istemiyorum dua ederken bile herkes icin istiyorum cok zor yaşadıklarım dan ötürü kimse ben gibi sıkıntı çeksin istemiyorum Rabb'im hepimize hayırlı haberler versin inşallah.aksam oldu hala adet olmadım inşallah olmam yarında olmazsam umut var diyecem

İnşallah canım gerçekten bende öyle sürekli dua edıyorum allahım gerçekten isteyen kimsenin kucagını boş bırakma diye

Kızlar Ovulasyon testime bakar mısınız dün 15. Gündü çatlamış olarak yorumlayıp değerlendirdim bugün yine de bir test daha yapayım dedim tekli olan fotodaki testi yaptım T çizgisi daha koyu nerdeyse. Çatlama olmamış mı hala ne demek oluyor bu

Eklentiler

• e92d077a-4c6a-4015-a7f0-447aac1c4677.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_2991.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 10
Canım bugün yaptığını atar mısın bide

Pardon tekli bugune ait demissin TL c den daha koyu olunca pik aşırı demek bugünü yarını değerlendir muhakkak yarın tekrardan test yap silik çıkarsa çatladı anlamına gelecek

Merhaba çok geçmiş olsun yorumunuz dikkatimi
Çekti benim sağlıklı bir erkek çocuğum var fakat 2 kez ard arda düşük yaşadım bu yıl bebeğe fetal dna yapılmıştı düşmeden önce temizdi,ama 13. Haftada kalbi durdu ve fetal testte kız olacağını öğrenmiştik malesef ultrasonda yaşamadığını gördük. Benim de başka bir doktorum belki de kız bebeklerde nadir görülen bir anomali yaşıyor olabilirsin gibi bir yorum yapmıştı siz öle yazınca dikkatimi çekti, siz sebebini öğrenebilidinşz mi testlerinizde birşey çıktı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…