- 28 Şubat 2025
- 304
- 76
- 13
- 27
- Konu Sahibi Mavi Mor Yesil
-
Teşekkür ederimBen normal gördüm.silikken yavaş yavaş koyulaşmış gibi geldi bana.her gebelikte aynı şey olacak diye bir şey yok.Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın Amin.
Kan testi için ertelemeyin derim. Belki kan sulandırıcı başlar doktorunuz kürtaj olmışsımuz çünküKızlar selamlar, böyle bir mesaj bulamadığım için yazmak istedim, tecrübeli annelerimizden yardım istiyorum. Geç döllenme yok bunun için zaten bir forum açmıştım. Şimdi üç kere yaptığım testleri atacağım. Sondaki bugün yaptığım, hepsi ilk idrarla. Bugün regl gecikmesinin 3.günü. Yani betam çok mu düşük anlayamıyorum ya? Böyle çıkıp da yüksek olan var mı? Bu arada 1.testle 2.test arasında iki gün var. Son testi bugün yaptım aslında koyulaşma için iki günde bir takip edin dediler bugün dayanamadım. Kan testini pazartesi vereceğim. Daha önce beta hcgmin yeteri kadar yükselmememesinden kürtaj oldum. Yine mi aynı acaba? (Soldan sırayla 1-2-3)
İçmeye başladım coasprin içiyorum. Tatildeyim eşim yanımda yok aileme de söylemedim kan veremiyorumKan testi için ertelemeyin derim. Belki kan sulandırıcı başlar doktorunuz kürtaj olmışsımuz çünkü
%80 gebesiniz ağır iş vs yapmayın derim mutlu haberi veririsiniz inşallah ilaca başladıysanız sorun yokİçmeye başladım coasprin içiyorum. Tatildeyim eşim yanımda yok aileme de söylemedim kan veremiyorum
Yani bence de hamileyim ama testlerimi kopkoyu bekliyordum bir türlü istediğim gibi koyulaşmıyor gibi geliyor ya da ben sıkıntı yaşadığım için öncesinde yine mi aynı olacak diye endişe duyuyorum.%80 gebesiniz ağır iş vs yapmayın derim mutlu haberi veririsiniz inşallah ilaca başladıysanız sorun yok
Doğru tabi. Ama yine de böyle test sonuçları çıkıp acaba yüksek beta öğrenebildiler mi onu merak ediyorum işin aslı. Pazartesiden itibaren vereceğimOnu kan testiyle daha net anlatsın artış takip etmelisin bence
Canım teste bakma benim 4 5 gün aynı koyulukta çıktı ama değerim yükseliyordu neden kan vermiyorsun ?kanla takip etmek daha sağlıklıKızlar selamlar, böyle bir mesaj bulamadığım için yazmak istedim, tecrübeli annelerimizden yardım istiyorum. Geç döllenme yok bunun için zaten bir forum açmıştım. Şimdi üç kere yaptığım testleri atacağım. Sondaki bugün yaptığım, hepsi ilk idrarla. Bugün regl gecikmesinin 3.günü. Yani betam çok mu düşük anlayamıyorum ya? Böyle çıkıp da yüksek olan var mı? Bu arada 1.testle 2.test arasında iki gün var. Son testi bugün yaptım aslında koyulaşma için iki günde bir takip edin dediler bugün dayanamadım. Kan testini pazartesi vereceğim. Daha önce beta hcgmin yeteri kadar yükselmememesinden kürtaj oldum. Yine mi aynı acaba? (Soldan sırayla 1-2-3)
Gebeliğin hayırlı olsun canım. İdrar testiyle beta artışı takip etmek sağlıklı değil bunlarla kafanı boşuna karıştırma bence. Ve en son yaptığın test kurumamış ortadaki kurumuş ikisini kıyaslamak doğru değil.Kızlar selamlar, böyle bir mesaj bulamadığım için yazmak istedim, tecrübeli annelerimizden yardım istiyorum. Geç döllenme yok bunun için zaten bir forum açmıştım. Şimdi üç kere yaptığım testleri atacağım. Sondaki bugün yaptığım, hepsi ilk idrarla. Bugün regl gecikmesinin 3.günü. Yani betam çok mu düşük anlayamıyorum ya? Böyle çıkıp da yüksek olan var mı? Bu arada 1.testle 2.test arasında iki gün var. Son testi bugün yaptım aslında koyulaşma için iki günde bir takip edin dediler bugün dayanamadım. Kan testini pazartesi vereceğim. Daha önce beta hcgmin yeteri kadar yükselmememesinden kürtaj oldum. Yine mi aynı acaba? (Soldan sırayla 1-2-3)
Canımm geçmişte olumsuz bir deneyimim var. Erken öğrenip beta hcg takip etmekten hayatım altüst olmuştu. O yüzden korkumdan kan veremiyorum çünkü versem de elimden başka bir şey gelmiyor. Dediğim gibi bulunduğum yerde de hastane çok çok uzak. Yarın evime dönüyorum pazartesi de doktoruma randevu aldım.Canım teste bakma benim 4 5 gün aynı koyulukta çıktı ama değerim yükseliyordu neden kan vermiyorsun ?kanla takip etmek daha sağlıklı
Teşekkürler canım, hemen hemen aynı koyulukta ikisi de. Hepsinin beş on dakikalık fotoğrafını çektim kuruma yaptığı için. Bakalım Allah büyük. Yazdığınız için hepinize çok teşekkür ederim rahatlıyorum bir nebzede olsun.Gebeliğin hayırlı olsun canım. İdrar testiyle beta artışı takip etmek sağlıklı değil bunlarla kafanı boşuna karıştırma bence. Ve en son yaptığın test kurumamış ortadaki kurumuş ikisini kıyaslamak doğru değil.
Güzel haberini bekliyoruz canım bence pazartesi günü betan 300 civarında çıkarTeşekkürler canım, hemen hemen aynı koyulukta ikisi de. Hepsinin beş on dakikalık fotoğrafını çektim kuruma yaptığı için. Bakalım Allah büyük. Yazdığınız için hepinize çok teşekkür ederim rahatlıyorum bir nebzede olsun.
Güzel haberini bekliyoruz canım bence pazartesi günü betan 300 civarında çıkar
Benim adet günü 84tü canım. Önemli olan 2 günde bir iki katına çıkmasıAy 300 çok azinşallah daha yüksek çıkar. Adetin üzerinden 1 hafta geçmiş oluyor, geç döllenme de yok.
Benim adet günü 84tü canım. Önemli olan 2 günde bir iki katına çıkması
Hayır canım yumurtlamam belli. Geç döllenme değil. Ama herkesin süreci birbirinden farklı normal zamanda döllense bile yerleşme süresi uzayabilir o durumda beta daha geç kana geçmeye başlar. O yüzden ilk değerin önemli değil. EndişelenmeGeç döllenme miydi pekii
Teşekkür ediyorum, buraya sonucu inşallah tekrardan yazacağım.Hayır canım yumurtlamam belli. Geç döllenme değil. Ama herkesin süreci birbirinden farklı normal zamanda döllense bile yerleşme süresi uzayabilir o durumda beta daha geç kana geçmeye başlar. O yüzden ilk değerin önemli değil. Endişelenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?