Awox ve Albi testler

Lale4701

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2022
218
29
48
35
Son adet tarihim 28 Ekim testler yaptım hiçbir belirtim yaşamıyorum çok hafif göğüs sızlaması o da her adet öncesi olurdu

Eklentiler

• 2CDEBC04-FEE6-49B6-9042-CB41E73F2C4C.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 24
Endişelendirmesin canım her gebelikte belirti olacak diye birşey yok ben doktora başka bi sebeple gidip gebe olduğumu öğrenmiştim ne belirti vardı ne birşey insan şoklanıyor yani

Endişelendirmesin canım her gebelikte belirti olacak diye birşey yok ben doktora başka bi sebeple gidip gebe olduğumu öğrenmiştim ne belirti vardı ne birşey insan şoklanıyor yani
Evet aynı durumdayim

Kan ver varsa zaten çıkar ki testlere göre de var görünüyor zaten kaç dakika da çıktı bu arada

Hayırlı olsun çok net görünüyor iki testte de bende de hiç belirti yoktu öylesine test yapıp öğrenmiştim. Belirtiler daha çok 5-6. Haftalardan sonra başlıyor zaten :)

Hayırlı olsun çok net görünüyor iki testte de bende de hiç belirti yoktu öylesine test yapıp öğrenmiştim. Belirtiler daha çok 5-6. Haftalardan sonra başlıyor zaten :)
Yumurtlama testleriyle takip etmeme rağmen yumurtlama yakalayamamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…