Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son adet tarihim 28 Ekim testler yaptım hiçbir belirtim yaşamıyorum çok hafif göğüs sızlaması o da her adet öncesi olurdu
Evet canım iki gün geçtiTestler pozitif duruyor adet geçti mi
Evet canım iki gün geçti
Teşekkür ederim canım ama belirtimin olmaması beni endişelendiriyorOho gözün aydın canım hamilesinkan da ver için rahat etsin
![]()
Teşekkür ederim canım ama belirtimin olmaması beni endişelendiriyor
Evet aynı durumdayimEndişelendirmesin canım her gebelikte belirti olacak diye birşey yok ben doktora başka bi sebeple gidip gebe olduğumu öğrenmiştim ne belirti vardı ne birşey insan şoklanıyor yani![]()
Evet aynı durumdayim
Hemen bir dakika icerisindeKan ver varsa zaten çıkar ki testlere göre de var görünüyor zaten kaç dakika da çıktı bu arada
Yumurtlama testleriyle takip etmeme rağmen yumurtlama yakalayamamistimHayırlı olsun çok net görünüyor iki testte debende de hiç belirti yoktu öylesine test yapıp öğrenmiştim. Belirtiler daha çok 5-6. Haftalardan sonra başlıyor zaten :)
Belki yaptığınız saate denk gelmemiştir ya da idrar yeterince yoğun değildir. Hiç öyle düşünmeyin çok net görünüyor:)Yumurtlama testleriyle takip etmeme rağmen yumurtlama yakalayamamistim
Hemen bir dakika icerisinde