Pardon ya yaptım kolaj olmadı bende en son 4. Ayım ekledimİlk sayfadaki abla en ilk foto diyince başka fotolar var sandım siz de 4. Ay demişsiniz ya,ay ay yüklediniz zannettim.
Anladım,ben işte bunu söylemek istemiştim kusura bakmayın lütfenPardon ya yaptım kolaj olmadı bende en son 4. Ayım ekledim
Anladım,ben işte bunu söylemek istemiştim kusura bakmayın lütfen
Şişlik olabilir burun ucu şişliği 6 ayda iner burun sırtı ıse 3 ay da anca tabi kalın derılısınız 1 /1,5 senede oturur burnunuz . Elinizi değdirince hafıfte olsa duygu hissizliği oluyorsa şiştir bir de burun şişken daha kalkık durur indikçe düzleşir biraz yani bir kaç cm düşüyor
Ödemdir o daha erken zaten eğer ki tümsek bırakmışsa zaten düzeltmesi gerek tekrarböyle tümsek gibi değişik dolgulu bir his ,?
Ödemdir o daha erken zaten eğer ki tümsek bırakmışsa zaten düzeltmesi gerek tekrar
Eğer istediğin kalkıklıkta yapmadıysa ve ya o kemık gibi çıkıntı olursa söylicekn kontrollerınde tekrar düzeltsın para verdın sonuçta ben ilk oldum her şeyi konuştuk hatta istediğim gibi yaptı sonra şişlik inince hafıf ılla kı düşme oluyor aslında olucak olan odur ameliyat masasında olan son şeklidir çünkü ben de evham yaptım şişliğe alışıyor insan acaba düştü mü diye ki düşmemişti doktorum istersen hafıf yine kaldırıp sabitlerim dedi ama eminsen çünkü sabitlicem dedi ve tekrar aldı ücretsiz ki çok güzelde yapmıştı tek bir acabamla yaptı adamdokununca tümsek gibi hissediyorum hani sivilce şişer ya sanki öyle ama ödem inse bile şekli inş çok düşemez diye dua ediyorum kötü anlamda kılırdak fazlalığı inş değildir
Eğer istediğin kalkıklıkta yapmadıysa ve ya o kemık gibi çıkıntı olursa söylicekn kontrollerınde tekrar düzeltsın para verdın sonuçta ben ilk oldum her şeyi konuştuk hatta istediğim gibi yaptı sonra şişlik inince hafıf ılla kı düşme oluyor aslında olucak olan odur ameliyat masasında olan son şeklidir çünkü ben de evham yaptım şişliğe alışıyor insan acaba düştü mü diye ki düşmemişti doktorum istersen hafıf yine kaldırıp sabitlerim dedi ama eminsen çünkü sabitlicem dedi ve tekrar aldı ücretsiz ki çok güzelde yapmıştı tek bir acabamla yaptı adam
Doktorunla konuş için rahat edertüm Ayarlar istediğim gibi ama ucu niye böyle oldu bilmiyorum.bugün bir doktora gideceğim baksın 4. Ay kontrolü için kendi doktorundan uzaktayım
Ay özelden yazdım ..Benim 2.ayda böyleydi şuan 4.aydayım baya azaldi
Resim atarmisiniz rica etsem özelden 2.vve 4.ayinizi bende 2 ay oldu ameliyat olalı merak ettimBenim 2.ayda böyleydi şuan 4.aydayım baya azaldi
Resim goremedim kaldirdiniz mi?
Resim goremedim kaldirdiniz mi?
Benim 2.ayda böyleydi şuan 4.aydayım baya azaldi
Cevap yazdım aslında gelmedi miözel mesaj attım size ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?