Arkadaşların reglim yaklaşıyor ve ben çok kötüyüm. sürekli bir ağlama modunyadayım. sevgilim başka şehirde onun sesini duyar duymaz ağlamaya başlıyorum. moralim çok bozuk ne yapıcam bennnn ??
Regl dönemi psikolojik ve fiziksel etkiler gösterebilir ama ağlama derecesine gelecek kadar da değil.Hamilelerin bütün hormonları alt üstü oluyor.Onlar bu kadar etkilenmiyor.
Arkadaşların reglim yaklaşıyor ve ben çok kötüyüm. sürekli bir ağlama modunyadayım. sevgilim başka şehirde onun sesini duyar duymaz ağlamaya başlıyorum. moralim çok bozuk ne yapıcam bennnn ??
Regl dönemi psikolojik ve fiziksel etkiler gösterebilir ama ağlama derecesine gelecek kadar da değil.Hamilelerin bütün hormonları alt üstü oluyor.Onlar bu kadar etkilenmiyor.
Regl olunca geçer. Yapacak bir şey yok. Ben de o dönemimde duygusallaşıyorum.
Hatta önceden toplu taşıma araçlarına bindiğim zamanlarda ağlama gelirdi bana.
Dayanamazdım, ağlardım durduk yere.
İnsanlar fark etmesin diye de güneş gözlüğümü takardım ama yine de belli oluyordu.
Olur böyle şeyler. Geçici olduğunu bilip rahat olmak lazım.
Geçen hafta bende böyle olmuştum bir alınganlık duygusallık kendimi önemsiz hissetme regl oldum rahatladım aslında çok gözümde büyütmüşüm psikolojin şuanda böyle ayrı şehirlerdesiniz özlüyorsun şu dönemde daha çok canını sıkıyor bu durum geçecek azıcık daha sabır
birde sevgilim benim ağlamama hiç dayanamaz. anlaşmıştık ağlamak yok diye. bu sabah konuşurken söyledim bu hafta çok duygusalım sürekli ağlayabilirim diye o da anladı tabi tamam bu haftalık böyle olsun dedi
bu durumda cem yılmaz geşıyor esımın aklına koltuga uzanp dalga gecıyor ay hallerım geldı dıye ahaha bıde elalem adetlıyken uçak ucuruyomus ya pilot kadınlar onu açıyo cem yılmazdan
bu durumda cem yılmaz geşıyor esımın aklına koltuga uzanp dalga gecıyor ay hallerım geldı dıye ahaha bıde elalem adetlıyken uçak ucuruyomus ya pilot kadınlar onu açıyo cem yılmazdan