ay başıııı :(

su052

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014
97
1
13
İstanbul
Arkadaşların reglim yaklaşıyor ve ben çok kötüyüm. sürekli bir ağlama modunyadayım. sevgilim başka şehirde onun sesini duyar duymaz ağlamaya başlıyorum. moralim çok bozuk ne yapıcam bennnn ??

Regl dönemi psikolojik ve fiziksel etkiler gösterebilir ama ağlama derecesine gelecek kadar da değil.Hamilelerin bütün hormonları alt üstü oluyor.Onlar bu kadar etkilenmiyor.

Arkadaşların reglim yaklaşıyor ve ben çok kötüyüm. sürekli bir ağlama modunyadayım. sevgilim başka şehirde onun sesini duyar duymaz ağlamaya başlıyorum. moralim çok bozuk ne yapıcam bennnn ??

Başka şehirde olduğu için özlüyorsun..
Görüşme şansınız yok mu?

Başka şehirde olduğu için özlüyorsun..
Görüşme şansınız yok mu?
Ancak 2 ay sonra görüşebilicez. normalde bu kadar kötü olmazdım bu döneme yaklaşınca duygularım alt üst oluyor.

Son düzenleme:
Regl dönemi psikolojik ve fiziksel etkiler gösterebilir ama ağlama derecesine gelecek kadar da değil.Hamilelerin bütün hormonları alt üstü oluyor.Onlar bu kadar etkilenmiyor.
ben normelde de çok duygusal bir insanım bu dönem gelince biri dokunsa ağlayacak olurum bir de sevgilim uzaktta daha fenayım

cnm herkesde o donemlerde oluyor duygusallık.. bende duygusal oluyorum absuruk seylere bıle aglııyorum..

Regl olunca geçer. Yapacak bir şey yok. Ben de o dönemimde duygusallaşıyorum.
Hatta önceden toplu taşıma araçlarına bindiğim zamanlarda ağlama gelirdi bana.
Dayanamazdım, ağlardım durduk yere.
İnsanlar fark etmesin diye de güneş gözlüğümü takardım ama yine de belli oluyordu.
Olur böyle şeyler. Geçici olduğunu bilip rahat olmak lazım.

Son düzenleme:
Regle hala aybaşı diyen var mı yahu?

Geçen hafta bende böyle olmuştum bir alınganlık duygusallık kendimi önemsiz hissetme regl oldum rahatladım aslında çok gözümde büyütmüşüm psikolojin şuanda böyle ayrı şehirlerdesiniz özlüyorsun şu dönemde daha çok canını sıkıyor bu durum geçecek azıcık daha sabır

sen yine duygusallaşıyorsan iyi benim içimden alien çıkıyorrrrrrr eşim kaçıyor bucak bucakk ıyı oluyor değerlendırıyorum söyleyecegımı ozaman söyleyıp adetin ardına sığınıyorum ozaman eşim toleranslı oluyor hı hı hıııııı

birde sevgilim benim ağlamama hiç dayanamaz. anlaşmıştık ağlamak yok diye. bu sabah konuşurken söyledim bu hafta çok duygusalım sürekli ağlayabilirim diye o da anladı tabi tamam bu haftalık böyle olsun dedi

regli döneminde sinirli olmak var bide hem ağlıyorum hemde bütün sinirimi çıkarıyorum bir nevi rahatlama yöntemi

regli döneminde sinirli olmak var bide hem ağlıyorum hemde bütün sinirimi çıkarıyorum bir nevi rahatlama yöntemi

bu durumda cem yılmaz geşıyor esımın aklına koltuga uzanp dalga gecıyor ay hallerım geldı dıye ahaha bıde elalem adetlıyken uçak ucuruyomus ya pilot kadınlar onu açıyo cem yılmazdan

bu durumda cem yılmaz geşıyor esımın aklına koltuga uzanp dalga gecıyor ay hallerım geldı dıye ahaha bıde elalem adetlıyken uçak ucuruyomus ya pilot kadınlar onu açıyo cem yılmazdan
aynen benim kide gelmesi bir hafta kendisi bir hatfa geçmesi bir hafta diye dalga geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…