Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşların reglim yaklaşıyor ve ben çok kötüyüm. sürekli bir ağlama modunyadayım. sevgilim başka şehirde onun sesini duyar duymaz ağlamaya başlıyorum. moralim çok bozuk ne yapıcam bennnn ??![]()
Ancak 2 ay sonra görüşebilicez. normalde bu kadar kötü olmazdım bu döneme yaklaşınca duygularım alt üst oluyor.Başka şehirde olduğu için özlüyorsun..
Görüşme şansınız yok mu?
ben normelde de çok duygusal bir insanım bu dönem gelince biri dokunsa ağlayacak olurum bir de sevgilim uzaktta daha fenayımRegl dönemi psikolojik ve fiziksel etkiler gösterebilir ama ağlama derecesine gelecek kadar da değil.Hamilelerin bütün hormonları alt üstü oluyor.Onlar bu kadar etkilenmiyor.
regli döneminde sinirli olmak var bide hem ağlıyorum hemde bütün sinirimi çıkarıyorum bir nevi rahatlama yöntemisen yine duygusallaşıyorsan iyi benim içimden alien çıkıyorrrrrrr eşim kaçıyor bucak bucakk ıyı oluyor değerlendırıyorum söyleyecegımı ozaman söyleyıp adetin ardına sığınıyorum ozaman eşim toleranslı oluyor hı hı hıııııı
aynen haklısın başka yapıcak bişey yok zatensabırlı ol azcık kanaman başlayınca geçer...
regli döneminde sinirli olmak var bide hem ağlıyorum hemde bütün sinirimi çıkarıyorum bir nevi rahatlama yöntemi![]()
aynen benim kide gelmesi bir hafta kendisi bir hatfa geçmesi bir hafta diye dalga geçiyor.bu durumda cem yılmaz geşıyor esımın aklına koltuga uzanp dalga gecıyor ay hallerım geldı dıye ahaha bıde elalem adetlıyken uçak ucuruyomus ya pilot kadınlar onu açıyo cem yılmazdan