- 16 Ocak 2020
- 164
- 73
- 28
- Konu Sahibi Mericeyncim
-
Girmiştir benimde bı arkadaşım sahte hesap açmış bana bildirim gelmiştiHanimlar hoşlandığım biri var çalıştığım yere surekli gelip giden biri. Ama kendisi hakkında hicbirsey bilmiyorum öğrenmek için sahte instagram hesabı açtım ve yanlışlıkla sabitlenmiş olduğu hikayesine baktım.Sahte hesap olduğu için bunda ne var diyeceksiniz söyle ki ortak bir arkadaşımız meğer onun en yakın arkadaşıymis instagramindan öğrendim bende bunu.simdi ben sahte isimle ama kendi numaram ile instagram hesabı açınca ortak olan arkadaşa rehberindeki mericeyncim Xxx olarak instagram hesabı açtı diye bildirim gidiyor bildiğim kadarıyla ve bu şekilde hikayesine bakanın ben olduğumu öğrenmiştir kesin.ne var bunda demeyin ne olur benim için çok utanç verici. Instagramdan anlayan birileri bilgi verebilir mi ortak arkadaşa bildirm gitmiş mıdır? Cok üzgünüm kendimi küçük düşürdüm.gelince hiç ilgim yok gibi davranıp kendiki aptal durumuna düşünüyormusum meğer.
Numaran kayitli oldugu icin malesef ki gidiyor bildirimHanimlar hoşlandığım biri var çalıştığım yere surekli gelip giden biri. Ama kendisi hakkında hicbirsey bilmiyorum öğrenmek için sahte instagram hesabı açtım ve yanlışlıkla sabitlenmiş olduğu hikayesine baktım.Sahte hesap olduğu için bunda ne var diyeceksiniz söyle ki ortak bir arkadaşımız meğer onun en yakın arkadaşıymis instagramindan öğrendim bende bunu.simdi ben sahte isimle ama kendi numaram ile instagram hesabı açınca ortak olan arkadaşa rehberindeki mericeyncim Xxx olarak instagram hesabı açtı diye bildirim gidiyor bildiğim kadarıyla ve bu şekilde hikayesine bakanın ben olduğumu öğrenmiştir kesin.ne var bunda demeyin ne olur benim için çok utanç verici. Instagramdan anlayan birileri bilgi verebilir mi ortak arkadaşa bildirm gitmiş mıdır? Cok üzgünüm kendimi küçük düşürdüm.gelince hiç ilgim yok gibi davranıp kendiki aptal durumuna düşünüyormusum meğer.
Bildirim gelmesi için ne yapmak gerekir? Ayrıca rehberdeki kişilerin Instagramina nasıl bakılıyor?Girmiştir benimde bı arkadaşım sahte hesap açmış bana bildirim gelmişti
Yeni açtığın insta hesabına numara kaydettiysen evet gidiyorAyyy nasıl yani şimdi numara insta adresine kayıtlıysa ve yeni bağımsız insta hesabı açıldıysa herkese bildirim mi gidiyor
Oyyy sagolun yok beyefendi herkese açık ve eklemedim çok şükür görünüyorsa sorun değil. Çok teşekkür ederim.1. rehberinizde kayitli biriyse veya instagramda normal arkasiniz ise bildirim gider.xxx su isimle instagram hesabi acti diye .
2. sabitlenmis hikayelere kimin baktigib3 4 senedir gozukmuyor .
yani eger profildeki sabit hikayeye baktiysaniz sizin hikayeye baktiginizi goremez ama o profile bakabilmek icin arkadas olaral eklediyseniz telefona yebi actiginiz hesabin sizin oldugu bilgisi geldigi icin fake hesaptan takip ettiginizi anlayabilir .
umarim beyfendinin hesabi herkese aciktir ve arkadaslik gondermemissinizdir fake hesaptan
Cok sukurSabitlenmiş olan hikayelere kimin baktığı görünmüyor merak etme
Ohh yok fakeye kaydetmemiştim zaten anlık hevestiYeni açtığın insta hesabına numara kaydettiysen evet gidiyor
Hanim efendicigim bana hiçbir anlam yüklemez eminim o konuda. Ama herkes bir olmuyor işte bana göre büyük bir olay.tesekkur ederim.Ya ne varki bunda ilanı aşk etmemissiniz ki bir hikayeye bakmaktan ne çıkar ki insanların size bu kadar anlam yukleyeceginimi düşünüyorsunuz gerçekten ? Aa sahte hesapla hikayeme bakmış kesin bana aşık
Ayrıca 24 saati geçtiğinde sabitlenen hikayede kimin hikayeye baktığı bilinmez
Sabitlenmiş olan hikayelere kimin baktığı görünmüyor merak etme
Bildirim gitmiştir muhakkak, bence takmayınHanimlar hoşlandığım biri var çalıştığım yere surekli gelip giden biri. Ama kendisi hakkında hicbirsey bilmiyorum öğrenmek için sahte instagram hesabı açtım ve yanlışlıkla sabitlenmiş olduğu hikayesine baktım.Sahte hesap olduğu için bunda ne var diyeceksiniz söyle ki ortak bir arkadaşımız meğer onun en yakın arkadaşıymis instagramindan öğrendim bende bunu.simdi ben sahte isimle ama kendi numaram ile instagram hesabı açınca ortak olan arkadaşa rehberindeki mericeyncim Xxx olarak instagram hesabı açtı diye bildirim gidiyor bildiğim kadarıyla ve bu şekilde hikayesine bakanın ben olduğumu öğrenmiştir kesin.ne var bunda demeyin ne olur benim için çok utanç verici. Instagramdan anlayan birileri bilgi verebilir mi ortak arkadaşa bildirm gitmiş mıdır? Cok üzgünüm kendimi küçük düşürdüm.gelince hiç ilgim yok gibi davranıp kendiki aptal durumuna düşünüyormusum meğer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?