Offff bunu yapamam. Bir muhabbet esnasinda evlilikte kadinin erkegi seksle cezalandirmasinin cok itici oldugunu soylemisti ve katiliyordum ona eskiden. Ama simdi bunun cezalandirmak degil de gercekten sogumak oldugunu anliyorum zaten canim hic istemiyor ama boyle bir sey soylersem inadina daha cok cagirir ve umrunda da olmaz. Yapmaz yani seks falan. Cok ters teper.Evli olmadığım için bilemiyorum ama eşinizin size yaklaşmasına izin vermeyin mesela, keyfim yok deyin her seferinde.. Elbet nedenini soracaktır. Annen zırt pırt geldiği sürece keyfim böyle devam edecek deyin.
Normal diil yani di mi ben kendimden suphe etmeye baslamistim. Yemin ederim bilsem cidden evlenmezdim yaa. Hepimizin annesi var. Ben de anneme taparim ama cidden her an annemle beraber olmak istiyosam evlendigim kisiyi buna zorlayamam diye dusunuyorum.Bu ne ya okurken darlandim.niye evlenmis o zaman.yada soyleseydi annemide yanimda esantiyon veriolar diye.anasina bi koca bulun kurtulun baska bisi gelmio aklima.ya annesidir severde bu kadar suyunu cikarmanin anlami ne.
Yani bi hastaligi falan yoksa eger bu kadarida fazla.kiskanclik degil darlanti getirtir insana canim bu.hem kadinda belki hayatini baska sekilde devam ettirnek istodur.belki birini falan bulcak evlenmek isteyecek esin bole yaparsa kadin soyleyemezde.Normal diil yani di mi ben kendimden suphe etmeye baslamistim. Yemin ederim bilsem cidden evlenmezdim yaa. Hepimizin annesi var. Ben de anneme taparim ama cidden her an annemle beraber olmak istiyosam evlendigim kisiyi buna zorlayamam diye dusunuyorum.
Yok o da hayatindan memnun. Zaten yasli bir kadin. Oyle evlenme falan asla mumkun degil. O da ogluna tapiyo ve evde yalniz oturacagina ogluyla vakit gecirmek istiyo. İkisi de mutlu bi ben degilim. Boyle ikisini basbasa birakip cekip gidesim var. Ne halleri varsa gorsunler.Yani bi hastaligi falan yoksa eger bu kadarida fazla.kiskanclik degil darlanti getirtir insana canim bu.hem kadinda belki hayatini baska sekilde devam ettirnek istodur.belki birini falan bulcak evlenmek isteyecek esin bole yaparsa kadin soyleyemezde.
Annesi geldiğinde cagirsan bisey demez tabi,anneni onun annesi yokken cagirman lazim ki anlasin durumu. Ben olsam önce güzellikle yaklaşırm,baktım olmuyo cirkeflesirim
Bir bucuk senedir boyleSiz 1 yıllık evlisiniz ve eşiniz babasını 1 ay önce mi kaybetti yanlış anlamadım değil mi?Eğer 1 aydır böyleyse bu durum çok normal annesini sürekli çağırması suçluluk hissediyor olabilir annem yalnız kalmasın diye düşünüyor olabilir.Ama 1 senedir böyleyse işte o noktada gerçekten bi sıkıntı var demektir.
Orasi oyle. Ben de babami kaybettim. Benim annem de yalniz. Ben de her gece cagirayim cumbur cemaat yasayalim o zaman. Cok sikici ama yaa. Ben boyle hayal etmemistim evliligi. Ve evlendigim ilk haftadan itibaren boyleydi. Sabah cikip ise gidiyo. Gec geliyo zaten. Bi yatarken basbasayiz. Bi paylasim romantik bi an ozel bir seyimiz yok. Ve dedigim gibi babasinin vefatindan once cok cilgin cok hizli bi hayati varmis. O zamanlarina denk gelip onunla cok eglenmek isterdim. Ben hep ailemle yasadim. Evlendim yine aileyle yasiyo gibiyim ve kendi ailem bile degil. Onu da annesini de anliyorum diyelim ama cok bunaliyorum.Yani annesini istemiyorsunuz zaten.
Ama kendinizi onun yerine koyun.Babasını kaybetmiş ve annesine düşkün olması normal tabiki. Bilmiyorum çocuğunuz var mi ama siz de ya annesiniz ya da anne olacaksınız.. Size bir zararı da yok anladığım kadarıyla kaynanizin..Hayat bu. Kimin başına ne gelecegi belli olmuyor.
Tatlım bende 1 yıllık evliym ve beraber oturuyorum annemlerle ( eşimin ) gayet huzurluym zaten bi süre sonra evlilik rutinlestigi için benim arkadasm onlar
Bununla korkutacak bir adam olmasi bosanma sebebi. Diger konuyuda konusmayi deneyin. Sizi suclarsa da zaten akliniza dusmemis mi ayrilik. Yani korkunuz cekinceniz yok diye dusunuyorum. Vazgecebilme potansiyeliniz var.Eee sebebini sorucak boyle boyle yapiyosun diye desem yapmazsan yapma diyip disarda isini halletmekle korkutur valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?