Ay ben deliricem

Evli olmadığım için bilemiyorum ama eşinizin size yaklaşmasına izin vermeyin mesela, keyfim yok deyin her seferinde.. Elbet nedenini soracaktır. Annen zırt pırt geldiği sürece keyfim böyle devam edecek deyin.
Offff bunu yapamam. Bir muhabbet esnasinda evlilikte kadinin erkegi seksle cezalandirmasinin cok itici oldugunu soylemisti ve katiliyordum ona eskiden. Ama simdi bunun cezalandirmak degil de gercekten sogumak oldugunu anliyorum zaten canim hic istemiyor ama boyle bir sey soylersem inadina daha cok cagirir ve umrunda da olmaz. Yapmaz yani seks falan. Cok ters teper.

Bu ne ya okurken darlandim.niye evlenmis o zaman.yada soyleseydi annemide yanimda esantiyon veriolar diye.anasina bi koca bulun kurtulun baska bisi gelmio aklima.ya annesidir severde bu kadar suyunu cikarmanin anlami ne.

Bu ne ya okurken darlandim.niye evlenmis o zaman.yada soyleseydi annemide yanimda esantiyon veriolar diye.anasina bi koca bulun kurtulun baska bisi gelmio aklima.ya annesidir severde bu kadar suyunu cikarmanin anlami ne.
Normal diil yani di mi ben kendimden suphe etmeye baslamistim. Yemin ederim bilsem cidden evlenmezdim yaa. Hepimizin annesi var. Ben de anneme taparim ama cidden her an annemle beraber olmak istiyosam evlendigim kisiyi buna zorlayamam diye dusunuyorum.

Yani bi hastaligi falan yoksa eger bu kadarida fazla.kiskanclik degil darlanti getirtir insana canim bu.hem kadinda belki hayatini baska sekilde devam ettirnek istodur.belki birini falan bulcak evlenmek isteyecek esin bole yaparsa kadin soyleyemezde.

Yani bi hastaligi falan yoksa eger bu kadarida fazla.kiskanclik degil darlanti getirtir insana canim bu.hem kadinda belki hayatini baska sekilde devam ettirnek istodur.belki birini falan bulcak evlenmek isteyecek esin bole yaparsa kadin soyleyemezde.
Yok o da hayatindan memnun. Zaten yasli bir kadin. Oyle evlenme falan asla mumkun degil. O da ogluna tapiyo ve evde yalniz oturacagina ogluyla vakit gecirmek istiyo. İkisi de mutlu bi ben degilim. Boyle ikisini basbasa birakip cekip gidesim var. Ne halleri varsa gorsunler.

Siz 1 yıllık evlisiniz ve eşiniz babasını 1 ay önce mi kaybetti yanlış anlamadım değil mi?Eğer 1 aydır böyleyse bu durum çok normal annesini sürekli çağırması suçluluk hissediyor olabilir annem yalnız kalmasın diye düşünüyor olabilir.Ama 1 senedir böyleyse işte o noktada gerçekten bi sıkıntı var demektir.

Yani annesini istemiyorsunuz zaten.
Ama kendinizi onun yerine koyun.Babasını kaybetmiş ve annesine düşkün olması normal tabiki. Bilmiyorum çocuğunuz var mi ama siz de ya annesiniz ya da anne olacaksınız.. Size bir zararı da yok anladığım kadarıyla kaynanizin..Hayat bu. Kimin başına ne gelecegi belli olmuyor.

Siz de artık bi ailesiniz orası senin de evin kafa dinlemeye rahat rahat ayaklarını uzatıp tv izlemeye istediğin zaman istediğin herşeyi yapmaya hakkın var ama evde misafir olduğunda herşey aksıyo erkekler bunu anlamıyo rahat edemiyorum diyin kadının da kendine göre düzeni var sürekli çağırıp onu da rahatsız etme diyin ne biliyim zor bi durum

Bir bucuk senedir boyle

Orasi oyle. Ben de babami kaybettim. Benim annem de yalniz. Ben de her gece cagirayim cumbur cemaat yasayalim o zaman. Cok sikici ama yaa. Ben boyle hayal etmemistim evliligi. Ve evlendigim ilk haftadan itibaren boyleydi. Sabah cikip ise gidiyo. Gec geliyo zaten. Bi yatarken basbasayiz. Bi paylasim romantik bi an ozel bir seyimiz yok. Ve dedigim gibi babasinin vefatindan once cok cilgin cok hizli bi hayati varmis. O zamanlarina denk gelip onunla cok eglenmek isterdim. Ben hep ailemle yasadim. Evlendim yine aileyle yasiyo gibiyim ve kendi ailem bile degil. Onu da annesini de anliyorum diyelim ama cok bunaliyorum.

Tatlım bende 1 yıllık evliym ve beraber oturuyorum annemlerle ( eşimin ) gayet huzurluym zaten bi süre sonra evlilik rutinlestigi için benim arkadasm onlar

Tatlım bende 1 yıllık evliym ve beraber oturuyorum annemlerle ( eşimin ) gayet huzurluym zaten bi süre sonra evlilik rutinlestigi için benim arkadasm onlar

Sizin içiniz geçmiş o zaman aileyle yaşamaktan :) Bir senede ne rutinleşmesi kız. Hiç istemiyo musun ayrı eve çıkmak?
Ben şahsen aynı durumda olsam, madem aileyle yaşanacak kendi ailemle yaşamak isterim. Evlilik olmuyo ki o zaman.. Anne baba çocuk (yani siz) :)

Çocuğun var mı ? Eğer yoksa kayınvalidene bunu bahane edebilirsin. Kadın, kadının halinden daha iyi anlar. Belli ki eşin ölüm travması denen şeyi yaşıyo. Heran annesinin de öleceğini, o yüzden hep gözünün önünde olmasını istiyor. Kv ne kibarca mahcub bir dille "Anne bir sene oldu sende torun sevmek istemez misin. Söylerken de çekiniyorum ama doğru düzgün başbaşa kalamıyoruz. " gibi üstü kapalı şeyler söylebilirsin. Kv akıllı bi kadınsa anlayacaktır. Kolay gelsin tatlım işin zor...

Allah kolaylık versin, siz biraz onun dikkatini çekecek aktiviteler hazırlayın , belki böylelikle hergün çağırmaz.
Muhtemelen sorumluluktan böyle yapıyor

Büyük laf etmeyeyim ama çekilir gibi değil allah başıma vermesin çıldırırdım herhalde...

Eşine tatlı dille anlatmaya çalış,cinsel anlamda da yavaşça uzaklaş bıçak gibi birden kesme ama aza indir sorarsa da mutlu huzurlu değilim evliliği şöyle böyle hayal etmiştim ama olmadı de ne bilim başka bişey bulamadım

Eee sebebini sorucak boyle boyle yapiyosun diye desem yapmazsan yapma diyip disarda isini halletmekle korkutur valla.
Bununla korkutacak bir adam olmasi bosanma sebebi. Diger konuyuda konusmayi deneyin. Sizi suclarsa da zaten akliniza dusmemis mi ayrilik. Yani korkunuz cekinceniz yok diye dusunuyorum. Vazgecebilme potansiyeliniz var.

Evet bence de sakıncalı bir durum fakat, babası birkaç ay önce vefat etmiş.Annesi için tedirgin oluyordur bu da çok normal ama.Yani şimdi bende oğlumun üzerime düşmesini isterim açıkçası.hı ben gitmem o ayrı mesele .Sizde güzelcene hayatım ya bu akşamda beraber olalım tv izleyelim başbaşa kalalım diye kendinizi ifade edin belki kafası dank eder anlar aradaki hassas durumu,denediniz mi ?

Bekarken annesini aramayan sormayan erkek evlenince daha cok asiri sekilde annesine düskün oluyor

Bu erkek tipini degistirmek pek mümkün degil malesef
Ama seni yanlis anlasa bile fikrini söyle mesela bir aksam daha cafirinca , aa bende senle Film izleriz diye düsünmüstüm , veya disari cikariz diye hazirlanmistim vs vs..
Anlamiyorsa anlayana kadar söylen ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…