Ay ben deliricem

Annem mutsuzlugumu gorsun istemiyorum. Eve gittiginde benim icin uzulecek. Zaten babami kaybedeli cok olmadi. Kadin bi de bana dertlenmesin istiyorum. Bi de dedigim gibi esim annesi yaninda oldugu muddetce cok umursamaz. Yani olay annemle beraber olmaksa gec saate kadra onunla oturup sonra eve donerim herkes mutlu mesut yasar boyle de sacma bi evlilik yakinda da biter zaten. Ailesi gidince gittim salona. Gitti koltuga yatip tv izlemeye basladi. Ulan daha iki dakka once gulup muhabbet ediyodun bana gelince mi sus pus oldun diye dayanamayip kavga ettim. Bugun aradim ya, haftasonu beraberdik ya diyo. Lutfetti yani benimle haftasonu gecirince. Onda da annesini cagirdi gelmedi diye basbasaydik.

tek demek istedigim allah annelerinden babalarindan ayirmasin bunlari ama bizide aratsin insallah o zaman belki anlarlar degerimizi diyecek baska laf yok daha ne diyim.....

tek demek istedigim allah annelerinden babalarindan ayirmasin bunlari ama bizide aratsin insallah o zaman belki anlarlar degerimizi diyecek baska laf yok daha ne diyim.....
Aynen oyle. Herkes birilerinin evladi. İstiyo ki cocugu olsun. E sen daha annenin cocugu olmaktan koca olamadin ki nasil baba olucaksin? Bana gerizekali dedi. Nefret ediyorum ondan su an. Sonra da yanina cagiriyo gel beraber tv izleyelim diye. Cok mutsuzum.

Kendine göre plan yap bu aksam arkadasimla sinemeya gidiyorum de madem annesiyle oturmak daha cazip dizinle gezmiyor sizde kendiniz gezin.ommaz derse kusura bakma ben 70 yasinda dgilim evlendiginizdeb beri evde ituruyoruz sen otur ben oturmican de. Annesi gelse bile plan yap kendine bak bakayim nasil oluyormus.hic te muhatap olma .annenlere git arkdaslarina git vs. O seni takmiyorsa sende umursama.evlilik sif oturup o malum isi gece yapmak degil. Bir seyler paylascan gezcen tozcan. Yap bunlari

Mutsuzlugunu söyle ona artik seni sevdigimden bile emin dgilim de.inan erkekler offlasa pifflasa dusunurler yinede dediklerimizi. Skldim artik bizimkiside evlilik mi de.

Ozaman tek care coluk cocuk olmadan bosanmak en azindan duzelmesen bosanirm de

bence sakin düşünün.. benim eski konumu okursanız eger anlarsınız, ben 12 yıldır kv ile beraber yaşıyordum, eşi vefat etmiş, ve ben bu durumu çok zor atlattım, eşimle konuşarak, mutsuz oldugumu ona anlatarak hallettik hatta bilen bilir görümcelerim bile bana destek oldu, hepimizin anne babası baştacıdır, fakat kendi özel hayatımızı da bir kenara atmamak gerekir, bir lekilde orta yolu bulacağınıza inanaıyorum, siz ayrı evlerde oldugunuz halde bu durumdasınız, ben aynı evde yaşadım herseyı... ve çok şükür halloldu, dilerim kısa zamanda sizde düzeninizi kurar, eşinizle olması gerektiği gibi yaşarsınız...

12 yilmi sabir taşimisiniz gencliginiz en guzel yilariniz gitti

Konustum kavga ettik
bende senin gibi bir yıllık evliyim benim eşimle sorun yok ama bazı sebeplerden dolayı çok sık eşimden ayrı kalıyoruz yani ben annemlerde kalıyorum (annem hasta ve ben onu tek bırakamıyorum )
eşim bu konuda çok anlayışlı hiç beni sıkmıyor üzmüyor aksine ne zaman annem desem götürüp kendi bırakıyor
çalışıyorum bu yüzden anneme gidince akşam oluyor ve mecbur orada kalmak zorunda kalıyorum...evlerimiz baya uzak....
ben bu durumda bile cok üzülüyorum eşime haksızlık yapıyormuşum gıbı onu tek bıraktığım için üzülüyorum.
eşininde sana bunu yapmaya hakkı yok....
bence biraz akşamları eşine süprizler yap belkı senle basbasa kalmak kendi istiyecektır..
böyle bir konu daha vardır önceden kocası annesinin evinden gelmiyordu

bir ben bilirim.... gercekten cok cok zor.. saygıda kusur etmemek, bıze ogretıldıgı gıbı hurmet etmek, ama yınede herseye ragmen mutlu olamamak...ben yenı hayatıma daha yenı baslamak uzreyım, dogum ıznım yenı bıttı, artık cocukları ona bırakıp aksam alıp eve gecıcez, 12.yılımda artık 2 cocugumla ancak hayal ettıgım seylerı yasayabılecegım...

12 yilmi sabir taşimisiniz gencliginiz en guzel yilariniz gitti

Ben olsam yapqmazdim boşanirdim. Sabirlimisin ...

biz eşimle üniversitede tanıştık ve resmen beraber buyuduk, bırbırımızı cok sevıyoruz, ve cıdden bı ara ben artık bıtsın dayanamıyorum dedım...ya düşünün ortada hiç bi problem yok ( görünen ) ama mutsuzsun!! sabır diyorum o yuzden.. kaldı ki benim evim ayrı olsa mutlaka bi şekilde idare ederdim...neticede misafir gibi gelip gidecek, bunu bilmek bile beni rahatlatırdı... emekse emek evet ben cok emek verdım ilişkime...ama değdi çok şükür...

Ben olsam yapqmazdim boşanirdim. Sabirlimisin ...

Degdigini dusunuyosan ne mutlu sana. Ben bunlari ne icin yasiyorum diyorum. Esimle "biz" oldugumuzu hissetmiyorum cunku. Oncelik ailesi ve isi. Buyun enerjisini isine valtini de ailesine harcayan bir adam. Bana bi sey kalmiyo ki. Ve en basitinden hadi bugun sunu yapalim diye bir sey yok. Ya yorgun ya stresli ya da programi zaten kendi yapiyor. Acayip sikici her sey.

Gercekten omur bitmis neredeyse

Sen haklisin hasta annene tabi ki bakacaksin ve esinin anlayisli olmasi cok guzel. Boyle konustukca anliyorum beni asil rahatsiz eden sey esimin annesinin yaninda benimle oldugundan daha mutlu gorunmesi sanirim. Yani onunla olmayi tercih ediyor gibi. Ya da onsuz bir sey yapara ya da bir yere giderse acayip sucluluk hissettigi icin benimle mutlu olamiyor. Bu da hastalikli bir dusunce normal degil ve ne kadar konussam da cozulemez. Onun kendi icinde bunu once fark etmesi lazim ama farkinda bile degil. O yuzden konusmaya calisinca cok fazla tepki gosteriyor ben de vazgeciyorum.

babasını kaybetmiş ve ve annesi kız kardesi ile tek kalmış düşkünlüğü çok dogal ama onların yanında mutlu senın yanında mutsuz ise bence bu sorun senden kaynaklı degıl eşimin sorunlu olduğunu gösteriyor maden onlarla mutlu neden senın hayatını baglamışkı

Evet bence de. Yani insan bi dusunur ben her dakika annemle olmak istiyorum ama evlendim ve esimi buna zorlayamam. Kalkip kendisi gitsin bari. Yani ben o an baska bi sey yapmak isteyebilirim, tv izlerim, kitap okurum, cikip bi yuruyus yaparim ya da koltuga uzanip nete girerim, ESİMLE muhabbet etmek isterim. Bunlari yapamiyorum. O zevk aliyo diye ben oyle sikintidan patlayip oturmak zorunda diilim. Ve sikildigim icin ben annesini istemiyo oluyorum, asosyal oluyorum vs. Bi de benim kardesim de calisiyo ve eve 9da geliyo. Annemi o saatten sonra goruyo. Ve evli degil. Bunlar bi de beraber calisiyo. Esim her an is yerinde degil, bazen bir-iki gun hic ugrayamadigi oluyo ama illa ki goruceksin anneni yani. Bi gun iki gun goremese annemi goremedim diyo. Degisik yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…