Ay ben deliricem

Bir kaç hafta olsa idare edilebilir ama her gün her gün de cekilcek gibi olmaz ya. Haklısın canım ama kaynananda napsın senin eşin cagırırsa oda gelir. Gerçi kadında ısrarla gelmek istemiyorum diyip gelmeyeee bilir sanrm onunda işine geliyor. Bence bir kaç kere eşinsiz dışarı cıkma planı yap oda anlasın seninde ona ihtiyacın oldugunu.

ben de tam tersini düşündüm. eğer utanmazsan annesi aradığında bilmiyormuş gibi yap ve en seksi geceliğini giy o annesiyle salondayken salonun kapısında görün
ikisi de utancından yerin dibine geçer heralde.
annesi de gelmez bi daha.

Olmaz, ne zamana kadar olacak ki?
Gün içinde görüşüyorlar bir de..
Gerçekten güzelce konuşmalısın. Yoksa daha bağımlı hale gelecek.
Annesi birden gelmeyi keserse kendini boşlukta bile hissedebilir.

Bana sormuyo ki cagirmadan once. Haftasonu mesela daha yeni kalkmisiz uyku sersemi yuzumu yikiyorum mesela. Salondan duyuyorum sesini ariyip cagiriyo. Ya da aksam muhabbet edip tv falan izlerken aliyo telefonu eline cagiriyo. Bi sey diyemiyorum. Aslinda ayni seyi yapmam lazim anca o zaman anlar. Ama bana saygisizca geliyo boyle onu yok saymak. Yapamiyorum.

Kadinin da sucu yok ki. O da saniyordur ki beraber cagiriyoruz. Boyle zirt diye eline telefon alip hadi gel dedigini bilmiyodur. Bilse bile umursamaz benim rahatimi mi dusunecek. Oglu israrla cagiriyo ben sam ben de giderim oglum aramissa.

bence eşinizle direk konuşun, onu anladığınızı, fakat annesi gibi sizinde onun ilgisine ihtiyacınız oldugunu söyleyin.. amacınızın annesiyle görüşmemesi değil, bunu daha planlı programlı yapıp, birbirimize de zaman ayırabılmelıyız tarzında bısey soyleyın derım ben..anlayacaktır umarım..

Siz de çağırın annenizi.. Eşiniz sizin annenizden rahatsiz olursa ok haklısınız derim. Ama anlamadığım su var. Eşiniz hiç izin yapmıyor mu? Annesinin gelmesi problem değil bence burda.. Eşiniz yorgun olduğu için ilgisiz .. Eşinizle bunu konusmalisiniz annesini ortaya atmadan. Sonra kötü duruma siz düşersiniz. Yani size vakit ayırmamasini ..vs konusun. Işte hiçbirşey filmlerdeki dizilerdeki gibi olmuyor. Ama ne güzel şanslısınız kaynaniz problemli bir insan değil. Burdaki kaynana konuları görmüşsünüzdür..
Eşinizle konuşarak halledebileceginiz birşey.

:))))) 6. Ayda bosanmazsan seni evlatliktan reddederim diyen bir insan. Sebebi de anlattigim seylerden oturu surat asmam.

her akşam o annesini çağırmadan sen kendi anneni çağır bence ısrarla bıkana kadar

Bu durum ne zamandan beri devam ediyor? Eğer yeniyse bence bir süre sonra annesi de sıkılacaktır gelmekten, sesinizi çıkarmayın. Üsteledikçe erkeklerde ters tepiyor. Ya da baktınız olmuyor siz de akşamları dışarıda arkadaşlarınızla vakit geçirebiliyorsanız geçirin. Eşinizi de alın, ya da siz kendi arkadaşlarınızla çıkın. Daha az zaman geçirince belki sizle biraz yanlız kalmak ister.

Kadinin da sucu yok ki. O da saniyordur ki beraber cagiriyoruz. Boyle zirt diye eline telefon alip hadi gel dedigini bilmiyodur. Bilse bile umursamaz benim rahatimi mi dusunecek. Oglu israrla cagiriyo ben sam ben de giderim oglum aramissa.
Bilse bile umursamaz mi.. iyi ki siz söylüyorsunuz. Oğlu çağırıyor "israrla" .. unutmayın siz de kaynana olacaksınız.. Ne ekerseniz onu bicersiniz.
:))))) 6. Ayda bosanmazsan seni evlatliktan reddederim diyen bir insan. Sebebi de anlattigim seylerden oturu surat asmam.
Detay vermediginiz için ona göre yorum yapiyorum. Çünkü esiniz de istese her türlü vakit ayırabilir .Bence surat asacaginiza bunu halletmeye çalışın.. Konuşun. Surat asmakla da bir yere varamazsiniz. Bir yerde patlak verir.

Ben kaynana oldugumda oglumun evlendigi ilk haftadan itibaren her cagirdiginda kosturup gitmem heralde. Gelin surat astiginda beni istemedigi icin degil de kocasiyla biraz basbasa olmak istediggi icin oldugunu tahmin edip biraz yalniz birakirim. Oglumun da esimin vefatindan dolayi kendini dogal olarak sorumlu hissedecegini tahmin edip onu rahatlatirim. Zamanla her sey oturur zaten. Mesela su an yine bizde annesi ve kardesi. Kardesi en son beni tum sosyal medyadan engelledi. Sebebini bilmiyorum ve cok kirildim. Ben ona bi sey yapmadim. Bizden cikmiyodu. Sonra esimle kavga ettiler. Uzun suredir gelmiyodu. Simdi baristilar ama ben barismak istemiyorum. Cani isteyince iyi davraniyo cani isteyince ordan burdan engelliyo. Esim nasil istersen oyle davran ona dedi

Ben de girdim yatak odasina. Ama hergun boyle odalara mi hapsedicem kendimi?

Gittikleri zaman konusucam zaten. Annesi ne zaman gelse kardesi de geliyo. Zaten beraber yasiyolar ve simdilik kardesine tavir yapmami hakli buluyo. Ki gercekten hakliyim. Nasil olacak diycem. Her aksam kardesini gorup konusmamak garip olacak ya da yuzeysel konusmak. Zevk almiyorum. Kendisi de babam ve kardesimle bir sogukluk yasamisti ve babam vefat etti zaten. Kardesim de gelip gitmez. O da esimden pek hoslanmiyo. Kendisi tavir yaptiginda araya girmedim ama o da yuzyuze gelmek zorunda kalmadi. Simdi sen beni surekli yuz yuze getiriyosun. Surekli odaya kapanamam, anneme gidemem bu saatte ne oluyo der, sokaklarda mi geziyim diycem.

Ozaman kocana sen annenle otur senin ailen o bende cikayim aranizdan da.annedir tani görecek vafiracak vs ama herseyin bir ayari var. Ben olsam cekip giderim galiba

Ozaman kocana sen annenle otur senin ailen o bende cikayim aranizdan da.annedir tani görecek vafiracak vs ama herseyin bir ayari var. Ben olsam cekip giderim galiba
Evet hesapta kardesiyle kavgaliydi icerde gulup egleniyolar duyuyorum herseyi ve kimse beni sormadi bile. Konusayim mi yoksa ben de her gece annemde gec saatlere kadar oturup onun dedigi gibi annemi dizimin dibinde istiyorum diyip pasif direnis mi yapayim anlasin diye. Bir senedir bu durum degismedi. Gercekten niye evlendi bilmiyorum.

Anladım. Yani konunuzda biraz detay verseydiniz ona göre yorum yapılırdı. Yani ben sizin tarafınızdan da anlamaya çalışıyorum. Sizde haklısınız.Eşiniz nasıl isterseniz öyle davranın demiş. Ama bunun yolu suratinizi asmak değil. Kadın da hissetmistir istenmediğini ki oğlunun evine geliyor.Oğlu çağırıyor. Eşiniz yapıyor ama siz eşinizle konuşmak yerine annesi geliyor diye annesine surat yapıyorsunuz. Kardeşinin olayı gibi biraz. Eşinizle kavga etmiş ama eşiniz yüzünden size de tavır almış ki silmiş. . Umarim halledersiniz. Ama esinizle.

Sizde her gün kendi annenizi çağırın.Dinsizin hakkından imansiz gelir

Ben o kadar sasiriyodum ki olanlara daha yeni evlenmisim be oldugumu anlayamadan her gun anneis kardesiyle evde oturuyoruz. Saka gibi. Ve ben biraz cekingenimdir konusamadim soyleyemedim. Bilerek de asmadim suratimi hani anlasinlar diye ama belli oluyodu tabi. hamile kaldim. Kardesi hergun bizdeydi bana hayirli olsun bile demedi. İki gun bekledim. Sonunda patladim. İcimde ne varsa soyledim. Esim bana her konustugunu anlatir. Anneisnin benim hakkimda yaptigi butun olumsuz yorumlar icin de bagirip cagirdim esime. Bosanma noktasina geldik. Dusuk yaptim uzuntuden. Zar zor toparladik. Annesiyle aylarca gorusmedik. Simdi sil bastan basladik iste. Duzelmeyecek sanirim. Esim ailesiyle yasamak istiyo. Ama keske bastan soyleseydi bana. Yemin ederim evlenmezdim.

Konusun bence eşinizle. Ertelemeyin. Halledilecek birseyse bile siz içinizde büyüttükçe daha kötü bir hal alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…