- 12 Mayıs 2018
- 1.153
- 333
- 123
- Konu Sahibi kedimediyedi
-
Merhaba gerçekten gece uyumadım
Ev dağınık kendim dağınık kızım dağınık bir şekilde o moddaydik bugün kızıminda uyku saati gelmişti
Yan komşu yeni tanıştık bu arada
Kızımın sesini duyunca çocuğu görmek istemiş
Kapıda biraz oynadılar ama çocuk eve geçmeye çalışınca uykusu olduğunu söyledim
O da sadece görsün diye kapı çaldığını söyledi
Ben de gün içinde y da başka zaman mutlaka beklerim diye söyledim
İçime dert oldu hiç böyle bir ortamlarim olmadı açıkçası komşuluk nedir bilmem
Siz ce ayıp mı ettim ettiysem nasıl gönlünü alırım
Müsait olmamak en doğal hakkınız. Kabalık etmemişsiniz.Merhaba gerçekten gece uyumadım
Ev dağınık kendim dağınık kızım dağınık bir şekilde o moddaydik bugün kızıminda uyku saati gelmişti
Teşekkür ederimMüsait olmamak en doğal hakkınız. Kabalık etmemişsiniz.
Peki teşekkür ederimGönül almayı gerektirecek bir durum yok. İlerleyen zamanlarda birbirinizle gitmeli gelmeli bir komşuluk ilişkisi kurmak istemiyorsanız; mesafenizi korumanız daha doğru olur.
Evet müsait değildim ama annemlere sordum o da misafir geri çevilir mi hiç dedi ahahahaEğer görüşmek istiyorsanız müsait bir gününüzde davet edersiniz . Sıkıntı etmeyin , her zaman müsait olmayabilirsiniz
Ayıplıı bir durum yokMerhaba gerçekten gece uyumadım
Evet ama şöyle bir iki defa karşılaşıp tanıştıkKapiyi her çalani eve almamak tabi ki kabalik degil.
Umarım öyledir teşekkür ederimAyıplıı bir durum yok
Evet ama şöyle bir iki defa karşılaşıp tanıştık
Eski toprak işte. Gerekirse çocuğun uyumasın ama misafir mutlaka ağırlanmalıEvet müsait değildim ama annemlere sordum o da misafir geri çevilir mi hiç dedi ahahaha
Komşunuzla, gelmeli-gitmeli bir komşuluk ilişkisi mi kurmak istiyorsunuz ? Şayet öyleyse; müsait olunca çağırırsınız.
Evet doğru ona göre o doğru ben de bilemedimEski toprak işte. Gerekirse çocuğun uyumasın ama misafir mutlaka ağırlanmalı
Sorun yok bence. Ayıp etmemişsiniz
Evet ama şöyle bir iki defa karşılaşıp tanıştık
Evet haklısınız burda sürekli yeni birileri taşınıyor ve ilk günden tanışma gelme gitme oluyor sanırım bir tek ben gitmiyirumBen 1-2 defa karsilasip sohbet ettigim birini evim musait olsa da eve almam. Bu benim dusuncem tabi
Sevmiyor değilim aslındaBence sorun yok ama genel olarak siz misafir sevmiyorsunuz zaten. Baska zaman da cagirmazsiniz
Evet ama müsait değilseniz nasıl alacaksınız içeriye? Bence ayıplık bir durum yok ama varsa da, siz değil o çatkapı gelerek ayıp etmiş. Eğer görüşmek istiyorsanız daha müsait bir gün davet edip misafir edin.Evet müsait değildim ama annemlere sordum o da misafir geri çevilir mi hiç dedi ahahaha
Çocuğu bahane ederek girmek istedi sanırım ben de öyle izlenim oldu ama evet haklısınız catkapı.hic hoşlanmadığım.seyEvet ama müsait değilseniz nasıl alacaksınız içeriye? Bence ayıplık bir durum yok ama varsa da, siz değil o çatkapı gelerek ayıp etmiş. Eğer görüşmek istiyorsanız daha müsait bir gün davet edip misafir edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?