Ay cildiricam simdi!!

Gulgonca86

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
1.824
1.251
83
39
Aile aptmaninda oturuyorum,kv ustte ben ara katta benim alt katimdada kiraci,1 sene oldu gireli surekli kavga gurultu,sabrettim 1 oglan 15 yasinda bir kiz 20 yasinda 2 cocuku var,bundan 3 ay once jako papaganimi oyle bir kus aldilar,hayvan otmuyor afedersiniz aniriyor gibi cok ses ve gurultu cikariyor,evin kizida gece 3 e 4 e kadar muzik dinliyip bagira cagira konusuyor,dayanamadim indim soyledim guzellkle,ama sizinde sesiniz geliyo bilmem ne diye uste cikmaya calisti kiz,bu arada 3 ayda 1 kira veriyolar oda kapilarina gidip isteyince,biz en gec 12 de yatariz,neyse aradan zaman gecti yaklasik 3 ay donra yani simdide erkek kardesi sabaha kadar play stasen oynuyor bagira çagira sabah 5 e kadar hic uyumuyor,az once indim soylemeye nasil bagiriyor kiz ustume yuruycek nerdeyse bu kadar olmaz hem suclu hem guclu,elim ayagim titriyor birde hamileyim,kafayi yiycem bunlarla artik,nereye sikayet etmeliyim.

Hamile hamile neden sen uğraşıyorsun kuzum yok mu senden başka kimse ?

ya sana saldirsa ya ayagin takilip düşsen?

Yok cnm,kocama soyluyorum tmm ben yaparim ben giderim diyor gitmiyor 2 aydir dilimde tuy bitti,en son bugun ben indim soyledim cunku gece boyunca hic uyuyamiyorum,surekli alttaki cocugun sesi geliyo bagiriyo guluyo kalin sesiyle uykuya gecemiyorum kafam takiliyo sabahi sabah ediyorum.

Malınıza huzurunuza kastınız mi var ?
Kirayı vermiyorlar ses yapıyorlar bir de üstüne çemkiriyorlar. Daha neden barındırıyorsunuz ki ?

Çıkarın gitsin kira da vermiyolarmış

O kadar yuzsuzlerki,ya insan utanir kirada vermiyoruz bari laf etmiyelim goze batmiyalim der insan yok,arsizlar,kadina cocuklarina soyle uyar diyorum hic dinleniyorlar beni diyor,ordan cikti geldi nasil bagiriyo bana kiz,sizinde sesiniz geliyo biz sizi sikayet ediyormuyuz diyor,biz 2 kisiyiz esim 12 de yatar ben tek basima ne kadar ses yaparim,bende begenmiyosaniz cikin evden baska yere gidin dedim

Zabıtaya ya da polise şikayet edin.

2872 sayılı Çevre Kanunu Uyarınca Verilecek İdari Para Cezalarına İlişkin Tebliğe göre, apartman gürültü cezası 2016; 812 TL.

Neden siz hamile halinizle uğraşıyorsunuz, bırakın polis uğraşsın.

Daha etkili yöntem.

Sen bilirsin ama bir daha aşağıya inmemelisin bu halde canim.

Allah korusun sorunlu insanlar zaten bir zarar verebilirler. Normal insanlar zaten gece o kadar gürültü yapmaz. düşünür .kaldi ki aile apartmanı yani, onlar tek ona ragmen futursuzca davranislari var bu isin çözüm merkezi sen olmamalisin eşin bu yaşadığını biliyor mu kızın sana olan davranisini

Edepsizlikte citayi epey yukseltmisler masallah,alt kattan ust kati rahatsiz etmeyi nasil basariyolar ,pes .

Sikayetten,normal uyarmadan anlamiyo bu tarz insanlar, siz de onlari rahatsiz edin o zaman belki dikkatli olurlar.

Vay be! Yuzsuzlugun bukadari.
Kp ne yapiyor yada kocan? Kv gitsin kadinla konussun. Ya adam gibi otursunlar yada ciksinlar bukadar yuzsuzluk yuh yani

İnsan sesine bir şey diyemiyorlar ama müzik vs bunun için ceza kesebilirler. He bide ceza kesilirse hiç kira vermezler tabi para yok diyip

ev sahibi kim ? sikayet edin ciksinlar yada toplum kurallarina uysunlar, telefon edin polise yada.

Suan kiraciyla esim asagida konusuyor.

Vay be! Yuzsuzlugun bukadari.
Kp ne yapiyor yada kocan? Kv gitsin kadinla konussun. Ya adam gibi otursunlar yada ciksinlar bukadar yuzsuzluk yuh yani

Kp kp herkesin arkasinda gayet iyi konusurlarda malesef yuzune karsi birsey diyemezler,cunku kv kp duymuyor srsi sadece ben duyuyorum gece rahatsiz oluyor,bizde eskiden kiraciydik yada farkli farkli evlerde oturduk bir Allahin kuluda kapimiza sikayete gelmedi,simdiki insanlarda cocuklarda cok arsiz laftan da anlamiyolar anne babayida takmiyorlar,kiz yuzume cemkiriyo anasi babasida tek laf etmiyor,biz babamizin yaninda konusamazdik bile yahu.

Edepsizlikte citayi epey yukseltmisler masallah,alt kattan ust kati rahatsiz etmeyi nasil basariyolar ,pes .

Sikayetten,normal uyarmadan anlamiyo bu tarz insanlar, siz de onlari rahatsiz edin o zaman belki dikkatli olurlar.

Dun gece vileda sopasiyla yete vurdum belki anlarlar diye yok umurlarinda degil,yatmaya gidiyorum yatsgima saat 1 de uyuyamiyip kalkiyorum sinir olmus vaziyette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…