- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Hamile hamile neden sen uğraşıyorsun kuzum yok mu senden başka kimse ?
ya sana saldirsa ya ayagin takilip düşsen?
Çıkarın gitsin kira da vermiyolarmış
ev sahibi kim ? sikayet edin ciksinlar yada toplum kurallarina uysunlar, telefon edin polise yada.Aile aptmaninda oturuyorum,kv ustte ben ara katta benim alt katimdada kiraci,1 sene oldu gireli surekli kavga gurultu,sabrettim 1 oglan 15 yasinda bir kiz 20 yasinda 2 cocuku var,bundan 3 ay once jako papaganimi oyle bir kus aldilar,hayvan otmuyor afedersiniz aniriyor gibi cok ses ve gurultu cikariyor,evin kizida gece 3 e 4 e kadar muzik dinliyip bagira cagira konusuyor,dayanamadim indim soyledim guzellkle,ama sizinde sesiniz geliyo bilmem ne diye uste cikmaya calisti kiz,bu arada 3 ayda 1 kira veriyolar oda kapilarina gidip isteyince,biz en gec 12 de yatariz,neyse aradan zaman gecti yaklasik 3 ay donra yani simdide erkek kardesi sabaha kadar play stasen oynuyor bagira çagira sabah 5 e kadar hic uyumuyor,az once indim soylemeye nasil bagiriyor kiz ustume yuruycek nerdeyse bu kadar olmaz hem suclu hem guclu,elim ayagim titriyor birde hamileyim,kafayi yiycem bunlarla artik,nereye sikayet etmeliyim.
Aile apartmanı olduğuna göre apartman size ait değil mi?
Suan kiraciyla esim asagida konusuyor.Sen bilirsin ama bir daha aşağıya inmemelisin bu halde canim.
Allah korusun sorunlu insanlar zaten bir zarar verebilirler. Normal insanlar zaten gece o kadar gürültü yapmaz. düşünür .kaldi ki aile apartmanı yani, onlar tek ona ragmen futursuzca davranislari var bu isin çözüm merkezi sen olmamalisin eşin bu yaşadığını biliyor mu kızın sana olan davranisini
Vay be! Yuzsuzlugun bukadari.
Kp ne yapiyor yada kocan? Kv gitsin kadinla konussun. Ya adam gibi otursunlar yada ciksinlar bukadar yuzsuzluk yuh yani
Edepsizlikte citayi epey yukseltmisler masallah,alt kattan ust kati rahatsiz etmeyi nasil basariyolar ,pes .
Sikayetten,normal uyarmadan anlamiyo bu tarz insanlar, siz de onlari rahatsiz edin o zaman belki dikkatli olurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?