- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Gercektnede yuzsuzluk. Insan en azimdan cekinir bizi atarlar evden diye. Bence gece 10 - 11 den sonra ses gelirse hic elini ayagini bulastirmadan polisi ara.Kp kp herkesin arkasinda gayet iyi konusurlarda malesef yuzune karsi birsey diyemezler,cunku kv kp duymuyor srsi sadece ben duyuyorum gece rahatsiz oluyor,bizde eskiden kiraciydik yada farkli farkli evlerde oturduk bir Allahin kuluda kapimiza sikayete gelmedi,simdiki insanlarda cocuklarda cok arsiz laftan da anlamiyolar anne babayida takmiyorlar,kiz yuzume cemkiriyo anasi babasida tek laf etmiyor,biz babamizin yaninda konusamazdik bile yahu.
Esim kafayi yastiga koymadan uyur,dert etmiyor hic,duymuyo gurultu falan ,onada sinir oluyorum,cok yumusak huylu kavga edemez.Gercektnede yuzsuzluk. Insan en azimdan cekinir bizi atarlar evden diye. Bence gece 10 - 11 den sonra ses gelirse hic elini ayagini bulastirmadan polisi ara.
Esin neden hic mudahele etmiyor
Kayınvaliden veya kayınpeder çıkartsınlar ya hu, konuş bence onlarla. Kiracı mı kalmadı? Veya çıkartmazlarsa sen yukarı taşın hamilesin çünkü, kayınpederler ortaya taşınsın. Anlarlar o zaman...
Ara polisi kurtul :)Esim kafayi yastiga koymadan uyur,dert etmiyor hic,duymuyo gurultu falan ,onada sinir oluyorum,cok yumusak huylu kavga edemez.
Dun gece vileda sopasiyla yete vurdum belki anlarlar diye yok umurlarinda degil,yatmaya gidiyorum yatsgima saat 1 de uyuyamiyip kalkiyorum sinir olmus vaziyette
Siz hamile hamile inmeyin yada inince kv yanınızda gelsin. Allah muhafaza itekler düşürür birşey yapar belli mi olur. Evin erkekleri o evin erkegiyle konuşsunlar kadinlarin laftan anlayacağı yok. Böyle devam ederlerse arayin gürültü sirasinda polisi ceza kesmese bile onlar sizin sessiz kalmadiginizi görürler.
Bütün yasalar artık kiracılardan yana senelerce kira vermeden oturan kiracılar var bizim akraba 1 yıl uğraştı elektriklerini sularını kestiler polis geldi siz nasıl kiracının elektriğini suyunu kesersiniz diye ceza yazdı.. Hiç kira vermeden bir yıl yaşadılar küfür fiziksel saldırı herşey hergece karakoldaydılar devlet hep ev sahibine yani bizim akrabaya para cezası yazdı.. Çok çektiler.. Kiracısını çıkarmak için kendi evini yakan ev sahibi bile duydum haberlerde..Allah yardımcınız olsun iyice yüz göz olmadan çıkarlar umarım.
Hic bulasma ya bide hamilesin seni iter felan zaten cazgirlar baya sende sessiz kaliyorsun tabi sessiz kalirsin yani ben yerinde olsam da sessiz kalirim böyle saygisiz insanlar anlamaz. Esin insin kizsin onlara ya. Onlar sizin kiracinizmi? Ve paralarini ödemiyorlar? Bide bu hareketler ? Resmen piskinler bide fesat
Bizim de var jakomuz. Evcil değilse ve aşırı stres altindaysa, öyle bağırır. Öyle bi ortamda da asla evcilleşmez. Yazık o hayvanlar stres altında intihar bile edebiliyorlar. Size de üzüldüm tabi ama böyle bencil insanların elinde esir kalan hayvanalara çok üzülüyorum.
Ah keske nerde oyle amlayisli kv kp,umurlarinda degil kac kez anlattik tik yok.kiraci kirayi da odemiyor cikar diyoruz napiyim cikmiyor diyor,etrafta 1000 tlye ev yok 800 e oturuyolar onuda vermiyorlar
Birincisi o PlayStation.
İkincisi senin kiracın değil onlar kpnin kiracıları.
Üçüncüsü senin canın sinir olmak istiyor besbelli, yoksa defalarca kez ineceğine polise şikayet ederdin hallolurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?