- Konu Sahibi bogurtlenkusu
-
5000 euro kaç gece kaç kişilik?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sizde rahatsınız :)) Ben birde bir hafta sonra ailesiyle tanışmaya gidiyorum sen tanıştın mı ?
2 kisilik denizin ustunde kalmali :)
http://www.moretravel.com.tr/88/Bora-Bora-Turu
Böyle pat diye söyleyince garip oldu gerçi de.
Ya ben kariyer iş güç düşünen, insanlığı değiştiricem diyen idealist kuzunun tekiydim.
İki senedir aramızda sözlendiğimiz müstakbel hayat arkadaşımla birlikte yaşıyoruz. Şimdiden güzel eşyalarımız, şirin bi dairemiz var kiralık da olsa. Dekorasyonunu, temizliğini yapmaktan zevk aldığım..
Benimki ise geceli gündüzlü çalışıyor, para biriktirelim de bi an önce evlenelim diye. Gözlerinin feri gitti çalışmaktan.
Bu iki buçuk senede işimden uzaklaştım, neredeyse hiç çalışmıyorum yemek tarifleri öğreniyorum, böreğinden baklavasına, onu geç dünya mutfağına açıldım. İncirli etler portakallı tavuklardan zevk alır oldum.
Ikea dan çıkmaz oldum. Ufacık evi doldurup taşırdım tablolarla süslerle.. Burdan da çok alışveriş yaptım hatta.
Ama bunlar bile yetmiyor, bi an önce evlenmek, çeyiz dizmek istiyorum.
Kariyer düşleyen ben, güzel evler düşler oldum. Daha evliliğe iki sene var. Malum bütçe birikimi..
Bu halim geçici bi heves mi yoksa tam teşekküllü bi ev hanımı mı oldum?
Bi yandan yediremiyorum da kendime.
Bir yanda çalışmaktan gözlerinin feri gitmiş bir adam öbür yanda ikeadan çıkmayan alışverişin dibine vurmuş bir kadın. Siz ben de çalışayım da evlenmek için bu akdar çabalayan yorulan eşime destek olayım demek yerine hadi bunu yapamıyorsunuz en azından az harcayayım da giderimiz çok olmasın, ikea biblolarına vereceğim parayı kenara koyayım demek yerine alışverişin dibine vurmuşsunuz. Hemcinsime hiç yakıştıramadım doğrusu.
Evde de olsan kendini geliştirmen çok güzel bişey bizde çift olarak dünya mutfağıyla ilgileniyoruz..
2 buçuk yıldır birlikte yaşıyoruz ve tam istediğim noktaya gelene kadar evlilik düşünmüyorum o ne düşünüyor bilmiyorum ama hayatımızdan gayet memnunuz
Herşeyi zamanına bırak ama ideallerinden asla vazgeçme çocukta yaparsın kariyerde
İnce bi açıdan bakmışsınız teşekkür ederim
Ama onun aşırı çalışması benden ötürü değil. Ben olmasam da veya ben ek destek olarak çalışsam da fark etmiyor kendisi şirkete olan sorumluluğundan dolayı gece gunduz çalışıyor..
Benim her ay aldığım bir iki biblo gelirimizi etkilemiyor. Zaten psikolojik bi açlıktan aldıgımı bildiğinden yeter ki iyi hisset diyerek destekliyor.
Böyle pat diye söyleyince garip oldu gerçi de.
Ya ben kariyer iş güç düşünen, insanlığı değiştiricem diyen idealist kuzunun tekiydim.
İki senedir aramızda sözlendiğimiz müstakbel hayat arkadaşımla birlikte yaşıyoruz. Şimdiden güzel eşyalarımız, şirin bi dairemiz var kiralık da olsa. Dekorasyonunu, temizliğini yapmaktan zevk aldığım..
Benimki ise geceli gündüzlü çalışıyor, para biriktirelim de bi an önce evlenelim diye. Gözlerinin feri gitti çalışmaktan.
Bu iki buçuk senede işimden uzaklaştım, neredeyse hiç çalışmıyorum yemek tarifleri öğreniyorum, böreğinden baklavasına, onu geç dünya mutfağına açıldım. İncirli etler portakallı tavuklardan zevk alır oldum.
Ikea dan çıkmaz oldum. Ufacık evi doldurup taşırdım tablolarla süslerle.. Burdan da çok alışveriş yaptım hatta.
Ama bunlar bile yetmiyor, bi an önce evlenmek, çeyiz dizmek istiyorum.
Kariyer düşleyen ben, güzel evler düşler oldum. Daha evliliğe iki sene var. Malum bütçe birikimi..
Bu halim geçici bi heves mi yoksa tam teşekküllü bi ev hanımı mı oldum?
Bi yandan yediremiyorum da kendime.
Katılıyorum teşekkür ederim
Ama işte değişim muazzam olunca, yediremedim kendime. Bi yandan bırakamıyorum bi yandan şaşırıyorum.
Şu anda çalıışmıyorsunuz sanırım.
Evli de değilsiniz yani eşiniz değil.Tamam evli hayatı yaşıyor olabilirsiniz ama eşiniz olmadan hatta durun eşiniz de olsa çalışıp kendi paranızı da harcamak varken o çalışıyor ben üretmeyeyim lüzümlu/lüzumsuz evi doldurayımdan rahatsız olmuyor musunuz ? Ama bizim ilişkimizde senin paran benim param yok biz bunları aştık klişesini kulağıma doğru gelmiyor.(eğer gelecekse )Konu senin paran benim param değil çünkü.
Ne bileyim.22 yaşından beri doğunun ücra köşesinde en kötü şartlarda çalışırken bile oh be kendi paramı harcıyorum diyebilmenin iç huzuru bambaşkaydı.Hala da öyle.Bunun iç huzursuzluğunu duymamanız garip geliyor bana.Bunu belki bir ev hanımına söylemezdim.Size söylememin nedeni de dedıgınız yogun bir iş hayatını bırakıp evde oturmayı tercih etmenizdir.
Neyse.Kişisel tercih sanırım bu.Sayfalardır yazdıklarınızdan çıkardıgım kadarıyla umarım hayatı hep böyle pozitif görüp yaşarsınız.
Mesele yedirememek deyil
Ki. Bunlari yasiyor olman bana dogal geliyor. Bence bayanlar durtu olarak ev kurmaya cok meyilliler. Bunlar gecsin kendine gelirsin zaten. Herkesin durumu ayri. Bazilari hep calisir hic evde oyurmaz, bazilari sizin gibi ara verebilir. Zaman gectikce siz de bazi seylerde doyuma ulastikca, zaten bikacaksiniz bir yerde. Sonra gene deyisiklik
Istiyeceksiniz. Bu arada hayata bakis acim su. Ne olursa olsun her insan, kadin erkek farketmez kendi ayaklarinin ustunde durabilmeli. Yarinin ne getirecegi belli olmaz cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?