- Konu Sahibi bogurtlenkusu
-
Ehuehe ne güzel demişsin aynen şimdiden bi sofralar kuruyorum neler neler ya. öyle. Biz de kendimizi şartladık işte belli bi bütçeye filan.
Çocuk olmayacak olsa bile düğün filan yapılır yine de. Nikah filan.
İnsan havaya giriyor cidden o hazırlıklar falan. Ay pek bi yürek hoplatıcı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evlenöek bence imzadan ibaret değil ki :)
İhtişamlı bi düğünüm kınam cafcafım olsun istiyorum ben de bi genç kız olarak. :/
Ama bundan da önemlisi biz evliliği bi sınır, bi milat olarak görüyoruz, psikolojik olarak öyle şartlandırdık kendimizi. Bütün sıkıntıları şîmdi çekelim, gerekli seviyeye ulaşınca gerektiği gibi güzelce evlenelim, tüm sıkıntılar o "imzanın" gerisinde kalsın, böylece de evlilik büyülü bişey olsun, imzadan sonraki hayatımız masal gibi olsun diye inat ettik. Duygusal medenler yani. :)
Böyle de yapıcaz zaten. Derdim başka benim :/
Sen zaten imzayı atana kadar sıkılır ayrılırsın.
Bence aldiginiz karara uyarsaniz çok uzun zaman geçebilir...
Çünkü hayat sürekli önümüze başka bir engel cikartiyor bu da bitsin hadi bu da bitsin derken bir bakmissiniz yillar akip gitmiş...
Ve bu hevesiniz bir yıl sonra ayni şekilde sizde kalmayacak..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hahaha cok tatlisin kiz 😸
Ay benimde olsa hayirlisiyla bi adayimda bende basinin etini yesem😸
Neyse insallah seninde vakti gelince güzel bir yuvan olur canim 😛😛
Yok, üç senede beraber çektiğimz ve aştığımız onca acıdan sonra artık mümkün değil ayrılık falan.
Ha belki ben ev kadınlığından sıkılırım.
Ya bi tur sitesinden hesaplamıştım, yedi gün konaklama 5-6 bin falandı.
hemen bullllll bana bul bul bul :)))) yemem icmem biriktiririm
İki üç sene önce bakmıştım o su üstündeki kulübeler var ya. Onlara bayılıyom ya.
O sadece konaklamaydı. Ama orda beni yedi gün kesmez, bi on gün kalırım en azından. E yeme içmesi filan, aktivitesiydi derken rakam artıyor senin dediğine geliyor.
Sadece gidip yatıpkalkma bi de kahvaltı etme parası o. Yanında bisküvi filan götürürsen ayrı asdgfd :d
kaynanamin sarmalarindan gotururumbaktim simdi de 5000 euro diyo
benimkini biraz gazliim bari zengin olsun diye belki seneye gideriz hahah
5000 euro kaç gece kaç kişilik?
2 kisilik denizin ustunde kalmali :)
http://www.moretravel.com.tr/88/Bora-Bora-Turu
Gençler hayal kırıklığına uğratmak istemem ama More Travel'ı aradım ve ordaki fiyat kişi başı fiyatıymış. Zaten 2 kişilik imkansız bir fiyattı. Çünkü bu tip turlarda en fazla para ulaşıma gider ki Bora Bora dünyanın öbür ucu malesef. Yani 5000 euroya ancak ucak biletlerini almanız muhtemel. Su üstü bungalowlar için size Maldivleri tavsiye ederim. Onlarda 5000 euro iki kişi rahatlıkla bulunabilir. Şu an kardeşim için tur araştırıyorum.
Benim iki üç sene önce baktığım fiyatlara hiç uymadı bu bilgi. Ben de bakayım bi. Bi de turdan tura fark da edebiliyor az da olsa. Maldives istemiyorum büyük konuşmiyim de.
Bora Bora cidden pahalı, şöyleki ben telefonda acentalarla konuşmayı hiç sevmem ama 5000 euroyu görünce direk telefona sarıldım. Öyle bir fiyat varsa kaçırmamak lazım çünkü. Bora bora kişi başı 4500-9000 arası. İsterseniz sadece gidiş dönüş uçak biletlerine bakın, uçuk fiyatlar. Maldivlerin nesi var peki? Aslında Amerika+Karayipler ya da Amerika+Havai de güzel bir alternatif olur.
Hop zengin hatunlar bizim içinde gidin görün
Kafa olarak dibine gada anarşiztiz zaten.
Ancak legal olarak çocuk doğurtmak şart. Çocuk için klasik düğün nikah şart malesef.
Bi dünya hatun var burda elbet zenginler vardır aramızdaValla bencede masallah bizim hatunlar zengin :) Yanlis anlasilmasin da maldivlere bora bora balayina gidecegiz derken egenin minik incisinde balayi yapmasi burda bahseden bir arkadasin gulumsetti beni dun :)
Maldivler hani böyle sanki, bi etiketi var gibi. Hani halk arasında olur ya "zenginlerin gittiği yer" filan gibi. Yani balayında çok klişe geliyor kulağa. Normal tatil için olsa ayrı da.
Bora bora daha pahalı ama halk tarafından daha az biliniyor hani dedeler anneanneler filan.
Anlatamadım ya da saçma görünüyor farkındayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?