• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ay evlenesim var.

Ehuehe ne güzel demişsin aynen şimdiden bi sofralar kuruyorum neler neler ya. öyle. Biz de kendimizi şartladık işte belli bi bütçeye filan.

Çocuk olmayacak olsa bile düğün filan yapılır yine de. Nikah filan.
İnsan havaya giriyor cidden o hazırlıklar falan. Ay pek bi yürek hoplatıcı :43:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sen zaten imzayı atana kadar sıkılır ayrılırsın.

Bence aldiginiz karara uyarsaniz çok uzun zaman geçebilir...

Çünkü hayat sürekli önümüze başka bir engel cikartiyor bu da bitsin hadi bu da bitsin derken bir bakmissiniz yillar akip gitmiş...

Ve bu hevesiniz bir yıl sonra ayni şekilde sizde kalmayacak..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evlenöek bence imzadan ibaret değil ki :)
İhtişamlı bi düğünüm kınam cafcafım olsun istiyorum ben de bi genç kız olarak. :/
Ama bundan da önemlisi biz evliliği bi sınır, bi milat olarak görüyoruz, psikolojik olarak öyle şartlandırdık kendimizi. Bütün sıkıntıları şîmdi çekelim, gerekli seviyeye ulaşınca gerektiği gibi güzelce evlenelim, tüm sıkıntılar o "imzanın" gerisinde kalsın, böylece de evlilik büyülü bişey olsun, imzadan sonraki hayatımız masal gibi olsun diye inat ettik. Duygusal medenler yani. :)
Böyle de yapıcaz zaten. Derdim başka benim :/ :51::37:

Hayatın ne getireceği belli olmaz bakarsınız o kusursuz gün belki hiç gelmez. Moral bozmak için söylemiyorum bunu, evlilik olmadan aynı evde yaşanmaz gibi tabularımda yoktur yanlış anlamayın. Erkek arkadaşımla uzun bir dönem birlikte kaldığımda oluyor. Ama söyledikleriniz bana bahane gibi geliyor. Yani aynı ev içinde birlikte yaşayıp o zorluklari birlikte aştıktan sonra asıl güzellik burdadır bence, zaten evliligin amacı birlikte yaşamak, bir aile kurmak, bir bütün olmak degilmidir? Siz zaten şuanda da çekirdek bir ailesiniz. Mükemmeli beklerken sıkılmayın aman dikkat, hayat sürekli bir mücadeleyide beraberinde getirir. Benim nacizane görüşüm tabi ki :)

Sen zaten imzayı atana kadar sıkılır ayrılırsın.

Yok, üç senede beraber çektiğimz ve aştığımız onca acıdan sonra artık mümkün değil ayrılık falan.
Ha belki ben ev kadınlığından sıkılırım. :34: :43:

eskidenden de böyle değilseniz müstakbel eş adayınız noluyo boyle özüne dön diyebilir bi süre sonra cok abartıp normla yasantınızdan uzaklaşmayın .erkekler çok enterasandır senn bu caban ona tuhaf gelebılır.bu pembedunyan basına yıkılır.ben yemek yapmaya bayılan bırı olmama ragmen iş ev evlilik sosyal hayat cemberı gercekten yorucu oluyor umarım mutlu olursuz.

Bence aldiginiz karara uyarsaniz çok uzun zaman geçebilir...

Çünkü hayat sürekli önümüze başka bir engel cikartiyor bu da bitsin hadi bu da bitsin derken bir bakmissiniz yillar akip gitmiş...

Ve bu hevesiniz bir yıl sonra ayni şekilde sizde kalmayacak..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haklısın, bunu içten içe ben de biliyorum. Şimdilik kumar oynamak gibi biraz. Belki o mükemmel günler hiç gelmeyebilir ama yine de şimdilik riski tatlı geliyor.

Hahaha cok tatlisin kiz 😸
Ay benimde olsa hayirlisiyla bi adayimda bende basinin etini yesem😸
Neyse insallah seninde vakti gelince güzel bir yuvan olur canim 😛😛

ben değil o benim başımın etini yiyor ay sevemedim bir türlü ben bunu bakalım temmuzda görüşücez o zaman belli olacak senin de olur hiç merak etme :1: neyse ayy konu sahibesinin de konusunu işgal ettik kendi derdimizle kusura bakmaz inşallah

Yok, üç senede beraber çektiğimz ve aştığımız onca acıdan sonra artık mümkün değil ayrılık falan.
Ha belki ben ev kadınlığından sıkılırım. :34: :43:

Ovvv bunu deme işte, çok tehlikeli bu cümle.
Hemen dilini ısır, tahtaya vur:1:.
Arkadaşım nazar değecek şöyle yapma dediğimde aynı cümleyi kurmuştu ve bir ay geçti geçmedi ayrıldılar. Düşün nasıl güven duydukları bi'ilişkileri vardı ki kızın kolunda bebeleri olduğunda koymak istedikleri ismin kocaman dövmesi vardı. Nasılsa ayrılmayacak evleneceklerdi.
Bi'anda 180 derece dönebiliyo hayat hiç bi'şeye %100 güvenme.
Hayırlısı olsun de geç:31:

Allah gönlüne göre versin ama evlilik çok ciddi sorumluluk ben hala alışmadım desem yeridir 1.5 sene olmasına rağmen ama birde şöyle bir durum var kadınların biyolojik saatları 27 li yaşlarda erkeklerde ise 30 larında başında çalışıyormuş dolayısıyla evlenmek arzuluyor insan o vakitlerde ...

bence çalışma hayatınıza devam edin evde oturacak daha çok vaktimiz yaşlanınca bu yüzden gençken çalışmak lazım bence...

Canım Benim, biz bayanların doğasında var bu :16: O minik hazırlıklar bile insanı deli gibi mutlu ediyor.
İnsanın her uyuduğunda uyandığında, deli gibi sevdiği adamı yanında görmesi kadar güzel birşey olamaz sanırım :21: Dünde erkek arkadaşım hesap kitap yapmaya başladı hatta alyans fiyatlarını bilmiyrduk gittik kuyumcuya onu bile öğrendik, daha yeni olmamıza rağmen çok hoşuma gitti ya :21:

Ya bi tur sitesinden hesaplamıştım, yedi gün konaklama 5-6 bin falandı.

hemen bullllll bana bul bul bul :)))) yemem icmem biriktiririm

İki üç sene önce bakmıştım o su üstündeki kulübeler var ya. Onlara bayılıyom ya. :34:
O sadece konaklamaydı. Ama orda beni yedi gün kesmez, bi on gün kalırım en azından. E yeme içmesi filan, aktivitesiydi derken rakam artıyor senin dediğine geliyor.
Sadece gidip yatıpkalkma bi de kahvaltı etme parası o. Yanında bisküvi filan götürürsen ayrı asdgfd :d

kaynanamin sarmalarindan gotururum :p baktim simdi de 5000 euro diyo

benimkini biraz gazliim bari zengin olsun diye belki seneye gideriz hahah

5000 euro kaç gece kaç kişilik?

Gençler hayal kırıklığına uğratmak istemem ama More Travel'ı aradım ve ordaki fiyat kişi başı fiyatıymış. Zaten 2 kişilik imkansız bir fiyattı. Çünkü bu tip turlarda en fazla para ulaşıma gider ki Bora Bora dünyanın öbür ucu malesef. Yani 5000 euroya ancak ucak biletlerini almanız muhtemel. Su üstü bungalowlar için size Maldivleri tavsiye ederim. Onlarda 5000 euro iki kişi rahatlıkla bulunabilir. Şu an kardeşim için tur araştırıyorum.

Gençler hayal kırıklığına uğratmak istemem ama More Travel'ı aradım ve ordaki fiyat kişi başı fiyatıymış. Zaten 2 kişilik imkansız bir fiyattı. Çünkü bu tip turlarda en fazla para ulaşıma gider ki Bora Bora dünyanın öbür ucu malesef. Yani 5000 euroya ancak ucak biletlerini almanız muhtemel. Su üstü bungalowlar için size Maldivleri tavsiye ederim. Onlarda 5000 euro iki kişi rahatlıkla bulunabilir. Şu an kardeşim için tur araştırıyorum.

Benim iki üç sene önce baktığım fiyatlara hiç uymadı bu bilgi. Ben de bakayım bi. Bi de turdan tura fark da edebiliyor az da olsa. Maldives istemiyorum büyük konuşmiyim de.

Benim iki üç sene önce baktığım fiyatlara hiç uymadı bu bilgi. Ben de bakayım bi. Bi de turdan tura fark da edebiliyor az da olsa. Maldives istemiyorum büyük konuşmiyim de.

Bora Bora cidden pahalı, şöyleki ben telefonda acentalarla konuşmayı hiç sevmem ama 5000 euroyu görünce direk telefona sarıldım. Öyle bir fiyat varsa kaçırmamak lazım çünkü. Bora bora kişi başı 4500-9000 arası. İsterseniz sadece gidiş dönüş uçak biletlerine bakın, uçuk fiyatlar. Maldivlerin nesi var peki? Aslında Amerika+Karayipler ya da Amerika+Havai de güzel bir alternatif olur.

Son düzenleme:
Bora Bora cidden pahalı, şöyleki ben telefonda acentalarla konuşmayı hiç sevmem ama 5000 euroyu görünce direk telefona sarıldım. Öyle bir fiyat varsa kaçırmamak lazım çünkü. Bora bora kişi başı 4500-9000 arası. İsterseniz sadece gidiş dönüş uçak biletlerine bakın, uçuk fiyatlar. Maldivlerin nesi var peki? Aslında Amerika+Karayipler ya da Amerika+Havai de güzel bir alternatif olur.

Maldivler hani böyle sanki, bi etiketi var gibi. Hani halk arasında olur ya "zenginlerin gittiği yer" filan gibi. Yani balayında çok klişe geliyor kulağa. Normal tatil için olsa ayrı da.
Bora bora daha pahalı ama halk tarafından daha az biliniyor hani dedeler anneanneler filan.
Anlatamadım ya da saçma görünüyor farkındayım.

Hop zengin hatunlar bizim içinde gidin görün :27::27:

Valla bencede masallah bizim hatunlar zengin :) Yanlis anlasilmasin da maldivlere bora bora balayina gidecegiz derken egenin minik incisinde balayi yapmasi burda bahseden bir arkadasin gulumsetti beni dun :)

Valla bencede masallah bizim hatunlar zengin :) Yanlis anlasilmasin da maldivlere bora bora balayina gidecegiz derken egenin minik incisinde balayi yapmasi burda bahseden bir arkadasin gulumsetti beni dun :)

Bi dünya hatun var burda elbet zenginler vardır aramızda :27: balayı için okadar para vermek çok yahu tabi param varsa balanyında dünya turuna çıkardım bende heralde :27: bora borada güzel yer arkadaş :16:

Maldivler hani böyle sanki, bi etiketi var gibi. Hani halk arasında olur ya "zenginlerin gittiği yer" filan gibi. Yani balayında çok klişe geliyor kulağa. Normal tatil için olsa ayrı da.
Bora bora daha pahalı ama halk tarafından daha az biliniyor hani dedeler anneanneler filan.
Anlatamadım ya da saçma görünüyor farkındayım.

Ahahahah evet pek anlamadım aslında. Hani maldivler ayağa düştü üst orta gelir grubundaki herkes gidiyor desen anlıyacağım da :) Neyse Bora Bora cidden pahalı ama gidebilirseniz çok güzel. Ama anane dede bilmesinse tek olay Şeyseller, Phuket ya da Bali de tercih edilebilir. Hoş benim ananemin Maldivleri de bildiğin sanmıyorum kadıncağızın :)

Son düzenleme:
Back
X