- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.803
- 248
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
Genlerimizde var bence 😊
Vallahi, genlerde mi var, yoksa kazanılmış gen mi bilmiyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genlerimizde var bence 😊
O hevesin bitip de yine çalışma isteğinin gelecek olmasına filan ben de inanıyorum. Ama üç senedir bitmedi hevesim, onu fark etmek biraz son zamanlarda hep böyle mi kalacağım endişesi yarattı,
Ancak evden çalışabildiğim bi mesleğim olduğundan rahatım biraz da. İstediğim an iş alması kolay, haftada bir iki kısa iş alarak kişisel ihtiyaçlarımı karşılıyorum zaten. Bence domestik olmakla ev hanımı olmak arasında ince bi çizgi var.![]()
![]()
Ayrıntılı yazmadığımdan tabi.
Neredeyse çalışmıyorum yazmıştım tamamen işsiz de değilim efendim. :)
Evden yapabildiğim bi mesleğim olduğundan haftada bir gözüme güzel gelen işleri kabul ediyorum. Yani kiraya filan katkıda bulunup kendi masrafımı çıkarıyorum kişisel ihtiyaçlarımı falan. Az çalışıyorum ama harçlık isteme gibi bi durum yok yani, onu ben babamdan bile istememiş insanım hayatım boyunca. :)
O birikim için çalışıyor. Falan filan.
Çook çok çalışan, insanlığı değiştirme hayalleri olan biriyken dekorasyon ve yemek yapmayı seven birine dönüşmekten yakınıyorum sadece durumu yadırgayıp.
Sevgilisinden geçinen asalak olma durumu yok yani aa:)
Vallahi, genlerde mi var, yoksa kazanılmış gen mi bilmiyorum.
Bazi yorumlar sinirlerimi bozdu.bu konularin bu forumda konusulmasina karsiyim.kimse kimsenin dusuncesini degistiremez fakat
Su imam nikahiyla ne alip veremediginiz var? Turkiye cumhurriyeti nikahini tanirim bilmem ne...yahu turkiye cumhireyi dediginiz yer islam ulkesi.eger muslumanim diyorsaniz muslumanligin gerektirdiklerine uyacaksiniz.kurani kerimde nikahsiz yasamanin ayetlerini acin okuyun.ahkam kesmesin kimse burda.yok batililasma yok modern kafa......
Inancinizi sorgulayin o zaman.
Burda bunlari belirtene kimsenin namus bekcisi demeye hakki yok.
Bunlar gerceklet..herkes kendi yadadigindan sorumlu.helal yol bu kadar kolayken cocuk icin evlenirim diyenler......yazikki ne yazik.....inanin sinirlerim bozuldu..sayenizde avrupa birligine girmenin son sarti olan islami reddetme de olacak yakinda....dinimize sahip cikmaktan oyle aciz bi milletizki..
Bu donemi de yasaman gerekiyor bence. Ne olursa olsun bir bayansin sen, icimize kazinmis yuva yapma ihtiyaci. Ama unutma dis kuslar yavrulari da besler. Yani diyecegim o ki, bu duygularini guzelce tatmin ettikten sonra kariyerini de tekrar isteyebilirsin. Ben sahsen evimi cok seviyorum, annelige bayiliyorum, ama sanirim evde otursam bunalima girer kotu bir anne olabilirim. Ilerde anlarsin ne istedigini. Hayat bu, herseyin tadi ayri guzel. O yuzden dunyaya bu kadar baglaniyoruz ya zaten :)
Ayrıntılı yazmadığımdan tabi.
Neredeyse çalışmıyorum yazmıştım tamamen işsiz de değilim efendim. :)
Evden yapabildiğim bi mesleğim olduğundan haftada bir gözüme güzel gelen işleri kabul ediyorum. Yani kiraya filan katkıda bulunup kendi masrafımı çıkarıyorum kişisel ihtiyaçlarımı falan. Az çalışıyorum ama harçlık isteme gibi bi durum yok yani, onu ben babamdan bile istememiş insanım hayatım boyunca. :)
O birikim için çalışıyor. Falan filan.
Çook çok çalışan, insanlığı değiştirme hayalleri olan biriyken dekorasyon ve yemek yapmayı seven birine dönüşmekten yakınıyorum sadece durumu yadırgayıp.
Sevgilisinden geçinen asalak olma durumu yok yani aa:)
O ayrintiyi belirtmemissiniz haliyle cogu yorum yazanda bu algi olusmasi dogal.Siz zaten paranizi kazaniyorsunuz.
Home office calisiyormussunuz.Bana bu calsma stili her ne kadar bi garip gelse de Bence tam su anda istediginiz hayat tarzina ideal bi is.Ne tam calisiyorsunuz ne tam degil.Hem isleride keyfinize gore aliyormussunuz.Daha ne istiyorsunuz :) Su anda sizin kafada olsam hic kafami karistirmam bu sekilde hayatini idame ettiiririm.ceyiz comlek konusunda da begenir begenir bir iki is alir parasini cikartdim.Yazarken bile sakil durdu benim gibi intizam memur zihniyetinde biri icin:)
Bu arada merak ettim genetik tip falan mi okuyordunuz bilimkadini mi olacaktiniz insanligi degistirecek ideallerim vardi demissiniz:) Benim hic bu kadar buyuk ideallerim olmadi hirsli insanlara hep ozenmisimdir ne guzel.
Şimdi tabi ikimiz de hayalperest insanlar olunca, eşya parası ev parası falan öyle üç beş bin değil biraz yüksek rakamlar. O maddi seviyeye ulaşınca evlenmeye şartlandırdık kendimizi psikolojik olarak. Çok sıkıntı ve acı çektik çünkü beraber. Yani evlilik bi milat olsun dedik. Ki böylece büyük bi anlamı olsun o imzanın. Anlam ykledik yani fazladan. Bu kadar bozuk psikplojiyle de böyle şartlanmalar normal sanırım, baya yıprandık çünkü çeşitli acılardan.
Benim işim de öyle rahat tabii de yazmiyim şimdi iyicene deşifre olcam forumda tanıyan çıkar falan![]()
![]()
Bilimadamlığı falan değil de daha çok insanların fikirlerini değiştirmek üzerineydi ideallerim. Hala da varlar da işte portakallı tavuk tarafından bloke ediliyolar.![]()
Şimdi tabi ikimiz de hayalperest insanlar olunca, eşya parası ev parası falan öyle üç beş bin değil biraz yüksek rakamlar. O maddi seviyeye ulaşınca evlenmeye şartlandırdık kendimizi psikolojik olarak. Çok sıkıntı ve acı çektik çünkü beraber. Yani evlilik bi milat olsun dedik. Ki böylece büyük bi anlamı olsun o imzanın. Anlam ykledik yani fazladan. Bu kadar bozuk psikplojiyle de böyle şartlanmalar normal sanırım, baya yıprandık çünkü çeşitli acılardan.
Benim işim de öyle rahat tabii de yazmiyim şimdi iyicene deşifre olcam forumda tanıyan çıkar falan![]()
![]()
Bilimadamlığı falan değil de daha çok insanların fikirlerini değiştirmek üzerineydi ideallerim. Hala da varlar da işte portakallı tavuk tarafından bloke ediliyolar.![]()
Katılıyorum teşekkür ederim![]()
Ama işte değişim muazzam olunca, yediremedim kendime. Bi yandan bırakamıyorum bi yandan şaşırıyorum.
Hahaha cok tatlisin kiz 😸bir de işin kötü yanı benim talibim bile var tamam desem iki seneye evli beş seneye çocuklu olurum herhalde ahahahahkız yine iyi tutuyorum kendimi ben çocuk başımın etini yiyor
![]()
Birlikte yaşıyorsunuz madem bence bir imza zor olmamalı. Okadar alışverişler yapıp bir ev düzmüşsünüz bile e geriye ne kalıyor ki? :/
Hahaha cok tatlisin kiz 😸
Ay benimde olsa hayirlisiyla bi adayimda bende basinin etini yesem😸
Neyse insallah seninde vakti gelince güzel bir yuvan olur canim 😛😛
Siz ne ara ne yazdınız kıztelefondan bakıyorum kaçırdığım çok mesajoldu. Bi ara birileri pilav tarifi filan vermiş hatta adfgfsa
:52
![]()
:
Evlenöek bence imzadan ibaret değil ki :)
İhtişamlı bi düğünüm kınam cafcafım olsun istiyorum ben de bi genç kız olarak. :/
Ama bundan da önemlisi biz evliliği bi sınır, bi milat olarak görüyoruz, psikolojik olarak öyle şartlandırdık kendimizi. Bütün sıkıntıları şîmdi çekelim, gerekli seviyeye ulaşınca gerektiği gibi güzelce evlenelim, tüm sıkıntılar o "imzanın" gerisinde kalsın, böylece de evlilik büyülü bişey olsun, imzadan sonraki hayatımız masal gibi olsun diye inat ettik. Duygusal medenler yani. :)
Böyle de yapıcaz zaten. Derdim başka benim :/![]()
Senin derdin ne
İyide "durumaya" adlı üye imam nikahını dalgaya alan, kendine göre iyilik yapip ayni evde kalinmasini uygun gormeyip uyarmak isteyen insanlara "namuscan" diye dalga geçen üyeye itafen yazmisti. Konu sahibine degil yani. Hucum etmeye gerek yok. Herkes saygili olsaydi tartisma olmazdi, kimim baslattiginida gayet iyi gordum. Koca koca kadinlarsiniz azicik saygi ya.
Konu sahibi sana gelince insallah cok mutlu olursun, ve maddi durumu duzeltip evlenirsiniz, minicik sevimli kizlariniz olur![]()
![]()
Ayy cok tatli ya ozendim sanaa
![]()