- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
Yuhunuz efendim..!pardon da konu sahibi ben tam tesekkullu muslumanim diye aciklama yapmis mi????????? belki budist ya da makarnaya tapiyor siz nereden biliyorsunuz?? ayrica turkiye islam ulkesi falan degil benim bildigim kadariyla bir hukuk devleti. cogunluk musluman diye herkes imam nikahi mi yapmak zorunda.. vallahi ilber ortayli yi daha bi sever oldum bu aralar
Ben Bulgaristanda yasiyorum..
Bulgaristan deyince akliniza hukuk devleti mi geliyor hristiyan bir ulke mi geliyor acaba?
Burdada bulgar yasar turk yasar makedon yasar her turlusu yasar.
Ama Bulgaristan hristiyan devletidir Turkiyede islam devleti oldugu gibi.
Arkadas kimseye yapmak zorundasiniz dememis ki zaten.
Nickini hatirlamadigim bir kac arkadas sadece dini nikahini yapanlari geri kafali olarak gormus resmen..
Birakin bu isleri fln denmis.
Ha Bulgaristanda hristiyan bir ulke olmasina ragmen hic bir muslumana kilise nikahi yapacaksiniz demez demiyorda zaten..
Turkiyedede bu ayni sekilde istemeyen yapmaz imam nikahini..
Arkadas muslumanligin gerektirdigi yasam tarzini belirtmis sadece..
Zira bazilari imam nikahina ne gerek var resmi nikah varken demis..bunu islam gerektiriyor zaten.. Dini nikahini kiydirmak isteyen birisine ne gerek var yuzyillardir bu dusunceden siyrilamadik yahu kopamadik vs vs diyip saygisizlik yapilamaz.
Onlara neden kizmiyorsunuz tepki gostermiyorsunuz peki?
Herkesin kendi karari dinine uymak isteyen uyar iki nikahinida yapar ama iki nikah yapan ciftleri yuhalayanlara neden tepki gostermiyorsunuz?
Saygi cercevesinde hersey olsun istiyorsaniz sadece tek tarafa saygi duymakla olmaz ki.
Not: arkadasta zaten konu sahibine birsey dememis.. Dini nikahi gereksiz gorenlere yazmis sadece.
Son düzenleme: