- 9 Mart 2025
- 67
- 13
- 3
- 24
- Konu Sahibi zeynosundunyasi
-
Testte birşey görünmüyor ama zaten çok erken şuan birkaç gün daha geçmesini bekleyin benceKızlar selam.
Adetime tahminen 1 hafta var. Hafif mide bulantım ve karın ağrım olduğu için test yaptım ve çok silik bi çizgi çıktı 10-15 dk içinde. Gebelik olabilir mi?
30 mayıs kürtaj oldum. 1 temmuz adet oldum. 1 âdet sonrası deneyebilirsiniz dedi doktorum. Şu an oldukça heyecanlıyım olabilir mi acaba diye.
Eki Görüntüle 3621964
Kalitesi düşüyor resmin yükleyince ya. Görünende gidiyorTestte birşey görünmüyor ama zaten çok erken şuan birkaç gün daha geçmesini bekleyin bence
Var gibi duruyor hangi marka bı de çok erken şuan inşallah hamilesindirKızlar selam.
Adetime tahminen 1 hafta var. Hafif mide bulantım ve karın ağrım olduğu için test yaptım ve çok silik bi çizgi çıktı 10-15 dk içinde. Gebelik olabilir mi?
30 mayıs kürtaj oldum. 1 temmuz adet oldum. 1 âdet sonrası deneyebilirsiniz dedi doktorum. Şu an oldukça heyecanlıyım olabilir mi acaba diye.
Eki Görüntüle 3621964
Prodoctor kullandım. Evet çok erken ama sabah birden kendimde bi tuhaflık hissettim yani acaba diyerek yaptım hiç ummadığım bir sonuçtu yani ama inşallah pozitif çıkar.Var gibi duruyor hangi marka bı de çok erken şuan inşallah hamilesindir
Ayy inşallah prodoctorun testleri güvenilir diye duydum inşallah hamilesindir güzel haberler verirsin buraya yaz lütfen merak ederim inşallah hayırlı bı şekilde hamilesindir duam seninleProdoctor kullandım. Evet çok erken ama sabah birden kendimde bi tuhaflık hissettim yani acaba diyerek yaptım hiç ummadığım bir sonuçtu yani ama inşallah pozitif çıkar.
Ay amin inşallah çok sağoluuun. O kadar çok ihtiyacım var ki bu habere. Lütfen dua edinAyy inşallah prodoctorun testleri güvenilir diye duydum inşallah hamilesindir güzel haberler verirsin buraya yaz lütfen merak ederim inşallah hayırlı bı şekilde hamilesindir duam seninle
Ay inşallah yaa. Gerçekten bu habere o kadar çok ihtiyacım var ki. Dıa edin lütfenAyy inşallah prodoctorun testleri güvenilir diye duydum inşallah hamilesindir güzel haberler verirsin buraya yaz lütfen merak ederim inşallah hayırlı bı şekilde hamilesindir duam seninle
Benimde o kadar ihtiyacım varki rabbim kucagimiza en kısa zamanda nasip etsin 2.dusuk yapışım çok yoruldum bünye olarak ruhen olarak rabbim sağlıklı hayırlı bi sekilde gebelik nasip edip kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallahAy inşallah yaa. Gerçekten bu habere o kadar çok ihtiyacım var ki. Dıa edin lütfen
İlk 5 dk da çıktıysa var hangi marka test inşallah yalancı pozitif gösterenlerden değildir inşallah hamilesindir güzel haberler alirsinLütfen benim sonuclarima da bakar mısınız? Bata 4 gün var. 13 Temmuz çatlama günü ve bu ay letu kullandım. Fotoğraftakinden biraz daha belirgin buraya yükselince kalite düşüyor o yüzden siyah beyaz da attım, kuruma çizgisi mıdır yoksa pozitif olabilir mi sizce
Predictor Pembe olan ile yaptımm. Ah inşallah çok teşekkür ederimmİlk 5 dk da çıktıysa var hangi marka test inşallah yalancı pozitif gösterenlerden değildir inşallah hamilesindir güzel haberler alirsin
Gidip test versene canım. Testte silik gösterecek kadar yükselmişse hormon kanda hayli hayli çıkar. Ben seninkinden bile silik bir çizgi ile öğrendim adetime 5 gün kala hemen gittim kan verdim başlangıç aşamasında öğrenmiştim:)Kızlar selam.
Eki Görüntüle 3621964
Adete bir hafta kala çıkması mümkün mü ya olabilir dimii ?Gidip test versene canım. Testte silik gösterecek kadar yükselmişse hormon kanda hayli hayli çıkar. Ben seninkinden bile silik bir çizgi ile öğrendim adetime 5 gün kala hemen gittim kan verdim başlangıç aşamasında öğrenmiştim:)
Amin inşallah ennn kısa zamanda hayorlısıyla alalım güzel haberleriBenimde o kadar ihtiyacım varki rabbim kucagimiza en kısa zamanda nasip etsin 2.dusuk yapışım çok yoruldum bünye olarak ruhen olarak rabbim sağlıklı hayırlı bi sekilde gebelik nasip edip kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah
Adete bir hafta kala çıkması mümkün mü ya olabilir dimii ?
abla hevesini kursagında bırakmam istemem son zamandır bu testle ilgili cok fazla sikayet var sizinki de 3 cizgi gibi duruyor ben de de çyle oldu geröi ben hamilelik istemiyorum konuyuda buraya bırakıyorum benimde böyle cıktı baska konular da da gördüm bence testi baska bir markayla tekrarlayın predixtor son zamanlarda baya bozmuş çünkü eger cizgi t cizgisine cok yakınsa bence tekrarlayın ne olur ne olmazPredictor Pembe olan ile yaptımm. Ah inşallah çok teşekkür ederimm
Predictor yanılmıyor hiç, inşallah yine yanılmıyordurPredictor Pembe olan ile yaptımm. Ah inşallah çok teşekkür ederimm
Testte çıkan kanda mutkaka çıkar, çünkü önce kanda dolanıyor daha sonra dolaşıma girip atılıyor. İdrarda öyle görünüyorAdete bir hafta kala çıkması mümkün mü ya olabilir dimii ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?