Ay rezillik ya

unutursamfisilda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
462
183
83
Facebookta hoşlanabilitemin olduğu bi çocukla konuştuk. Okuldan. Konuşma bitti en son ben gülücük attım o aynı smileyi attı kapandı burada. Iki üç saat geçti üzerinden. Şimdi ben neler konusmusuz diye incelerken alttaki beğeni butonuna dokunmusum yanlışlıkla kör olmayasica hemen beğen işareti olarak gitmiş. Rezil oldum ya bu kız demek ki durup durup yazışmalarımızı okuyo diycek. Ooooof Normalde de burnundan kıl aldırmayan bir tipim. Gitti bütün karizma

Neyi begendinki mesajlari mi neyi begendiysen hemen begeni iptal yap gormeden cock

Konuşmada beğeni butonu yok ki nasıl beğendin yorumlaşma falan sanırım sizinki hemen beğeniyi kaldırabilirsiniz

Neyi begendinki mesajlari mi neyi begendiysen hemen begeni iptal yap gormeden cock
Yok öyle değil beğeni işareti mesaj olarak gitmiş telafisi yok rezilliğim garanti artık
Mesaji okuyup siliyodunuz var sayin.
Zaten onu yapıyodum da buna inanmaz bence gerçekten kuzeni yazmis olup da kuzenim yazdı diyen insanın caresizligini paylaşıyorum şu an
Hahahahaha, çok güzel konuşmuşuz beğendim demek gibi bi şey olmuş
Bi şey olmaz merak etmeyin :)
Vallahı kötü oldu bu ya trajikomik

Yok ya hu ne yanlış anlayacak Sorarsa silerken oldu dokunmatikten dolayı dersiniz olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…