- 25 Temmuz 2014
- 462
- 183
- 83
- Konu Sahibi unutursamfisilda
-
Neyi begendinki mesajlari mi neyi begendiysen hemen begeni iptal yap gormeden cockFacebookta hoşlanabilitemin olduğu bi çocukla konuştuk. Okuldan. Konuşma bitti en son ben gülücük attım o aynı smileyi attı kapandı burada. Iki üç saat geçti üzerinden. Şimdi ben neler konusmusuz diye incelerken alttaki beğeni butonuna dokunmusum yanlışlıkla kör olmayasica hemen beğen işareti olarak gitmiş. Rezil oldum ya bu kız demek ki durup durup yazışmalarımızı okuyo diycek.Ooooof Normalde de burnundan kıl aldırmayan bir tipim. Gitti bütün karizma
Yok öyle değil beğeni işareti mesaj olarak gitmiş telafisi yok rezilliğim garanti artıkNeyi begendinki mesajlari mi neyi begendiysen hemen begeni iptal yap gormeden cock
Zaten onu yapıyodum da buna inanmaz bence gerçekten kuzeni yazmis olup da kuzenim yazdı diyen insanın caresizligini paylaşıyorum şu anMesaji okuyup siliyodunuz var sayin.
Vallahı kötü oldu bu ya trajikomikHahahahaha, çok güzel konuşmuşuz beğendim demek gibi bi şey olmuş
Bi şey olmaz merak etmeyin :)
Ben de bi gülüyorum sonra durup yastigi kafama geçiriyorum muhtemelen sabah görcek çocuk zaten siskin olan egosu ikiye katlancakAy gulesim geldi
Facebook hesabınız varsa bakabilirsiniz ordan yazıp göndereceğimiz yerin hemen yanında beğen işareti var. Ona tıklayınca onay veren el simgesi gidiyo karşı tarafaKonuşmada beğeni butonu yok ki nasıl beğendinyorumlaşma falan sanırım sizinki hemen beğeniyi kaldırabilirsiniz
Öyle mi dersinizBence yanlis anlamaz.
Ayni seyi dusundugumuze gore senle olabilecek bi sey ki senin gercek niyetinde oymus. O da sorarsa bu ne diye sen de siliyodum yanlislikla oldu dersin. Merak etme karizma cizelmedi :)Öyle mi dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?