- 25 Temmuz 2014
- 462
- 183
- 83
- Konu Sahibi unutursamfisilda
-
Valla aslında bininci kez okuyordum daha fazla da okumak için silmeye çalışırken oldugerçekten neden 2.kez okuyordunuz:)))))))))))))jhddsjjbfjbfbj
Tesekkur ederimKaç yaşındasın ya konuşma tarzın çok sempatik
Valla aslında bininci kez okuyordum daha fazla da okumak için silmeye çalışırken olduşaka tabi, uc dort kez okumusumdur ama :)ne bileyim okurum ben ya siz okumaz misiniz
Ben sevdiğim çocuğa karşı ne salaklıklar yaptım saymayayım bileYaa dakikalardir gülüyorum çok tatlisinizunutulmuyor böyle anılar değil mi ah ya
amin hepimizin en büyük derdi boyle olsun, biraz aglatip biraz güldürsün:) 20 yaşındayım
Ilıski durumu falan olursa yeterince salak davranacagim zaten sevince şimdi bu olmamaliydi
Ay sonra noldu sordu mu begenmişsin hayırdır falan diyeokumam..ama bir kere eski sevgilim profiline bakıyordum ayrılmıstık..hani bilirsiniz ne paylasıyor üzülüyor mu diye:))) arkadaslıktan cıkarmıstık birbirimizi..ama paylasımı begenısı herkese acıktı...nilüfer aşk kitabını paylasmıs bir de not düşmüş ''ayrılmak kanun mu bu aşk kitabında '''diye o kadar hoşuma gitmiş ki farketmeden beğenıp günlerce dövünmüştüm.djfkfnklnvknvlnvkvn
Ya aynı okuldayiz ve ben uzaktan bakıldığında soğuk nevale tarzında bişeyimBen sevdiğim çocuğa karşı ne salaklıklar yaptım saymayayım bileama unutulup gidiyor
Ay sonra noldu sordu mu begenmişsin hayırdır falan diye
haha bende aynı soğuk nevaleyimYa aynı okuldayiz ve ben uzaktan bakıldığında soğuk nevale tarzında bişeyimböyle rezillikler şu aşamada olsun istemezdim ya
Ben sanırım salağa yatacağim yasordu...hayal görme be ne işim var senin profilinde kapat telefonu dedim:))9aman burnum düşmesin.....sonra arkadaslarım demez mi adama bu kız sürekli senin profilinde diyeayyy sinir olmustum.....
sende kuzenım begenmıs de:))))
Ben sanırım salağa yatacağim yaaman benim de burnum düşmesin uyuyodum ben o saatte belli ki yanlışlıkla olmuş ne soruyosun falan diyeyim. Tam 1 suçlu psikolojisi
Ya yemin ediyorum tekrar tekrar beğenmeye çalıştım facebooktaki o olmaz olasica beğen sembolü şurda olsa nolurdu arka arkaya gonderirdim bu mesajaE o zaman siz de saapin.
Konusmayi okudum da bu nasil bir tarz, nasil bir hossohbetlilik nasil bir zeka urunu valla bir numarayim babinda kendimi simartmak icin yaptim deyin :)
Yakın arkadaşlarım isveli cilveli derler banahaha bende aynı soğuk nevaleyimhatta yakın arkadaşlarım odun derlerdi bana haklılar da olsun canım çok dert etme hatta bak ben baloda ayağım kaydı az daha duşuyordum aha dedim rezil oldum hoşlandığım çocuk da gordu iyi misin falan dedi bende rezil oldum diye uzuluyorken ona da alkol dokundu ve kendini kaybetti yanımda kustu falan sonra dedim içimden ne rezilliği sen boşver bunları daha kotusu de olabilirdi :F
hem de neler oluyorrYakın arkadaşlarım isveli cilveli derler banaama uzaktan bakan hiç anlamaz yansıtmam çünkü yapim böyle di mi ya, olabiliyor böyle şeyler sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?