- 31 Ağustos 2012
- 3.705
- 5.105
- 248
- Konu Sahibi unutursamfisilda
-
hmm mobilde var şimdi çaktımFacebook hesabınız varsa bakabilirsiniz ordan yazıp göndereceğimiz yerin hemen yanında beğen işareti var. Ona tıklayınca onay veren el simgesi gidiyo karşı tarafa
Çok güldüm yaFacebookta hoşlanabilitemin olduğu bi çocukla konuştuk. Okuldan. Konuşma bitti en son ben gülücük attım o aynı smileyi attı kapandı burada. Iki üç saat geçti üzerinden. Şimdi ben neler konusmusuz diye incelerken alttaki beğeni butonuna dokunmusum yanlışlıkla kör olmayasica hemen beğen işareti olarak gitmiş. Rezil oldum ya bu kız demek ki durup durup yazışmalarımızı okuyo diycek.Ooooof Normalde de burnundan kıl aldırmayan bir tipim. Gitti bütün karizma
O da çok eskidi ya bunları söylersem iyice batırırmışım gibi geliyorBen olsam kusura bakma yanlislikla sana yazdim derdim. Hem kusku birakirdim icinde benden sonra kiminle yazisti diye kurt dusururdum icine
Ay bu güzel bişey"hoşlanabilite"
Benim de konunuzu okuduktan sonra size karşı bir hoşlanabilitem oluştu sanırım.
bu çok güzelmiş, gece gece sesli güldüm. O anki paniğini görebildimKonunu okuyunca aklıma geldi, ben de biriyle konuşmuştum, konuşmayı başka bi arkadaşıma göndermek için baştan sonra kopyala yapıştır yapayım dedim, tam gönder tuşuna bastım bi baktım konuşmamızı olduğu gibi çocuğa tekrar yollamışım
Niye yolladın diye sormuştu, ben öyle bi şey yapmadım facebook sapıtmış yine demiştim artık ne kadar yediyse
Bi ark soyledigi banada mantikli geldi silerken olmus dersinizO da çok eskidi ya bunları söylersem iyice batırırmışım gibi geliyorşahsen o bana dese yaş kaç derim yani
Ay bu güzel bişeyteşekkür ederim bilmukabele
diyo ya, hoşlanabilitesi varmış ondangerçekten neden 2.kez okuyordunuz:)))))))))))))jhddsjjbfjbfbj
diyo ya, hoşlanabilitesi varmış ondan
Aynısını ben de yapmıştım.Konunu okuyunca aklıma geldi, ben de biriyle konuşmuştum, konuşmayı başka bi arkadaşıma göndermek için baştan sonra kopyala yapıştır yapayım dedim, tam gönder tuşuna bastım bi baktım konuşmamızı olduğu gibi çocuğa tekrar yollamışım
Niye yolladın diye sormuştu, ben öyle bi şey yapmadım facebook sapıtmış yine demiştim artık ne kadar yediyse
sormazsa daha kötü şimdi. Umursamiyo gibi. Ben gece yarılarında yanlışlıkla da olsa konusmamizi beğendim mesajı gondereyim, adam hiç takmasin. Sormazsa engellerim vallahi buraya yazıyorumBence hiç tepki verme. Sormaz o da ama sorar ya da söylerse salağa yat. Ha ne beğenisi, kim beğenmiş falan de.
Bu aşamada olmamaliydi ya trajikomikRezil olacak ne var ayol. "Konuşmayı daha sonra okudum, çok güzeldi beğendim" mesajı vermiş oldun
Gönderdikten sonra sanki hakkaten ben yapmamışım gibi kapattım bilgisayarı kitap okumaya başladımbu çok güzelmiş, gece gece sesli güldüm. O anki paniğini görebildim
aaaaaGece gece güldürdün beni saolasın :))Amaan bişey olmaz bende bi zamanlar hoşlandığım çocuğun profiline bakarken arkadan ablam gelip pat diye basıp ekleme talebi göndermişti oda online hemen kabul etmiştievlendik iyi oldu..
sıva diyosunKusura bakma kuzenim yazmış de.
karizma çizildi de en az hasarla nasıl kurtaririm ona bakıyorumAyni seyi dusundugumuze gore senle olabilecek bi sey ki senin gercek niyetinde oymus. O da sorarsa bu ne diye sen de siliyodum yanlislikla oldu dersin. Merak etme karizma cizelmedi :)
InşallahBir şey olma canım merak etme
Işte olmuyo ki öyle, işaret gitmiş beğeni bildirisi değil mesaj olarak el işareti gitmisÇok güldüm ya
Bir şey olmaz, hemen geri çekerseniz anlamaz.
aaaaamüthiş ya.. hep mutlu olun :)
sıva diyosun
karizma çizildi de en az hasarla nasıl kurtaririm ona bakıyorumbunu bi düşüneyim ben o zaman
Inşallah
Yok ya hu ne yanlış anlayacakSorarsa silerken oldu dokunmatikten dolayı dersiniz olur biter. [/
En kötü ihtimal öyle diyeceğim ama ben olsam inanmazdim yani
Yaa dakikalardir gülüyorum çok tatlisinizKonunu okuyunca aklıma geldi, ben de biriyle konuşmuştum, konuşmayı başka bi arkadaşıma göndermek için baştan sonra kopyala yapıştır yapayım dedim, tam gönder tuşuna bastım bi baktım konuşmamızı olduğu gibi çocuğa tekrar yollamışım
amin hepimizin en büyük derdi boyle olsun, biraz aglatip biraz güldürsün:) 20 yaşındayımTek Derdin Bu Olsun be Güzelim... İnşallah En büyük Derdin Bu Olur.. :) Kaç Yaşındasın?
Ilıski durumu falan olursa yeterince salak davranacagim zaten sevince şimdi bu olmamaliydihmm mobilde var şimdi çaktımyok öyle çıkarımlar yapmaz konuşmalarımızı tekrar okuyor falan diye:) varsın da yapsın ne olacak boşverin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?