Ay rezillik ya

Konunu okuyunca aklıma geldi, ben de biriyle konuşmuştum, konuşmayı başka bi arkadaşıma göndermek için baştan sonra kopyala yapıştır yapayım dedim, tam gönder tuşuna bastım bi baktım konuşmamızı olduğu gibi çocuğa tekrar yollamışım
Niye yolladın diye sormuştu, ben öyle bi şey yapmadım facebook sapıtmış yine demiştim artık ne kadar yediyse

Tek Derdin Bu Olsun be Güzelim... İnşallah En büyük Derdin Bu Olur.. :) Kaç Yaşındasın?

Facebook hesabınız varsa bakabilirsiniz ordan yazıp göndereceğimiz yerin hemen yanında beğen işareti var. Ona tıklayınca onay veren el simgesi gidiyo karşı tarafa
hmm mobilde var şimdi çaktım yok öyle çıkarımlar yapmaz konuşmalarımızı tekrar okuyor falan diye:) varsın da yapsın ne olacak boşverin :)

Çok güldüm ya
Bir şey olmaz, hemen geri çekerseniz anlamaz.

Ben olsam kusura bakma yanlislikla sana yazdim derdim. Hem kusku birakirdim icinde benden sonra kiminle yazisti diye kurt dusururdum icine
O da çok eskidi ya bunları söylersem iyice batırırmışım gibi geliyor şahsen o bana dese yaş kaç derim yani
"hoşlanabilite"
Benim de konunuzu okuduktan sonra size karşı bir hoşlanabilitem oluştu sanırım.
Ay bu güzel bişey teşekkür ederim bilmukabele

bu çok güzelmiş, gece gece sesli güldüm. O anki paniğini görebildim

Aynısını ben de yapmıştım.
O zamanlar messenger kullanıyorduk, arkadaşıma diye aynen kopyaladım çocuğa.
Sonra virüs linki atıyor senin msn onu kopyalayacaktım dedim, o zamanlar virüs linkleri geliyordu konuşma penceresinde.
İnanmadı göster konuşmayı dedi, arkadaşım sağ olsun nickini, profil resmini falan değiştirdi, saati bile değiştirdim sahte konuşma yaptık yolladım çocuğa.

Son düzenleme:
Bence hiç tepki verme. Sormaz o da ama sorar ya da söylerse salağa yat. Ha ne beğenisi, kim beğenmiş falan de.
sormazsa daha kötü şimdi. Umursamiyo gibi. Ben gece yarılarında yanlışlıkla da olsa konusmamizi beğendim mesajı gondereyim, adam hiç takmasin. Sormazsa engellerim vallahi buraya yazıyorum
Rezil olacak ne var ayol. "Konuşmayı daha sonra okudum, çok güzeldi beğendim" mesajı vermiş oldun
Bu aşamada olmamaliydi ya trajikomik

bu çok güzelmiş, gece gece sesli güldüm. O anki paniğini görebildim
Gönderdikten sonra sanki hakkaten ben yapmamışım gibi kapattım bilgisayarı kitap okumaya başladım
Sanki adam beni görecek de 'kitap okuyomuş zaten, facebookta değilmiş' diyecek, kendi söylediği yalana inanmak gibi bi şeydi o

aaaaa müthiş ya.. hep mutlu olun :)
Kusura bakma kuzenim yazmış de.
sıva diyosun
Ayni seyi dusundugumuze gore senle olabilecek bi sey ki senin gercek niyetinde oymus. O da sorarsa bu ne diye sen de siliyodum yanlislikla oldu dersin. Merak etme karizma cizelmedi :)
karizma çizildi de en az hasarla nasıl kurtaririm ona bakıyorum bunu bi düşüneyim ben o zaman
Bir şey olma canım merak etme
Inşallah

Yaa dakikalardir gülüyorum çok tatlisiniz unutulmuyor böyle anılar değil mi ah ya
Tek Derdin Bu Olsun be Güzelim... İnşallah En büyük Derdin Bu Olur.. :) Kaç Yaşındasın?
amin hepimizin en büyük derdi boyle olsun, biraz aglatip biraz güldürsün:) 20 yaşındayım
hmm mobilde var şimdi çaktım yok öyle çıkarımlar yapmaz konuşmalarımızı tekrar okuyor falan diye:) varsın da yapsın ne olacak boşverin :)
Ilıski durumu falan olursa yeterince salak davranacagim zaten sevince şimdi bu olmamaliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…