hafta sonu evde mi oturcas,zaten 2.el alcam,çocuklar da gezmek ister,tatillerde otobüslerde mi sürüncen,bize uygun bir marka seçeriz...vs,vs.ve arabayı tam taşınma arifesinde,üslubumu mazur görün,tam da bankalar bizi inek gibi sağarken üstelik bizi aşan bir bütçeyle aldık...biz de karı koca çalışıyoruz..elimize geçen de hatrı sayılır miktarda para..
ama biz de çok sıkışıyoruz..
nedeni belli.. geçen sene kredi ile 2.el otomobil aldı eşim (çok acelesi varmış gibi) tabi aldığında maaşı asgari ücretti..şimdi tek derdimiz kredi değil,sürekli arıza çıkarıyor araba..ve defalarca almayalım daha erken dememe rağmen dinlemedi beni..
erkekler mi böyle benim eşim mi bilemiyorum ama bu plan mantıklı geldi..
arkadaşlara çok teşekkürler manevi şeyleri yapacağım inancım var.bir arkadaışın yazdığı ipuçlarının çoğu ya uyguladığım ya uygulamaya geçireceğim şeyler.tamam evliliğin başında para hesabı bilemedik eşim de ben de ama şimdi ikimiz de dikkatliyiz ama yine olmuyor.bereketsizlik hali gibi.ben herkes böyle heralde diye rahatlatmaya çalışıyordum kendimi ama anladığım kadarıyla çoğunluk geçiniyor.bakalım gelecek ay nasıl olacak çok merak ediyorum.
aman arkadaşım boşuna denem,bende öyle senin gibi kötü gün parası olsun diye kenara atayım diyorum,damlaya damlaya göl olur diyorum ama sonra o para emin ol son kuruşuna kadar gidecek yer buluyor.bir de salak gibi:allahtan kenara atmışım diyorum...belki atmasam bu 'sürprizler'hiç çıkmayacak.en başta ben de lan noluyo be? diye kimi zaman kızar kimi zaman üzülürdüm...şimdi 14yıllık evliyiz hala bi diki ağacımız olmadığı gibi tema vakfına fidan için bağış yapcak durumumuz bile yok.benim eşim de çok iyi kazanıyo çok şükür ama bundan 3kuruş kenara koyup önümüzdeki aya artarsa namerdim.bankalar çok hatır şinaz insanlar...sürekli hal hatırlarımızı sorup kendilerini hatırlatıyorlar.bi kez de eksi için değil de oo ...hanım,bu ay baya bi tasarruf yapmışsınız diye de arasalar bunun için tebrik etseler cidden dişimi kırcam...
kurbandan bahsetmişsiniz de, kurban geçeli çok oldu. her şeyi böyle hesaplıyorsanız durum fena.
şaka bi yana ben şunu bilir şunu söylerim: İŞTEN ARTMAZ DİŞTEN ARTAR.
3.5 yıllık adam bilmez diyorsun da benim babam 35 yıllık adam:)) yine bilmez yine bilmez.
avatarın çok şeker bu arada "3.5 yıllık evli adam" diyecektim "3.5 yıllık adam" demişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?