Ay Tutulmasi Star tv

Dizi yokluğunda idare etti ama tabiki daha iyisi çıkacak ve ben muhtemelen izlemeyi bırakıcamAma ilk bölüm için performans yüksekti,Naz Elmas haziran gecesindeki popüleritesini artık yakalayamaz,kızın talihi yok:2:

Reyting kötü başlamış, hemde ekranda izleyecek birşey bulamadığımızdan en nefret ettiğimiz dizileri bile izlerken
Ay nasıl cümle kurdum ben öyle :26:
Dizi sezonu açıldığında bu dizinin sonu gelir demedi demeyin

Kendini güzel sana bu kıza hep uyuz oluyorum yaaa. Lakin, Naz Elmas,oynamayı bilmeden oyuncu olan ender insanlardan

Bu dizi de tutmazzzzz

naz elmas ikidir aynı tür dizide oynuyor bencede tutmaz birde o esmer kızın niye saçlarını güzel yapmamışlar bir tuhaf kabarık hep

ya hep bildik hikayeler aynı olaylar bu yapımcılar senaryocular insanları aptal yerine mi koyuyorlar acaba, izlerken bi sonrası reklamdan sonra ne olacağını tahmin ediyorsun, etmiyorsun bile bile bile izliyorsun, yazık yani insanların hep kopyala yapıştır yapmaları ne kadar kötü, yaratıcılık yok hep aynı hep aynıı iğreçççç

Dün gece tekrarı vardı,kocişte uyudu bende izleyeyim dedim
klasik senaryo işte..
Dizilerin amacı insanları uyutup gündemden uzak tutmak değil midir zaten...

haziran gecesinde diğer tüm oyuncular sağlamdı diye tuttu ama naz elmas enn baş rolde oynayacak kadar kaliteli değilki bütün dizileri tutmuyor bu da tutacağını sanmıorum
sıkıldım izlerken yeğenim izliyordu die dvm ettm
naz elmas rol yapamıyor bana kalırsa yapmacık oluyor hep
zaten güzelde değil

Son düzenleme:
nazelmasın oyunculuğunu hiç beğenmiyorum çok yapmacık geliyor hele burun deliklerini aça aça oynamasını sevmiyorum,diziyi yarısından itibaren izledim zaten insan hemen anlıyor konuyu,ben uzun süreceğini sanmıyorum erkek oyuncuyuda beğenmedim

Naz Elmasın eski dizisi Candan Öteyle aynı senaryo! Oyunculuk berbat zaten! Bence de tutmaz!

Diziyi seyretmiyorum ama fragmanlarını görünce o diğer basrol kızı cok mu aradıklarını düşünmeden edemiyorum

bende tutmaz tutmaz diyorum ama söyle düsündüm
iki kardes bir erkek ee bizim millet sever entrikayi unutulmaz bile kac sezon devam ettiyse buda eder diye düsünüp korkuyorm

[video=youtube;P7WjGfC2R5I]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=P7WjGfC2R5I[/video]

Sadece fragmanlarını takip ediyorum.
Konu aynı. Naz Elmas aynı..
Kötüyü güzel oynar dedim ama yok beceremiyor
Çok ömrü yok gibi bu dizinin.

Naz Elmas bu diziyle beraber nekadar itici bir tip olmuş yaa. Pörtlemiş gözleriyle cazgır havasından korktum valla. Bir de kendini ikinci kadın durumuna düşürüp, otelde birlikte oldu basitleşti ya iyice tiksindim. Kötü rol oynamak hiç mi hiç yakışmamış... Zaten hiçbir rol bu kadına yakışmıyor, o da ayrı konu...

bende tutmaz tutmaz diyorum ama söyle düsündüm
iki kardes bir erkek ee bizim millet sever entrikayi unutulmaz bile kac sezon devam ettiyse buda eder diye düsünüp korkuyorm

al bendende o kadar kuzum aynen valla unutulmaz gibi yıllarca :) devam edecek die korkuorum

bu sezon çok film başlattılar yine birçoğu yaşam savaşını kazanamayıp masada kalacak
eennnnn başta REİS uçacak

valla kizlar simdilik ay tutulmasi reytinglerde 1.sirada..yeni sezon baslasin dusus ozaman baslar kesin

valla kizlar simdilik ay tutulmasi reytinglerde 1.sirada..yeni sezon baslasin dusus ozaman baslar kesin

evet şuan resmen yokluktan izliyorum p tesi geceleri başka hiiiiiçbişi yok , ayrıca dizide herşey çok hızlı ilerliyo ya daha 10 dk önce ev baktılar şimdi nikah masasındalar saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…