Ay Tutulmasi Star tv

kenan gerçekten de çok donuk.yüzünden hiç bir duygu anlaşılmıyor.oyunculuğu kötü

bence klasik bir öyküsü var ve hiç iyi rol yapamıyorlar... sezon tamamen başladıktan sonra kaldırılır...

herşey çok hızlı gelişiyor. ve olaylar kesik
sezon başlayınca kaldırılır bu bence

Boşluktan oturdum izledim ama dizi çok da uzun soluklu gibi görünmüyor.Konusunda mantık hataları var. Naz Elmas o evi yakıp çığlık çığlığa bağırırken kimse görmedi mi mesela.. Ya da kaderin cilvesine bakın ki Şebnem evi gezerken ışıklar gitti, Şebnem'in tam da orda duran halıya ayağı takıldı ve yine tam da orda duran koltuğun tam da köşesine kafasını çarptı ve bayıldı.. Bu kadar felaket silsilesi bi arada olabilir mi! Yok artık devenin bale pabucu!

Bi de Naz Elmas'ın imajı, oyunculuğu yıllardır aynı. Sanki Haziran Gecesi'nden çıkmış buraya gelmiş gibi.. Bari bi saçının modelini değiştirseymiş.O yüzden ısınamadım kendisine bi türlü..

Ben çok beğendim bu diziyi, yorumlara baktım kimse beğenmemiş ama ben bayıldım.Bakalım neler olacak ileriki bölümlerde çok merak ediyorum, diziyi gerçekten izleyen arkadaşlarımdan dizi hakkında yorumlarını bekliyorum.Hep eleştiri hep eleştiri olmuyor ya.

bugn müydü yoksa gecen bölümü izledm bir tek güzeldi ama böyle sevenler gurur yapnca başıma ağrılar giriyo

diziyi izledim ama o kenan denen gerizekalıya gıcık oldm... sırf o adam yüzünden izlemcm!!!

diziyi bende beğendim. mantık hatası olmayan yerler yok değil. mesela koskoca istanbulda kadın ilk geldiği yerde kızının dükkanında çalışmaya başlıyor. tesadüf eseri aylanın annesi oraya geliyor ve kolyeyi görüyor. hadi onuda geçtim cidden koca şehirde iki kardeşin birini bir aile alıyor, diğeri başka aileye veriliyor ama buna rağmen aynı ortamdalar.yani ikisininde babası aynı işyerinde falan.
yinede tüm bunlara rağmen konunun gidişatını merak ediyorum

Kenan'nın Şebnem'i istemediği çok açık.. Nasıl evlendi bu adamla anlamadım. Kör falan herhalde..Şuanda diğer kanalda Seni Bana Yazmışlar var... Bu daha iyi bir tercih gibi geldi, ondan bunu izliyorum... Öbüründen iyidir..

Dizi hızlı bir şekilde ilerliyor.Bayıldım biraz abartı var tabi ki ama en azından olaylar çabuk oluyor bu hoşuma gitti açıkçası.Ayla'nın Kenan'a olan abartı aşkı hoşuma gidiyor valahi ne yalan diyim..

Düşündüklerimi özetlemişsin...
Ben de dizideki o tesadüflerden (!)fazlasıyla rahatsız oluyodum ama son bölümde biraz daha ilgi çekici oldu sanki ama yine de reyting kurbanı olmaktan kurtulabileceğini düşünmüyorum..

kenan ayla'yı öptü bakalım neler olacak.o gıcık da gördü ben kenan ile aylayı çok yakıştırıyorum ya birleşsinler aşıklar ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…