Ay Tutulmasi Star tv

mantık hataları,ilginç tesadüfler hangi dizide yokki.rekortmen dizi yaprak dökümünde bile necla 13. ayda doğurmadımı

çok çok iyi değil ama izlenebilir bir dizi yinede çok kötüde değil bence.

Başrollerini Naz Elmas, Kenan Ece ve Nur Erkul’un paylaştığı dizinin bu bölümü, Tüm Kişiler’de yüzde 4.4 reyting ve yüzde 15.5 izlenme payı, AB Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 4.1 reyting ve yüzde 14.2 izlenme payıyla günün en çok izlenen programı ve birincisi oldu. Birbirlerinin varlığından bile habersizken aynı adama aşık olmalarıyla yolları kesişen iki kardeşin hikâyesini konu alan “Ay Tutulması”, pazar akşamları saat 20.00’de yayınlanıyor.

alıntı hurriyet.com

Ben de dahil olmak üzere çoğumuz diziyi eleştirdik ama reytinglerde 1. çıkıyormuş. Tesadüfler bana fazla ütopik gelse de yine de izliyorum diziyi

Bence Umutsuz Ev Kadınları Karşısında pek fazla dayanamayacak bu saçma tesdüfler dizisi...

benim baştan beri ilgimi çekiyordu bu dizi ama naz elması beğenmediğim için izlemiyordum.şimdi izlemeye başladım güzel bir dizi
adam hangi kızı seçecek merak ediyorum doğrusu

Wuuu!! Dizi acayip bi hal aldı!!! Çok sürükleyici!!

aylaya gıcık oluyorm yaa mimikleri falan çokiticiiii kenan şebneme aşık olur inş

bende aylayı beğenmiyorum konuşurken yüzü çok kırışıyor oyunculuğu iyi değilbende kenan şebneme aşık olsun istiyorum

şebnemde çok yapmacık kıslarrr yaaa...hele o saç modeli beni öldürüyor...belki tipleme olarak ayla itici olabilir ama oyunculuğu iyi hakkını yemeyelim...

Pazar günleri neden doğrudüzgün bişey koymazlar anlamam. Şu diziden nefret ediyorum, Ayla'nın ses tonu ve patlak gözleri öldürüyor beni. Konuşması çok itici, saç modeli giyim tarzı da hep aynı. Kenan ise ağır takılmaları, hiç gülmeyen suratıyla kendini birşey zannediyor.. En sempatik karakter Şebnem sanırım... Sonuç itibariyle, yayından kalksa iyi olacak.

umutsuz ev kadınlarına gel cnm süper bir dizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…